Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.10. 15:26:47

mrjoe írta:
De, tulajdonképpen a bíróktól is. De ebbe ne menjünk mélyebben bele...
Mindjárt jönnek az olyan hsz-ek madridista részről, hogy mi nem nyertünk volna bl-t, ha a Chelsea ellen...
Hát persze. Mi aztán kapjuk a hátszelet a bíróktól rendesen...
Sztem a Chelsea drukkerek ezt kicsit másképp látják. Ott nem kis hátszél volt. Egyenesen hurrikán. :wink:
Hát igen ezek várhatóak voltak :wink: Egy azaz egy(!) meccsen talán nkünk fújt a bíró nektek meg... de ne menjünk bele ebbe azt hiszem ez már kitárgyalt téma :)
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
mrjoe
Barça B

2009.06.10. 15:20:51

A jelenlegi helyzetben az ilyen politika eleve bukásra van ítélve!
Te aztán biztosan jobban tudod, mint Perez. :roll: Csak azt nem értem, hogy egyesek miért nem mennek el vhova elnöknek, ha már ennyire tisztában vannak mindennel. :lol:
Amúgy attól függetlenül, hogy hibázott anno Makelele eladásával, és VDB elküldésével az üzleti részéhez piszkosul értett. Eltüntette a klub adósságait, és hatalmas profitot hoztak a lépései.
Mindjárt jönnek az olyan hsz-ek madridista részről, hogy mi nem nyertünk volna bl-t, ha a Chelsea ellen...
Hát persze. Mi aztán kapjuk a hátszelet a bíróktól rendesen...
Sztem a Chelsea drukkerek ezt kicsit másképp látják. Ott nem kis hátszél volt. Egyenesen hurrikán. :wink:
battya
Jugador del Barça

2009.06.10. 15:18:38

The Times szakírója, Gabriele Marcotti
Komikus, hogy szentül elhiszitek ennek az embernek minden egyes gondolatát, akinek még annyi köze sincs spanyolországhoz mint nekem.

Továbbá érdekes számomra az, hogy nagyon kiemeltétek Kaká leigazolása kapcsán a gazdasági válságot. Mellébeszélés. Valamit mindig kell mondani.
Real Madrid.
EFOTT
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.10. 12:41:27

Fecooo írta:ezszerint a Real MAdrid kapja a legtöbb "hátszelet" spanyolban (és itt most nem a bírókra gondoltam...), ez esetben a Barca eredményei mindenképpen felértékelődnek...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.10. 12:31:22

The last One Kaká hsz:

Állítólag mondott olyat Perec, hogy meg kell köszönni Silvio nak Kaká leigazolását...

Erről annyit, hogy akkor most lehet menni és rágyújtani a házat a presidentére, kedves milan drukkerek..... persze válság+adóság......
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.10. 12:21:28

Ezen nem kell meglepődni... A világ így van rendjén, mindig is a kiváltság, a hatalom megtestesítői voltak. Egyben a spanyol elnyomás szimbóluma is. Én emiatt sem tudnék azonosulni a Real Madrid filozófiájával és szurkolni is nekik egyben.

Egyébként elméletben Perez egyelőre feladta Ribéry megvásárlásának lehetőségét, mondván a Bayern nem kíván megválni tőle.

Villaval óriásit nyernek még, s aztán ha a Ronaldo ügy is véget ér kíváncsi vagyok a sztárok igazolása után miben nyilvánul meg a munkája. Mert eddig csupán azt csinálta, amit első regnálása alatt, annak pedig ocsmány vége lett. Bár ha 40-50 milliós Silvák és Villák jelentik a reformokat és spanyolosítást, akkor én kérek elnézést.

Az azért érdekes -még egy utolsó körre visszakanyarodnék Kaká átigazolásához-, hogy a Milan szurkolókat a gazdasági válság mögé bújva köpték még egyszer, utoljára arcon, miközben Silviót nem kell külön bemutatni.

Ott van a politikai elitben, kiépített egy szép kis médiabirodalmat, s természetesen egyéb vállalkozásai és fekete üzletei is vannak, vagyona legalább 10 milliárd Euró.
A szurkolók helyében eddig tűrtem volna. Sokat tett a csapatért, még ha emberként nulla is, most azonban többszörösen a képükbe mocskolt, a legaljasabb módon. 60-70M-ból pedig nem lesz új Milan, ha pedig mégis, s elköltik, akkor kérdés hol a válság? Ha pedig válság van, a nagy Berlusconi kimeríthetetlen vagyonából nem illene pár milliót invesztálni a kis ékszeres dobozába? Gallianiról nem is beszélve.
A szurkolók a legfontosabbak egy klub életében... valahol.

Ac Milan és Real Madrid - két külön modell, ugyanolyan szintű növényekkel a vezetőségben. Szerencsére számunkra ez a kérdés lényegtelen Laporta után Rosell nevét biztosra veszem, s benne bízom, már bizonyított.
Azonban ilyen hozzáállást innen Magyarországról sem tűrném el az FCB vezetőitől.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.06.10. 12:44:32-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 11:46:55

ezszerint a Real MAdrid kapja a legtöbb "hátszelet" spanyolban (és itt most nem a bírókra gondoltam...), ez esetben a Barca eredményei mindenképpen felértékelődnek...
Marci
Capitá del Barça

2009.06.10. 11:35:17

sajnos az tényleg igaz, hogy a madrid nem fog bedőlni, mert annyit ér a neve, hogy gyakorlatilag mindig lenne valaki aki szívesen kivásárolná az adósságából, nem beszélve az egyébként is kedvező feltételekről. úgyhogy nem valószínű hogy a fiorentina sorsára jutnak a közeljövőben, viszont arra tényleg kíváncsi lennék, hogy hol a határ, mert ennyit nem emlékszem de talán a chelsea sem költött.
ésszerű csapatépítés?.... a jelek szerint a madridnak megéri hogy ennyit költ, mert visszajön.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.10. 10:10:33

Ám legyen! Játszon csak... a következő világrengésbe (gazdasági értelemben) ők fognak a legjobban "belehalni"... Ha pocsékra fordul a helyzet a drága felső tízezer, meg a nagylelkű bankjaik remegve fogják óvni a maradék "kis" pénzüket :idea: és követelik majd a hitelek visszafizetését :!:
:arrow:
Más szabályokkal játszás ide vagy oda... :roll: A jelenlegi helyzetben az ilyen politika eleve bukásra van ítélve!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.10. 10:01:21

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.09. 23:34:49

barca99 írta:
Mihu írta:Most mondjuk azt látni hogy okosan igazolnak. Itt természetesen nem a pénzügyi részére gondolok, mert az elképesztő amennyi pénzeket kiadnak egy-egy játékosra, de most legalább látni hogy oda igazolnak ahova kell.
Azért ezt erősnek érzem. Bármelyik 10 év fölötti Fifán edződött kiskölyök tudna ilyen okosan igazolni. Okos igazolás mondjuk Touré volt, "fillérekért" jött, klasszis lett. Vagy Kaká a Milánnak, amikor elhozták 6-7 millió körül és klasszissá érett, és hozott 65 milliót. Esetleg Alves, aki 800.000 euróba fájt a Sevillának, és túladtak rajta 29+6-ért.

Bár lehet, hogy csak különbözően értelmezzük az okosan igazolást. Számomra semmiképpen sem azt jelenti, hogy veszünk egy kezdőcsapatnyi top3as-játékost. Ahhoz sok-sok pénz kell, meg történelem, múlt.

Ha meg tényleg a Bosman-szabály játszott közre, akkor még Pereznek sem kell lenni, hogy elhozza valaki Kakát.
Végül is majdnem ugyan az a véleményünk, csak máshogy van megfogalmazva. Az enyém nem volt elég érthető sztem :wink: Szóval mint írtam is, más kérdés hogy eurótízmilliókat adnak ki egy játékosra. De ez van. Pereznek annyi pénze van, hogy fel sem tudjuk fogni. Ha megteheti hogy annyiért megvegyen egy játékost, akkor ki is fogja fizetni azt a pénzt. Mint Barca szurkoló természetesen az ideál az a Barca igazoláspolitikája. Jó játékosok olcsón. De ha valaki nagyon nagyon kell, akkor bizony zsebbe kell nyúlni. Lásd Alves. Na most finoman szólva is komoly problémák vannak a Real-nál. Sok hiányposztjuk van. Nagy szükségük van arra hogy azokat feltöltsék. Az meg érthető hogy jó játékosokat akarnak a csapatukban látni. Az már hogy mennyi pénzért....az legyen a Real gondja.

Én az okost most csak arra mondtam, hogy tudatosan vásárolnak játékosokat. Perez első korszakában ész nélkül vásárolt. Teljesen mindegy volt hogy kell-e a csapatba az a játékos akit kinézett....jó a reklámértéke? Vegyük meg. Aranylabdás? Vegyük meg. Teljesen mindegy volt hogy kell-e a csapatba vagy sem. Az is egy hülye lépés volt amikor a Milan leigazolta Rivaldo-t. Hiába mondta Ancelotti hogy ne vigyék oda mert nem fog játszani....Berlusconi hajthatatlan volt. Kellett neki, meg is vette. Az már lényegtelen hogy szerencsétlen emberben benne lett volna még 2-3 év, ha egy olyan csapatba megy el ahol játszik is...így viszont hamarabb véget ért a karrierje mint kellett volna. Na az hülye döntés volt.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.09. 22:35:15

Szakadjunk le most már Kaka-ról és Perezről emberek. Senkit se érdekeljenek és a többiek se....

van itt elég manna
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
nexam
Jugador del Barça

2009.06.09. 22:07:41

csak ennyit fuznek hozza
én meg csak ennyit :lol: :lol: nézze meg mindenki :lol:
http://img4.imageshack.us/img4/4146/447 ... 173660.jpg
miihii
KHAL

2009.06.09. 22:04:31

madridronie írta:
Egy fórumon írta egy madriditsa, hogy szerinte Laporta irigykedik Perezre (ezt a nyilatkozatábol vette ki.). Namármost én erre annyit tudnék modnani, hogy szerintem meg pont forditva van és Perez azért igazol ekkora sztárokat, mert látja h a Barca mennyivel jobb és őis olyan csapatot szeretne. És egyébként is mire irigykedne neki van jelenleg a világon a legjobb csapata....
Szerintem meg mindenki söprögessen a saját háza táján. Vicces, hogy Laporta (sok más Barca fannal együtt :lol: :lol: :lol: ) is Perezzel meg a Reallal foglakozik, ahelyett, hogy a triplázó csapatát Istenítené. Sztem senkinek, semmi köze nincs ahhoz, hogy a Real kitől kit, meg mennyiért vásárol. Főleg, hogy ez minden esetben egy 3 oldalú jogügylet és nem zsarolásról van szó. :oops: A Barcának van egy nagyon jó, bivalyerős csapata a vilgág legjobb utánpótlásbázisával. Nálunk ez nagyon hiányzik, de bizom benne, hogy ez a részleg is komoly reformnak lesz alávetve. Jelenleg azzal főzünk, amink van --> euro milliók ill. Perez faktor és kapcsolatai.
Az ominózus interjún Laporta az Eto'o kérdéssel kapcsolatban nyilatkozott :idea: ,csak gondolom az újságírók rákérdeztek a dologra.És miért ne mondhatná el a véleményét?Sztem az lett volna vicces,ha erre fel a triplázást válaszolta volna.Azzal nincs sztem semmi probléma ,ha a legfőbb riválisok figyelemmel kísérik a másik fél dolgait.Ez klubszinten és szurkolói szinten is igaz.És neadj Isten még véleményezhetik is.Mi is pölö ezen a fórumon,valamint a Presidénte is a sajtótájékoztatón.Hangsúlyozom,nem azért hívták össze,mert Joan mindenféleképpen a Ti igazolásaitokról akart beszélni.Na de szóba került,és ez egyáltalán nem meglepő.

Senkinek semmi köze,h ki-merre-hány méter?Miért?Téged nem érdekel?Akár mások játékosmozgása,árak?Főleg,ha ezen árak felettébb sok nullával járnak.Dehogynem.ÉS ha tudja az ember ezeket a paramétereket,akkor eldöntheti mondjuk,h szerinte ér e annyit a playa.V jelen esetben,h Az Elnökünk mit gondol az ilyen nagybevásárlásokról.
Nem hinném,h ebben lenne vmi gubanc... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.09. 21:55:46

csak ennyit fuznek hozza
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 35718.html
remelem elegge ertheto a kep :P
Tiziano Crudeli fan :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.09. 21:30:11

füst írta:Sziasztok :)
Boixos írta:...
Erre egy AC Milan drukker adott érdekes választ egy másik szurkolói oldal fórumán. Mármint, hogy miért adták el Berlusconiék Kakát.
Idézem:

"Azt is fejtegették már a milannews-on, hogy a Bosman szabály szerint jövőre - lévén Kaká akkor lesz 28 éves és a maga 7 a Milanban eltöltött évével a "minimum 3 év egy klubnál" szabálynak is simán megfelelt volna - akár egy huszasért a Madridban köthetett volna ki a brazil. A fejtegetés szerint vélhetően ezt (is) akarta elkerülni a Milan. Ha ez fenyegetett, nagyon okosan tették, hogy most adtak túl rajta nem beszélve az esetleges rejtett sérüléséről. "

Remélem nem haragszik meg, hogy az engedélye nélkül idéztem :D
ez idáig rendben is lenne, ha egy olyan játékosról volna szó, aki mindenképpen le akar koccolni a milanból, de kaká nem akart elmenni.
mint mondtam, válság ide v oda, nem gondolnám, h berlusconi kondícióival a háttérben olyan túl nagy szrban lenne a milan, h a legjobbjától kellett megválnia ezért, szal nagyon nem gömbölyű ez az egész. pláne, h a gyerek nemrég még azt mondta, h ő akar lenni a milanban a csk, és onnan szeretne visszavonulni, és őt azért nem olyan szószegő takonynak ismerte meg a világ, mint amilyen mondjuk figo volt.

na mindegy, végülis a mi szempontunkból a lényeg az, h a barca most nagyon erős, nagyon együtt van, ráadásul úgy néz ki, kész is a brigád, és van egy olyan edzőnk, aki kézben tudja tartani a dolgokat.
ez mindenképpen a mi javunkra szól, azt meg, h a madridból mi lesz, majd meglátjuk.
...
Nem rontom tovább a topicot, sziasztok...
ugyanmár.

jól meg a milan igazolt, aki anno kicsiért vette meg kakát, és most több, mint 10szeres áron passzolta tovább.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.09. 21:29:56

Mihu írta:Most mondjuk azt látni hogy okosan igazolnak. Itt természetesen nem a pénzügyi részére gondolok, mert az elképesztő amennyi pénzeket kiadnak egy-egy játékosra, de most legalább látni hogy oda igazolnak ahova kell.
Azért ezt erősnek érzem. Bármelyik 10 év fölötti Fifán edződött kiskölyök tudna ilyen okosan igazolni. Okos igazolás mondjuk Touré volt, "fillérekért" jött, klasszis lett. Vagy Kaká a Milánnak, amikor elhozták 6-7 millió körül és klasszissá érett, és hozott 65 milliót. Esetleg Alves, aki 800.000 euróba fájt a Sevillának, és túladtak rajta 29+6-ért.

Bár lehet, hogy csak különbözően értelmezzük az okosan igazolást. Számomra semmiképpen sem azt jelenti, hogy veszünk egy kezdőcsapatnyi top3as-játékost. Ahhoz sok-sok pénz kell, meg történelem, múlt.

Ha meg tényleg a Bosman-szabály játszott közre, akkor még Pereznek sem kell lenni, hogy elhozza valaki Kakát.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.09. 21:17:14

faithnomore írta:milyen szabály ez a minimum 3 év egy klubnál? remélem nem csak én vagyok ilyen hülye de ezt most tényleg nem igazán értem

valaki elmagyarázná?
25 év alatt 3, 25 felett 2 évet kell töltenie egy játékosnak ahoz, h kivásárolhassa magát, azaz kifizesse a klubnak a szerződéséből hátralévő évek fizetését. Ezt a pénzt a következő klubja oda szokta neki adni.
kapitány
Jugador del Barça

2009.06.09. 21:16:50

igazoljanak akit akarnak ki nem KAKIzza le... egy ilyen év után nem érdekel, hogy kiket igazolnak...TRICAMPIONE!!! 2-6 :D
amúgy meg még jó is ha egy kicsit erősebbek lesznek, mert legalább nekünk lesz egy kihívás és motiváció a következő évadra!!!!

u.i. csak nehogy annyi hitelt vegyenek fel, hogy egyszer csak bevessék kukoricáva a bernabeut!

visca el BARCA!!!!visca CATALUNYA!!!!
messideco
Presidente del Barça

2009.06.09. 21:15:46

Ilyen szabalyrol en sem hallottam... S aki egy ev utan tavozik?
Kép
"And my heart will leave you never."
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 21:14:53

Saltor vagy Filipe? Mind1, csak legalább az egyik jöjjön! :wink:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Mihu
Director del Fútbol

2009.06.09. 21:14:39

Őszintén szólva nagyon szimpatikus volt Kaká nyilatkozata. Látszott abból is hogy Ő szíve szerint maradt volna Milánóban, csak hát a maffiózó szava döntött...Kakának nem volt érdeke megfosztani a klubját ekkora pénztől, a másik meg hogy nem érdeke egy olyan klubban játszani, ahol tudja hogy szívesebben látnák vendégként mint játékosként. Ezzel a lelki teherrel meg nem lehet játszani. Hiába erősködött volna, se neki nem lett volna jó se a klubnak. Az is tetszett hogy nem nyalt be tövig a Real-nak, mint ahogy tavaly Saviola, azután hogy pár hónappal korábban lenyilatkozta hogy imádja a szurkolókat, mindent nekik köszönhet így meg úgy meg amúgy...

Nagyon komoly erősítés a Madridnak. Abszolút hiányposzt volt az irányító középpályás. És nem akármilyen játékossal töltötték fel ezt a posztot. Ha még sikerül a többi hiányposztra is jó játékosokat igazolniuk, akkor nagyon komolyan számolni kell a Real-al. Most mondjuk azt látni hogy okosan igazolnak. Itt természetesen nem a pénzügyi részére gondolok, mert az elképesztő amennyi pénzeket kiadnak egy-egy játékosra, de most legalább látni hogy oda igazolnak ahova kell. Nem halmoznak fel egy poszton 3 sztárt, akik megölik a hangulatot az öltözőben, mert mindegyik durcizik hogy miért a másik játszik, nem pedig ő.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.09. 21:07:20

milyen szabály ez a minimum 3 év egy klubnál? remélem nem csak én vagyok ilyen hülye de ezt most tényleg nem igazán értem

valaki elmagyarázná?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
füst
Barça B

2009.06.09. 21:02:09

Sziasztok :)
Boixos írta:én nem utáltam meg a gyereket, sőt a realt sem, legalábbis nem jobban, mintb eddig, ők csak kihasználtak egy adódó lehetőséget, ráadásul a perez így arra rejszolhat egy ideig, h neki sikerült azt megtennie, amiről az elődei csak álmodhattak.
igazából a milan vezetését nem értem, h miért adták el a gyereket, azzal együtt, h jelen pillanatban ő volt az egyetlen játékosuk, akiből extra pénzt húzhattak, dehát ha az olaszország leggazdagabb emberével a háttérben álló milannak nincs pénze, akkor kinek van????
Erre egy AC Milan drukker adott érdekes választ egy másik szurkolói oldal fórumán. Mármint, hogy miért adták el Berlusconiék Kakát.
Idézem:

"Azt is fejtegették már a milannews-on, hogy a Bosman szabály szerint jövőre - lévén Kaká akkor lesz 28 éves és a maga 7 a Milanban eltöltött évével a "minimum 3 év egy klubnál" szabálynak is simán megfelelt volna - akár egy huszasért a Madridban köthetett volna ki a brazil. A fejtegetés szerint vélhetően ezt (is) akarta elkerülni a Milan. Ha ez fenyegetett, nagyon okosan tették, hogy most adtak túl rajta nem beszélve az esetleges rejtett sérüléséről. "

Remélem nem haragszik meg, hogy az engedélye nélkül idéztem :D

Nem rontom tovább a topicot, sziasztok. Hala Madrid :)
odanézz SMS
madridronie
Madridista

2009.06.09. 20:59:01

Na Kaká a Madridé...

Most az egész madridi fórum tombol,és kb.még számítanak C.R-ra,meg még sorolhatnák bőven...Ja igen Ibrarais,én nem kívánom őt a Barcába,jó ide Eto'o!

De azt nem akarom meg érteni,és nem is fogom,hogy ha a Madrid mint igazol nagy neveket,és már a jövő szezontól számítanak bajnokira,bl,s a szokásosakra,DE Istenem annak a csapatnak kell legyen idő összeszokni,nem lesz elég egy év.Az a nagy képű C.R,meg az a sok ember,nem a csapatjátékra fog dolgozni,hanem a zsózsóra...Éppen mert őket érdeklik,hogy hol áll a Madrid,ahol eddig...
De jó, hogy a Barcások mindig mindent előrelátnak és mindig sokkal okosabbak. :lol: :lol: :lol: 1-2 hsz tényleg elég merész és igencsak megmosolyogtató. :wink:
Lezárt