Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rotáció...ismered ezt a szót testvér??kamaj írta:Miért te CR-t vagy Villat esetleg Kakát akartad a kispadra?
Sztem Eto'o,Touré és Keita megy el.Ede72 írta:mi nem igaz barátom?? szted a madrid miért ilyen fürge a piacon? Pep is megmondta, rövid a kispad 4-5 embert kell leigazolni, de ha ilyen ütemben igazolunk nem marad senki akit vihetnénk...ráadásul a fél csapat télen elhúz afrika kupára, akkor ki fog játszani? Ini meg Xavi játszik mind az öt kp poszton mi?? gondolkozzál mielőtt nyomogatod a billentyűt...EMBER!!!!Barcaforever írta:Ilyen a földön nincs.Ember 3 kupát nyertünk 3ból!!!!Európa legjobb csapata az Fc Barcelona, hova kéne lépni, igazolásokban végre????
Esküszöm ez nem igaz.
tudtommal Samu,Yaya,Keita fog elmenni ANK-ra... ez miért is a fél csapat?Ede72 írta:
mi nem igaz barátom?? szted a madrid miért ilyen fürge a piacon? Pep is megmondta, rövid a kispad 4-5 embert kell leigazolni, de ha ilyen ütemben igazolunk nem marad senki akit vihetnénk...ráadásul a fél csapat télen elhúz afrika kupára, akkor ki fog játszani? Ini meg Xavi játszik mind az öt kp poszton mi?? gondolkozzál mielőtt nyomogatod a billentyűt...EMBER!!!!
mi nem igaz barátom?? szted a madrid miért ilyen fürge a piacon? Pep is megmondta, rövid a kispad 4-5 embert kell leigazolni, de ha ilyen ütemben igazolunk nem marad senki akit vihetnénk...ráadásul a fél csapat télen elhúz afrika kupára, akkor ki fog játszani? Ini meg Xavi játszik mind az öt kp poszton mi?? gondolkozzál mielőtt nyomogatod a billentyűt...EMBER!!!!Barcaforever írta:Ilyen a földön nincs.Ember 3 kupát nyertünk 3ból!!!!Európa legjobb csapata az Fc Barcelona, hova kéne lépni, igazolásokban végre????
Esküszöm ez nem igaz.
Szerintem ez várható volt Perez érkezésével. És egyáltalán nem biztos, hogy borították a piacot. Egyedül a Real vesz ennyiért játékost, hát kedves egészségükre. Úgyse látom bennük az átütő erőt, jó játékosokat vettek, de nem értek annyit, amennyit adtak értük, nincsenek is csúcsformában, lehet zsákbamacska lesz belőlük. Elég hazárd játékot folytatnak, ha most nem jön össze valami eredmény már, hosszú időre ellehetetlenítheti a csapatát Perez (de jó lenne). Lényeg, hogy attól, hogy egy kis fostalicska így szórja a pénzt, a keresletet úgysem ez fogja jellemezni. A csapatoknak kell a pénz, s ha a Real Madrid nem érdeklődik a játékosuk iránt, akkor ugyan fele annyit se fognak kapni... Szerintem.Ilúvatar írta:Ribéry -t meg baxhatjuk, mert ez a szánalmas madrid felborította a piacot. Köszönnyük...
Eleve azok csak kikiáltási árak voltak, és az emberben a szám marad meg, de nem mind1, h euro vagy font.szajko írta:Hülye a MU...
Tavaly 120-140 milláért nem engedték el Ronit, mostmeg 80-ért elengedték.
Most se adtam volna 100 alá.
Hadd kölsék csak aztán majd szazon közben jön a pofára eséss nyáron meg ami most a Valenciánál hogy hoppá nincs mani gyorsan kölcsönt kell föl venni.....MessiFan írta:Mivan??? Eladták Ronit? Na ez a real egy idióta. Még jó hogy nem akarják rögtön Messit meg Rooneyt meg Gerrardot... Miért kell elkölteni az összes pénzt? Már kezdek ideges lenni..szajko írta:Hülye a MU...
Mivan??? Eladták Ronit? Na ez a real egy idióta. Még jó hogy nem akarják rögtön Messit meg Rooneyt meg Gerrardot... Miért kell elkölteni az összes pénzt? Már kezdek ideges lenni..szajko írta:Hülye a MU...
Nembaj,majd meg tudja ki az úr a háznál !(gondolok itt a bajokságra)szajko írta:Hülye a MU...
Ehelyett meg ebből a pénzből ők húztak ki egy Kakát...albicelesteX írta:!Ezek a pénzek embereket húznának ki a kakából!
Szerintem nagy gond hátul sem lesz... Sajnos...Hát igen, de hátul Pepe és Metzelder fog botladozni