Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mrjoe írta:Nagyon jó játékos,de véleményem szerint sem jelenleg,sem az elmúlt mondjuk 3-4 évet figyelembe véve sem tartozik,és nem is tartozott a világ 5 legjobbja közé!
Nagyon jó játékos,de véleményem szerint sem jelenleg,sem az elmúlt mondjuk 3-4 évet figyelembe véve sem tartozik,és nem is tartozott a világ 5 legjobbja közé!
Amúgy meglepő, de a kimutatások szerint a klub ennek gazdaságilag nem érezte meg a hatását. Bár ez sztem nagyban köszönhető még annó a Perez idejében kötött pl tv-s szerződéseknek.Mivel a fociban nem ment,üzletileg pedig nem voltak már Beckham-ek,meg Zizou-k,a Madrid eltűnt a foci elitjéből,ami gazdaságilag sem jó nekik.
Simán benne van a pakliban. A Forbes szerint jelenleg a Manchester vezet és a Real a második.A Perez majmegin csinál sok lét,már látom is jövőre:Ismét a Margit a világ leggazdagabb klubja stbstbstb...
Mi volt gusztustalan Kaká leigazolásában?gusztustalan üzleti manőverek nélkül
Perez egyáltalán nem abba bukott bele, hogy sztárokat vásárolt, hanem abba, hogy nem volt mögöttük megfelelő védelem. A legnagyobb hibája Makelele eladása volt.Egyszer már belebukott Perez papa... Hajrá, sikerülni fog megint. Az okos ember a másik hibájából tanul, a hülye meg a sajátjából se.
Azért arra kíváncsi lennék, hogyan van itt mindenki ennyire tisztában a Real Madrid hitelügyeivel?Ráadásul mindezen játékosok egy része hitelre jön, tehát jóelőre leköti a dellát Perez-papa. Mi lesz ha a mini-világválogatott mégse nyer semmit (mert teszem azt a Barca viszi a bajnokságot, a BL-ben megy egy Chelsea kiejti a negyeddöntőben a Realt?). Akkor honnan lesz pénz újabb földindulásra?
Na a 32 éves Sennával aztán sok minden meg lenne oldva...Az, hogy az igazolásokra Pellegrini is csak érdeklődve figyel, kit kap mára, akiket meg le szeretne igazolni szóba sem kerülnek eddig (Senna helyett Xabi, Gonzalo R. helyett Albiol/B.Alves) nem ezt hivatott alátámasztani.
Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.
Azért sztem egy kicsit jobban értenek hozzá ezek az emberek, mint mi.A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak. Cristiano leigazolása ugyanezen szempontok alapján a szakértő szerint évi 54 milliót jelentene.
Állítólag többen is érdeklődnek utánuk. Pl. Bayern.Azért ez visszájára is üthet, elvégre leigazolják szépen Villát, meg Cét, hozzák melléjük X.Alonsot. Igenám csak ezzel lesz 30 fős keret, akik közül nyilvánvalóan többeknek lépniük kell. Ha viszont ennyire egyértelmű a szitu, akkor tök egyértelmű, hogy ha valaki nagyon meg akar szabadulni valakiktől, akkor azért nem fizetek sokat, mert az idő nekem dolgozik. Majd amikor Sneijderéket, Robbenéket meg VdVééket el akarják adni közel sem biztos, hogy jól járnak ezekkel a gyors igazolásokkal.
Perez azt mondta, hogy kb 6 érkező ember lesz, és kb 9-10 fog távozni. Ugyanis 35 fős kerettel nem nagyon vághatunk neki az idénynek.Akkor nézzük:
Raúl Albiol: kb. 25 millió
Xabi Alonso: 24-25 millió
Ribéry: 40 millió
Kaká: 67 millió
Silva: 26 millió
Ronaldo: 80-82 millió
Villa: 38 millió
Ez így összeszámolva: 303 millió euró! És akkor még nincs cseréje Silvának, Kakának, (talán Guti marad?) Marcelo-nak (Heinze is elmegy), középre marad egyedül Garay, vagy még esetleg Metzelder marad. Számoljunk még a cserékre legalább 4-5 embert kb. 20-25 millió értékben, az ugye már 12 játékos és kb. 325 millió eurós nyári költségvetés.
Akkor nézzük:palesz77 írta:a vidi szerint ez lesz a jövő évi real kezdője![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aZmVxHZa ... re=related
érdemes megnézni, tiszta Fifa
jah,mert az a jellemző SAF-ra,meg a M.U.ra,h csak úgy végük lesz, nem igen szoktak szétesni, ment már el RVN, Beckham, mégis mindig komoly tényezői maradtak angliának, nem féltem őket.
és bumm így lett a reklám margit... nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért szánalmas lenne, ha tényleg így összevásárolnának mindenkit...
6x72=432A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak.
Hát mondjuk nem néz ki hülyén...palesz77 írta:jaja, nagy fogás. ennyit arról, hogy Kaká maradni fog, meg klubhűség...Fernando írta:Nagyon fogott a Madrid Kakával. Grat nekik. Szimpatikus játékos nagyon. De egyedül kevés lesz..
nem megbántom, csak az utóbbi hetekben beszéltem pont erről
amúgy nem lesz egyedül, a vidi szerint ez lesz a jövő évi real kezdője![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aZmVxHZa ... re=related
érdemes megnézni, tiszta Fifa
jaja, nagy fogás. ennyit arról, hogy Kaká maradni fog, meg klubhűség...Fernando írta:Nagyon fogott a Madrid Kakával. Grat nekik. Szimpatikus játékos nagyon. De egyedül kevés lesz..
Én szerintem Perez hibája a türelmetlenség és a megalománia. Ha Perez tárgyal meg igazol, futtatja a gazdasági projektet meg bájolog a kantinban a többi elnökkel meccsek alatt addig nem lesz gond. De a sportszakmai kérdésekben nem az ő szava dönt.fly20 írta:Még véletlenül sem abba bukott bele, hogy Pavonok Gravésenek, Pablo Garciák védkeztek és ezáltal esélytelenek voltunk védekezésben.Illetve nem volt stabil középpályánk.
Annak a korszaknak egyértelműen az volt a hibája, hogy eladta Makalelét, Cambiassót
Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.fly20 írta: Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy 65 millióért hoztuk Kakát, mivel 5év alatt kb 200 milliós hasznot fog hozni a csapatnak(nem magamtól találtam ki). Ami a kiadásokat beleszámolva 100 milliós profit.Ahogy Perez mondja a legdrágább igazolásaink a legolcsóbbak.
Azért ez visszájára is üthet, elvégre leigazolják szépen Villát, meg Cét, hozzák melléjük X.Alonsot. Igenám csak ezzel lesz 30 fős keret, akik közül nyilvánvalóan többeknek lépniük kell. Ha viszont ennyire egyértelmű a szitu, akkor tök egyértelmű, hogy ha valaki nagyon meg akar szabadulni valakiktől, akkor azért nem fizetek sokat, mert az idő nekem dolgozik. Majd amikor Sneijderéket, Robbenéket meg VdVééket el akarják adni közel sem biztos, hogy jól járnak ezekkel a gyors igazolásokkal.riboo írta:MÁSODSZOR: A rakat pénz mellett azért én elképedek, mert pénz eddig is lett volna a nagynevű riválisnál erre... de hogy ezt egy hét alatt lezavarta az ÖregMíg az elődőknek 2év hajkurászás alatt csak a búlvárlapokat sikerült meggyőzni a brazil Madridba igazolásáról...az nem semmi!!!
![]()
Hát ha veszem amit írsz és minden eszerint alakul, akkor a Madrid nem támad fel tavaszra, mi már bajnokként megyünk a Bernabeuba és játszunk egy unalmas 0-0át. Ehelyett, egy végletekig kiélezett hajrá megkoronázásaképp vertük agyon a legnagyobb riválist, ahol mindenki mindent megtett a sikerért, nem voltak kifogások. Én az ilyen győzelmeket többre értékelem, mintha a Rayo Vallecano előtt nyernénk 35 ponttal a bajnokságot, a BL-döntőben meg vernénk a Göteborgot...menczel írta:Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!
Teljesen rendben van? Albiol, Alonso (Lass alig melegedett meg) Silva, Kaká, Ronaldo, Villa. 7 új ember, és 7 olyan, akihez szerintem nem áll közel a klub szellemisége. Zsoldosokból szerintem sosem lehet egységes csapatot építeni, szerintem az Inter példája is ezt bizonyítja.fly20 írta:Persze ez jogos, de a Calderon Mija páros olyan szinten padlóra küldte a csapatot, hogy ha eredményeket szeretnénk akkor a nagy költekezés elkerülhetetlen.
Lehet jönni, hogy miért nem az utánpótlásból, miért nem tehetségekből alakítjuk ki a csapatot.
(vagy hogy miért nem jók az olcsóbb playák, erre csak annyit mondok mija-calderon, nem vált be, sehol nem voltunk velük se játékban se a bl-ben)
Erre egyértelmű magyarázat, hogy nem 5 év múlva kellenek az eredmények.
Pereznek(Pellegrinivel) meg kell csinálni egy kiváló alapot, pár klasszisból és pár kiváló játékosból, ez nem lesz olcsó mulatság.
Aztán a következő években már elég lesz csak kozmetikázni, egy két igazolást lezavarni, kb mint most nektek.
Zidane (és a vezetés) terveiben szerepel az utánpótlás rendberakása is, de az nem megy egyik napról a másikra, ezt be kell látnia mindenkinek.
De biztosra veszem, hogy ez irányban is lesznek előrelépések.
Sztem teljesen rendben van az öreg új projektje.
fly20 írta:Kétféleképpen értelmezem ezt, 1vagy azért nem örülnél, mert szted Kaká nem akarna nálunk játszani, 2vagy azért nem örülnél, mert szted horribilisan nagy az összeg a játékosért ahogyan lejjeb írtad 18 milliárd.Ilyen körülmények közt a Barcának ne legyen Kakája, Ribéryje, senkije.......! Wink Nem tudnék személyszerint úgy örülni, -mint teszik azt Realos sporttársak- egy ilyen igazolásnak.
1. Kaká kijelentette csak a Real kedvéért hagyná el a milánt.
Ebből következik, hogy nagyon szívesen rúgja a bőrt madridban, miért ne örülhetnénk a leigazolásának nem értem.![]()
2. Valszeg akkor Alvesnek sem nagyon örülsz, mert pont most fogtok ráfizetni vmennyit, szval 40 millióba fog fájni a srác. (pedig sztem óriási vétel volt)
Elég álszent dolog a realt fikázni azért, mert nagy pénzeket öl az átigazolásokba, közben meg ti is 40milliókat adtok ki egy játékosért.
Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy 65 millióért hoztuk Kakát, mivel 5év alatt kb 200 milliós hasznot fog hozni a csapatnak(nem magamtól találtam ki).
Ami a kiadásokat beleszámolva 100 milliós profit.
Ahogy Perez mondja a legdrágább igazolásaink a legolcsóbbak.
Persze ez jogos, de a Calderon Mija páros olyan szinten padlóra küldte a csapatot, hogy ha eredményeket szeretnénk akkor a nagy költekezés elkerülhetetlen.Nem mndegy, hogy egy játékost veszünk 40ért, vagy 6ot veszünk 40ért/kopf