Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Martinsokkal szerintem sem kéne szórakozgatni, itt van Bojan. Patóra sincs semmi szükség, visont azzal nem értek egyet, hogy Berlusconi nem hülye, ugyanis a legjobb aranylabdás játékosát elengedte 64,5 millióért.faithnomore írta:alapjában véve egyetértek a hozzászólásod lényegével, viszont Martins szerintem tök fölösleges lenne ide, középcsatárnak úgyis ott lenne bojan, szélen pedig én jobb an örülnék ha barca fiatalokat játszatna pep
Patohoz nincs hozzáfűznivalóm, ugyanez a helyzet, egyrészt hogy őt sincs sok értelme szélen játszatni, etoo, amúgy se hiányzik szinte sose a csapatból, esetleg egy sérülés miatt játszhatna és a legnagyobb hátránya az ő ideigazolásának hogy kb 60-70 milliót kéne átutalni Berlusconinak, mert azért ő se hülye hogy jelenleg az egyetlen normális csatárát elengedje
alapjában véve egyetértek a hozzászólásod lényegével, viszont Martins szerintem tök fölösleges lenne ide, középcsatárnak úgyis ott lenne bojan, szélen pedig én jobb an örülnék ha barca fiatalokat játszatna pepmartins17 írta:
Csatársor: Messi, Eto'o, Henry alap, Bojan cserének elmegy, de nem ártana még egy minőségi csere ide. Martins? Ő egyrészt úgyis klubot vált, másrészt nincs nála gyorsabb csatár a földön. És érzi is a kaput, ráadásul asszem 24 éves. Vagy az öregedő Henry és Eto'o helyére Pato? Egyik legnagyobb tehetség.
Ribery megszerzése meg azért lenne fontos, mert a jövőre megerősödő Reallal ha játszunk, nem mindegy hogy melyik csapatban lesz a francia. Messi után őt tartom a világ legjobb támadójának.
A góllövéshez elsődlegesen erős kp kell. Etoo maradjon, de nem kell túldimenzionálni a tudását, meccsenként vagy 4-5 100 %-os helyzete van, köszönhetően Xavinak v. Ininek.Ezekből azért illik begurítani néhányat. Ezzel együtt az is túlzás, hogy Forlan v. Milito jobb lenne nála. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy Samu 2 BL döntőjén 2 gólt szerzett...Xavinho írta:Szépen üjjél le gondold át az életed mielőtt ide írsz legközelebb.Léfe írta:Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Sem Villa sem Ibra nem jobbak Eto'o-nál Forlán meg Milito soha meg sem közelítették azt a szintet,amit Eto'o képvisel és soha nem is fogják ( bár egyikük sem rossz játékos). A csatársor az ,amit a legkevésbé kellene megbontani egy ilyen szezon után. Egy szélső csatár igazolása indokolt az afrika kupa meg a sérülések miatt is ,Ribery lenne a legjobb,mert bal és jobb oldalon is bevethető. Középpályán cserének ott van Busquets,Keita és Hlebet sem kéne elküldeni egy szezon után.Maximum a távozó Guddy helyére kell egy csere,akinek nem kell világsztárnak lennie.Mascherano meg teljesen képtelenség,főleg ha a Pool eladja Xabi Alonsot a realnak.A katalánokat sem értem,hogy miért nem kell Toure...Védősorba meg kell 2 szélső csere meg Henrique ,úgy,hogy Cáceres marad. Milito kölcsönadását meg jó 5letnek tartom,bár lehet,h inkább el kellene már adni,mert ő sem lesz sokkal fiatalabb.Kapusposzton egyértelmű Valdes és Pinto.Így még a Laporta által ígért 4 érkező is meglenne(Ribery,kp(?),két szélső védő).Ennyi
Szépen üjjél le gondold át az életed mielőtt ide írsz legközelebb.Léfe írta:Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Ilúvatar írta:Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
felsoroltad nagyjából a legközelebb állókat, mármint a valóságalapjához, s reméljük a barcához isRibéry lenne a legfontosabb, utána Mascherano, Maxwell és Henrique.
Vagy csak egyszerűen önmagára szavazott... több mint 200szor...Ilúvatar írta:családja, rokonai, haverjai, ismerőseiCFirpo3 írta:Az is hihetetlen, h V. Sanchezre 201 ember szavazott.![]()
Hogy gondolhatja valaki, hogy helye van a kezdőben pl. Alves helyett.
Ez még érthető, mert lehet, h félrekattintott, de itt nem erről van szó, mert 201-en nem kattolnak félre.![]()
körlevél
![]()
tessék, megmagyaráztam
én már voksoltam
Remélem nem hiszed azt, hogy ez a kép igazi...?!risubarcafan írta:http://www.marca.com/multimedia/primera ... /0609.html
Szerintem Villa esélytelen am
családja, rokonai, haverjai, ismerőseiCFirpo3 írta:Az is hihetetlen, h V. Sanchezre 201 ember szavazott.![]()
Hogy gondolhatja valaki, hogy helye van a kezdőben pl. Alves helyett.
Ez még érthető, mert lehet, h félrekattintott, de itt nem erről van szó, mert 201-en nem kattolnak félre.