Üdv!
Én egy Real Madrid szurkoló vagyok, nem akarok zavarni, csak leírom a véleményemet az itteni dolgokkal kapcsolatban.
Először is, nem tudom hogy ez nálatok általános dolog-e, de az a furcsa gondolatom támadt a megnyilvánulásokat olvasva, hogy az itteni Barcelona szurkolókban nagyobb a Madrid iránti utálat, mint a kedvenc csapatuk iránt érzett szeretet. Nem tudom, miért van ez, biztos az az oka, hogy magyarok vagyunk, mert amíg Spanyolországban éltem, egyáltalán nem ezt éreztem. Természetesen kell, hogy legyen bizonyos szintű rivalizálás, de ez néha már-már kórosnak tűnik

.
Na de erról ennyit. A másik dolog, hogy a Barcelona-szurkolók most azzal vannak elfoglalva, hogy az irdatlan -és irreális- sok pénz honnan van, hogyan került a Madridhoz, és hogy biztosan valamilyen spekuláció miatt van ennyi pénze a csapatnak, de az biztos, hogy illegálisan. Erről már a rivális klub felső vezetése is megszólalt, gondolkodjon el mindenki, hogy miért, amikor a Barcelonának semmi köze nem volt a két játékoshoz, mégcsak arra sem gondoltak, hogy leigazolják őket.
Tehát nem tudom az miért élvezetes, hogy a szurkolók és vezetők is a Real Madriddal vannak elfoglalva, és nem a saját csapatukkal.(vagyis hát igazából tudom, de azt nem merem leírni, mert akkor aztán kapok a fejemre)
Utolsó pár mondatban pedig szeretnék gratulálni annak a szurkolónak, aki féregnek nevezte a világ talán legintelligensebb, és emberileg az egyik legnagyobb futballistáját. Ha nem a Madridba igazolt volna, akkor nem írtad volna ezt biztosan, ebből is látszik, hogy nagyobb a gyűlölet, mint a Barca felé érzett szeretet.
Mindenesetre remélem változni fognak a magyar szurkolók is, reménykedjünk egy olyan izgalmas bajnokságban, ahol az utolsó fordulóig lesz a harc a bajnoki címért, és akár több csapat beleszólhat a Real és Barca küzdelmébe.
Ennyi volt, csókpusziszerelem
Lajos