Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi a dicséretet, a mondatot pedig javítottam.Fecooo írta:...
MichaaBee írta:az tök jó, hogy lesz, csak sztem úgy sokkal kobban "fel lehetne dobni" az egészet, ha pl az év góljánál raktok egy linket is, ahol meg tudnánk nézni azt a gólt. én erre gondoltam![]()
Már most is van ilyen.
Természetesen nullázódik minden.a Tippjátékban az eredmények lenullázódnak az új idény kezdetekor, vagy pedig ezekkel az eredményekkel megyünk tovább![]()
Szép is lenne, ha jövőre már nem lenne esélye azoknak, akik lemaradtak ezéven.
![]()
az tök jó, hogy lesz, csak sztem úgy sokkal kobban "fel lehetne dobni" az egészet, ha pl az év góljánál raktok egy linket is, ahol meg tudnánk nézni azt a gólt. én erre gondoltam![]()
Természetesen nullázódik minden.a Tippjátékban az eredmények lenullázódnak az új idény kezdetekor, vagy pedig ezekkel az eredményekkel megyünk tovább![]()
CFirpo3 írta:Decemberben szokott lenni az év szavazása. Gondolom idén is akkor lesz.Ilúvatar írta:Lesz-e szavazás az idényről? Ilyenekre gondolok, hogy az idény legszebb gólja, az év játékosa, az év csalódása, az év... stbstb...
Tény, hogy így nem lehet elolvasni.kudu írta:Nekem annyi problémám lenne, hogy a Nap Képénél sokszor nem lehet elolvasni a feliratot, úgy mint most is.
Erre kicsit jobban figyeljetek már oda pls, hogy valamilyen más színnel készítsétek a feliratot a képhez
Szvsz elég annyi,h "maga a játékos".De saját maga a játékos már nagyon jönne…
Decemberben szokott lenni az év szavazása. Gondolom idén is akkor lesz.Ilúvatar írta:Lesz-e szavazás az idényről? Ilyenekre gondolok, hogy az idény legszebb gólja, az év játékosa, az év csalódása, az év... stbstb...
A Laportás cikkben volt ez. Szerintem, ideillőb lenne így: „Nem titok: három vagy négy játékos fog érkezni a nyáron, hogy velük töltsük fel azokat a posztokat, amelyekről Pep úgy gondolja, hogy erősítésre szorulnak, és azokat fogjuk azokra a posztokra megvásárolni, akik Pep szerint erősítést jelentenek.”„Nem titok: három vagy négy játékos fog érkezni a nyáron, hogy velük töltsük fel azokat a posztokat, amelyekről Pep azt hiszi, hogy erősítésre szorulnak, és azokat fogjuk azokra a posztokra megvásárolni, akik Pep szerint erősítést jelentenek.”
Valóban, írhattam volna máshogy, de én úgy gondoltam, hogy így is tartalmaz az a sor annyi iróniát, hogy megfelelő legyen.Rumig írta:Nyilván nem feltételeztem, h nem ismered a kapushelyzetetDe tényszerűen van leírva, nem utal egyáltalán szurkolói véleményre.. És pl nekem és még sokaknak nem fordult meg még a fejemben, h másik kapus kéne; a szurkolói vélemény meg nálam nem az, h néhány tizenéves itt fórumon alaptalanul el akarja adni, és mondjuk Buffont hozná a helyére, a realitást teljesen mellőzve. Ettől még erre lehet utalni, csak legyen egyértelmű. de tényleg lehet csak szerintem nem volt az.
Én így írtam volna:
"Valdes meccsenként 0,88 gólt kapott, így hiába vennének egyes szurkolók lassan már minden nyáron világklasszis kapust a helyére, valahogy mindig ő marad a kapuban-nem is olyan rossz teljesítménnyel"
Azért gondoltam, h nem írok több észrevételt, mert még véletlenül sem akarom kedvedet szegniAmúgy jobbító szándékkal írom, csak mivel mostanában más nem tesz formai, csak tartalmi kritikát, ezért gondolom, h kötözködésnek is tűnhet akár, holott egyáltalán nem ez a cél. Ha csak nekünk írnád, akkor nem is érdekelne, de tudva, h pl a sporttv is rendszeresen informálódik innen, meg a médiaajánlatban is az szerepel, h szakmai területein a fő véleményformáló erő, ezért gondolom, h jobb, ha minden egyes mondat rendben van. Mert azt leszögezném, h általában csak egy-két mondattal van bajom, semmiképpen sem egész cikkekkel
![]()
Továbbra is sok időt és energiát kívánok az íráshoz, mert tudom, nem kis meló. Hajrá
Nyilván nem feltételeztem, h nem ismered a kapushelyzetetEtooka írta:Amúgy meg, Valdessel van tele a padlás, nem hiszem, hogy olyannyira érthetetlen lenne, mire gondoltam. Azt meg pláne nem értem, hogy hogyan lehet egy ilyen mondatot tényszerűnek nevezni, mikor már lassan 6 éve nem igazoltunk kapust Pinto kivételével...
Nem hiszem, hogy úgy ismertetek meg így, neten keresztül, hogy nem fogadom el a kritikákat, és nem kérem őket. Ezt bizton állítom, elég, ha visszalapoztok.Rumig írta:...
Hát valahol a 16os és a 17es fizikatételem közt van besorolva.Rumig írta:Andris! Bevált csapaton ne változtass cikk folytatása mikor várható
A lehető legnagyobb tisztelettel válaszolok, de:Rumig írta:A Rekord rekordok hátán cikkhez:Első kiemelt rész gondolom azt akarja jelenteni, h csak azért volt a pályán a védőnégyes, h meglegyen a 11 ember. Ez így elég érdekesHabár megannyiszor falábúnak lett kikiáltva, és megannyiszor csak a minimális létszám feltöltésére volt kiállítva, mégis, az oly sokat kritizált védelem is begyűjtött egy rekordot. Mi mást gyűjthetne be egy hátvédsor a kapusával, mint a Zamora-díjat, azaz a bajnokságot a legkevesebb kapott góllal záró csapatot illető elismerést. Valdes meccsenként 0.88 gólt „kapott”, így hiába jön lassan már minden nyáron világklasszis kapusok sora a Barcelonához, valahogy mindig Victor Valdes marad a kapubanMeg nem igaz.
Második kiemelt részt nem tudom mire vélni. 2002-ben vettünk utoljára kapust, Rüstü személyében. Gondolom Valdes érdemeit kiemelendő "költői túlzás" akart lenni.![]()