Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
bandihawk
Barça B

2009.06.10. 13:11:48

Én annál okosabbnak tartom a barca vezetését, hogy 10 millió+eto'o ibráért. Amúgyis nemrég még eto'o + 70 milla volt a hír.
Egy esetben lehetséges, ha eot'o szeretne lenni a világ legjobban fizetett focistája és nem enged lejjebb. De akkor sem reális az összeg.

A sajtónak többnyire nem lehet hinni. Most pl az a hír, hogy tourét adjuk maxwellért. Ami szerintem szintén a "hagyjuk már" kategória.
Deus
Boixos Nois

2009.06.10. 13:10:33

bali 15 írta:Az indexen már úgy beszélnek az Ibra ügyről mintha megtörtént volna.
Ők is az El Mundo Deportivo alapján következtetnek.
http://sportgeza.hu/futball/2009/06/10/ ... t_a_barca/

Neeeeeeee :evil: Pep egyáltalán tud róla, hogy az a valami, p*csét mutogatta az inter szukrolóknak?

Nem hiszem el... Még mindig nem hiszem el, hogy kell nekünk ibra... no comment :evil:
KépKép
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.10. 12:53:14

Az indexen már úgy beszélnek az Ibra ügyről mintha megtörtént volna.
Ők is az El Mundo Deportivo alapján következtetnek.
http://sportgeza.hu/futball/2009/06/10/ ... t_a_barca/
sleepy.69
Barça B

2009.06.10. 12:51:31

sziasztok.
Itt egy kis csámcsognivaló:

Barcelona are set to sell defensive pair Martin Caceres and Gaby Milito.

With Brazil international defender Henrique expected to join Barca officially next season after spending the last 12 months on-loan at Bayer Leverkusen, the Treble winners are ready to listen to offers for Caceres and Milito, says Sport.

Argentina's Independiente are chasing Milito, while Olympique Marseille have already asked Barca to name their price for Caceres.

Meanwhile, Barca striker Bojan Krkic insists he doesn't want to leave the Nou Camp.

Krkic has been linked with Almeria and Real Zaragoza, but insists he doesn't want to be loaned out next season.

Source - Tribal Football
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
fly20

2009.06.10. 12:46:30

Ilyen hozzáállással jobb ha máshova mész!!!
Ez itt nem a madridista.
Csak egy kérdés:
Miért van az, hogy nektek szinte minden 2. hozzászólásban a fölényességeteket kell firtatni, hirdetni?
Miért kell szinte minden hsz-ben lehúzni a másik csapatot,szurkolótábort,jelen esetben a másik tábor oldalát is?

Sztem sokkal jobb, ha a szurkoló döntheti el, hogy tudomást vesz-e a pletykákról, figyelemmel kíséri őket vagy nem.
Nálatok nincsen meg ez a választási lehetőség, így egyszerűbb és persze ettől nagyobbak is vagytok. :roll:
Nálunk a cél a teljes körű tájékoztatás, minden ami a csapattal kapcsolatos és ami megjelenik a külföldi sajtóban az megtalálható a rövidhírekben.
Nemkell járkálnunk a külföldi oldalakra veletek ellentétben.
(fogadni mernék, hogy a fél fórum bújja a külföldi honlapokat, hogy vmi infót találjon a szeretett csapatáról)
Miért bűn ez???
Akit nem érdekelnek a pletykák, az egyszerűen nem olvassa a rövidhíreket és el van intézve a dolog.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.10. 12:35:17

pogitesa83 írta:Akiknek mennie kell az egyértelműen Gudi, Hleb, Cacares!!!! Nagyon rossz igazolások voltak!!!!!! :?
Bírom az ilyet... Még a nevét sem tudod leírni, de már fikázod. Amúgy meg szerintem nem volt rossz igazolás.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
noname
Llegenda del Barça

2009.06.10. 12:31:36

kovacszoli10 írta:Gyerekek Ti mit csináltok a szerkesztőségbe???

A fórumon már kész tények vannak, Ti meg csak nézelődtök!?
Írjatok már valamit Ti is az igazolásokról,legalább annyit, hogy hogy állnak a dolgok!

Köszönöm.

BARCA FOREVER!!!
Ilyen hozzáállással jobb ha máshova mész!!!
Ez itt nem a madridista. Itt a főoldalon csak olyankor jelenik meg vmi ha már biztos. Időnként megjelenik olyasmi, amiben egy-egy cikkiró elmélékedik azon h kit kéne igazolni, de amit megír 1-2 újság az még mitől tény?
A Fifa egy szégyen
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 12:29:41

Messike10 írta:...
tiltott oldal mindenféle gportal-os oldal!

a spanyol (-és nemzetközi)sajtó átment undorítóba ezalatt a pár nap alatt, mióta megnyílt a piac...
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.10. 12:25:44

Eddig olyanokat írtak, hogy Eto'o+30 milla, most visszavettek kicsit, hogy ne tűnjenek tiszta hü*ének, és maradjon valamicske "megbecsülése" a lapnak az igazság és ésszerűséget illetően. Jövőhéten, vagy holnap meg azt írják majd, hogy Szemjúel aláírta hosszabítását 2 évre és ingyen fog focizni.....persze.
Az Eto'o plusz 10 milla jobban hangzik, tény.
Köszönjük a rágcsálni valót Titinho. Várjuk további információidat. Már tavaly ilyenkor is a te írásaidat vártam mindig.

Persze, jó oldal, kicsit rászinezve az eurobarcara......hagyjuk már.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Messike10
Barça C

2009.06.10. 12:25:32

A "tiltottak listája":

www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.transfermarketweb.com
www.transfermarkt.de

Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal.

Ezen oldalakról tilos a fórumra linkelni, tilos róluk idézni, illetve minden olyan információt tartalmazó hozzászólást törlünk majd, amely alatt nincs megjelölve annak a forrása.
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.10. 12:21:38

danko94 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40578.html? ez érdekes lehet...Most akkor Ribery maradni akar, vagy kacsa az egész?
Qummára remélem hogy azért lett lepattintva Perec mert mi kopogtatunk Riberyért vagy már meg isd egyeztünk a bayernnal :P
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.10. 12:19:27

Írjatok már valamit Ti is az igazolásokról,legalább annyit, hogy hogy állnak a dolgok!

Köszönöm.

BARCA FOREVER!!!
1. A stílusodon egy kicsit fényezni kéne. Sőt...nem kicsit. Az Eurobarca szerkesztői Magyarország legjobb Barcás oldalával fáradoznak nap mint nap, nem fog átmenni madridista.hu-ra, ami mindent megír, de még azt is, ha Ronaldo vagy Benzema fingik egyet, akkor az már ott van rövidhírben. :wink:
2. Hol látsz te kész tényeket? Még direkt oda is írtam a szöveg közepébe ezt:
De ezt érdemes még fenntartásokkal kezelni, eddig csak a MD adta ki ezt a hírt, majd ha esetleg több spanyol és olasz újság is megerősíti, akkor már el lehet gondolkodni, hogy lehet itt valami.

Ezek mind csak találgatások, sőt még ha reggel óta több helyen is olvasod (NSO meg a többi magyar portálok), akkor sem kell elhinni 100%-ig ezeket. A spanyol sajtó nagyon sok baromságot szokott írni, de van köztük igaz is. Még ha igaz is belőle valami, akkor is fent lesz majd itt egyszer, ebben biztos lehetsz.

Én is csak gondoltam, hogy beírom, hogy legyen min csámcsogni egész nap. :?

Na peace és OFF vége. :wink:
Köszi,hogy összefoglaltad helyettem! :lol:

Szerk:
Szííívesen. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.10. 13:12:29-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.10. 12:19:15

kovacszoli10 írta: A fórumon már kész tények vannak..
Konkrétan mire gondolsz?
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.10. 12:14:53

Köszönöm.
BARCA FOREVER!!!
Én úgy vettem észre, hogy inkább 22:00-01:00 között jelennek meg a cikkek, lehet, hogy csak akkor érnek rá az cikkírók.
Ettől függetlenül én is keveslem az ezzel kapcsolatos híreket. Pl.: Mascherano és Touré ügye már 1 hete fenn van folyamatosan a sport.es és elmundo honlapjain.
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.10. 12:11:10

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40578.html? ez érdekes lehet...Most akkor Ribery maradni akar, vagy kacsa az egész?
kovacszoli10
Barça C

2009.06.10. 12:09:56

Gyerekek Ti mit csináltok a szerkesztőségbe???

Köszönöm.

BARCA FOREVER!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.10. 12:07:49

Good news, Titinho! :)
Kellemes problémáink vannak a balszél kapcsán: Ribéry és Silva. Bár úgy tudom, Silváért még nem kopogtattunk be.
Csatárkérdés: a 2010-es szerződés bonyodalmai miatt teljesen logikus csere Eto'o. És bár én nem vagyok érdekelt a klub pénzügyi helyzetében :D, de ilyen okból szívesen venném az Ibra-cserét. Az nem lehet, hogy egy ügynök esetleges zsarolásainak ki legyen téve a csapat, és végül esetleg még Eto'o ingyen is távozna...ennél inkább minden lehetőség jobb. Vagy Eto'o azonnal hosszabbítson :)
Masche: tényleg az egyik legjobb vkp, de nem szeretem, hogy minden második meccsen elpattan nála a húr, és veszélybe kerül a pályán léte. Touré-ra szavaznék. (hacsak nem itt is Pep jóságos tanítói hozzáállása segítene Masche átalakulásában)
Balhátvéd: Filipe OK, akár még versenghet is Abidallal az előszezonban, nem biztos, hogy alap tartalék lesz.
Bruno Alves egy kitűnő védő, de nem értem, minek igazolnánk le, amikor van 3 elsőosztályú középső védőnk, és van emellett 2 viszonylag fiatal és (talán) tehetséges, és van 1 nagyon fiatal is, aki tényleg tehetségesnek tűnik. Ja, és még itt van Milito is, de a fene tudja, h mi lesz az ő sorsa.
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.10. 12:07:07

Eto'o + 10M teljesen korrekt ár Ibráért. felőlem jöhet, ha Etoo maradni akar, akkor maradna.. na de persze nem tudhatjuk mi megy a háttérbe..

Inkább Silva mint Ribery, vagyis én jobban szeretem őt. Spanyol, fiatalabb, az én szemembe ezáltal többet ér, de persze ez saját vélemény. szal inkább ő mint a "kakas". 25M szerintem ellehet hozni..

Mascherano szerintem nagyon jó fogás lenne.. egyáltalán nem üti ki egy mást a két játékos, Touréra értem. marad yaya, és jön mascherano, középpályáról így is megy 1-2 ember.

Bruno Alves igazolását nem értem, bár ha elmegy GM is Caceres mellet kölcsönbe, akkor viszont korrekt, bár kicsit húzós az ára.

Filipe lenne a tökéletes igazolás baloldalra, kitudja még lehet Abidalt is kiszorítaná.

EDDIG TETSZIK A DOLOG :D
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.10. 12:05:36

Nahát még a végén tényleg lesz valami ebből az Eo'o-Ibra cseréből. Eddig azért úgy gondoltam, hogy csak a sajtó szokásos sz@rkeveréséről van szó, de még a végén tényleg összejön a csere. Még el kell döntenem örülök-e neki vagy sem. Pep végre megkapná a hőn áhított erőcsatárát és valljuk be ezen a poszton talán Ibra a legmegfelelőbb személy.

Ribéry-ről már akkor sejteni lehetett, hogy erre felé tart amikor a Bayern ellen játszottunk. És mint utólag kiderült már télen elkezdtük puhítani a Bajorokat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
marci6p
Jugador del Barça

2009.06.10. 11:59:29

Ha valóban megtörténne az Ibra-Samu csere, akkor én azt különösképpen nem bánnám, DE!!!!
De, nagyon kíváncsi leszek a gólörömökre :D:D:D:D
Remélem be illeszkedik(erről talán felesleges beszélni) és nem az lesz, hogy mindenki fut egy sarokba és őrjöngve ugranak egymás nyakába, gratulálnak Xavinak a gólpasszhoz, amit Zlatan érvényesített, amíg a gólszerző a másik sarokban, vagy a pálya közepén csulázik egy hatalmasat távol a csapattársaktól és széttárt karokkal veri a mellét és felemelt fejjel a jól ismert én vagyok a császár "gólörömét" adja elő az új közönségének, míg a többiek ünnepelnek. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.10. 11:53:47

De pep is azt hitte ide fog illeni, és tévedett, bár nekem nincs vele bajom, mert szerintem nem csinált semmi roszatt amikor játszott, de bruno alves nagyobb kedvencem :) szerintem azé illene ide
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.10. 11:50:13

én nem értem minek kell nekunk bruno alves :?

van annyi kozepso vedonk mint égen a csillag. cacerest is megvettunk 64378 milliüó euróért. talán játszatni is kéne (gondolom anno guardiola is rábolintott erre a transferre...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
risubarcafan
Jugador del Barça

2009.06.10. 11:49:15

mi meg 3 trófeát :) úgy hogy alves végig játszotta az összes tét meccset szinte egyedüli jobb hátvédként, vitatkoznék kinek volt nagyobb igazolás :)
nuh
Barça B

2009.06.10. 11:45:05

Az szerintem nem reális, hogy a bayern elengedné két legjobbját, úgy hogy ráadásul ezzel nem lenne meg a bal oldaluk. Tehát max Ribéryt fogják elengedni, de őt is nagyon nehezen. Remélem meg tudják oldani az árát és levinni egy elérhetőre, ahogyan ezt elvileg Ibráéval is csinálták, gondolok itt a plusz 30-40 helyett a 10re.

Alves tényleg lehet, hogy az évszázad igazolása, de nem a Barcának hanem a sevillának, akik kb 1misiért vették és továbbadták 34ért úgy, hogy nyertek vele (vagy legalább is nagy szerepet vállalt bennük) Copa del Rey-t 2 UEFA kupát európai szuperkupát és spanyol szuperkupát
Fluwy
Barça B

2009.06.10. 11:29:14

Hát nem örülnék ha Eto'o elmenne én nagyon birom és jó játékos na meg sokat köszönhetünk neki. Mégis lehet elmegy.... hát Ibra.
Emberileg ugy tünik vannak gondok vele de azért ha megnézzünk
- jól fejel
- nagyon technikás
- talán nem lenne önző (ha már annyira dicsérte a Barca játékát)
- nagyokat lő ami a mai Barcába sokan nem tesznek meg

Szoval kezdek barátkozni a dologgal de Eto'o-t nehéz elképzelni más mezbe. :(
De Pepbe bizok!
FCB
Lezárt