Barca Igazolások 2009-2010
Ha esetleg csatár kellen, van vélemény Luis Suarezről? Szerintem nem rossz játékos.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Fecó
- Titinho
- Director del Fútbol
Na most aztán leesett az állam! 
A Mundo Deportivo elkezdett egy szavazást, mégpedig egy olyat, hogy ki legyen a 2009/10-es Barca kezdőtizenegyének a tagja? Vannak egészen elképesztő eredmények.
Belinkelem posztonként a szavazásokat, akinek van kedve szavazhat, vagy megnézheti a jelenlegi állásokat: (értelemszerűen 4-3-3-ban értendő, tehát 4 védőt kell kijelölni, 3 kp-t és 3 támadót aztán a nevek alatt katt a "vota" nevű szóra.)
Katt a posztokra:
1. Kapus /7046 szavazat eddig/
2. 4 védő /52.996 szavazat eddig/
3. 3 középpályás /162.026 szavazat eddig/
4. 3 támadó /213.271 szavazat eddig/
A kapus és a védőszekcióban nincs meglepetés, a középpályán viszont elkezdődik a meglepetés:
Itt az első helyen Xavi áll kb. 46.000 szavazattal, de a második az JAVIER MASCHERANO és csak utána jön Iniesta és majd csak 4-ként Touré, nem sokkal lemaradva pedig 5-ként Busquets.
A támadósorban pedig a több mint 200.000 szavazóból Messi áll az első helyen, Ribéry a másodikon, Villa pedig a harmadikon, Henry a negyediken, Ibra az ötödiken.
Eszerint a szavazás szerint jövőre így nézne ki a Barcelona kezdő 11-e:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Mascherano, Xavi, Iniesta - Messi, Villa, Ribéry.
Katalóniában az emberek nagyon nem szerethetik mostmár Eto'ot sem.
Kb. 210.000 szavazatból mindössze 7200 szeretné ha ő maradna a csatárunk, ez a szavazók 3%-át!!! teszi csak ki! 
Eszméletlen...fogom figyelni ezt a szavazást, a végén tuti lesz egy összesítő cikk róla. Kíváncsian várom a végeredményeket.
Jó böngészést és szavazást mindenkinek!

A Mundo Deportivo elkezdett egy szavazást, mégpedig egy olyat, hogy ki legyen a 2009/10-es Barca kezdőtizenegyének a tagja? Vannak egészen elképesztő eredmények.
Belinkelem posztonként a szavazásokat, akinek van kedve szavazhat, vagy megnézheti a jelenlegi állásokat: (értelemszerűen 4-3-3-ban értendő, tehát 4 védőt kell kijelölni, 3 kp-t és 3 támadót aztán a nevek alatt katt a "vota" nevű szóra.)
Katt a posztokra:
1. Kapus /7046 szavazat eddig/
2. 4 védő /52.996 szavazat eddig/
3. 3 középpályás /162.026 szavazat eddig/
4. 3 támadó /213.271 szavazat eddig/
A kapus és a védőszekcióban nincs meglepetés, a középpályán viszont elkezdődik a meglepetés:

Itt az első helyen Xavi áll kb. 46.000 szavazattal, de a második az JAVIER MASCHERANO és csak utána jön Iniesta és majd csak 4-ként Touré, nem sokkal lemaradva pedig 5-ként Busquets.
A támadósorban pedig a több mint 200.000 szavazóból Messi áll az első helyen, Ribéry a másodikon, Villa pedig a harmadikon, Henry a negyediken, Ibra az ötödiken.
Eszerint a szavazás szerint jövőre így nézne ki a Barcelona kezdő 11-e:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Mascherano, Xavi, Iniesta - Messi, Villa, Ribéry.
Katalóniában az emberek nagyon nem szerethetik mostmár Eto'ot sem.

Eszméletlen...fogom figyelni ezt a szavazást, a végén tuti lesz egy összesítő cikk róla. Kíváncsian várom a végeredményeket.
Jó böngészést és szavazást mindenkinek!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Deus
- Boixos Nois
Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
felsoroltad nagyjából a legközelebb állókat, mármint a valóságalapjához, s reméljük a barcához is

Én is így látom. Ez a hozzászólás tükrözi eddig legjobban a várható helyzetet, legalábbis a hitelesebb források szerint. Plusz szerintem egy középső csatárra is nagy esély van!!Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Szerintem Ribéryt meg tudjuk szerezni, hisz a Barca és a Bayern között jó a kapccsolat, és már elég régóta rajta vagyunk az ügyön. Mascherano hihetetlen jó focista és nekem az jutott eszembe, ha mindkét oldalon támadó felfogásu lenne a szélsőhátvédünk, akkor alkalmanként két védekezőközéppályással is játszhatnánk, és persze amúgy is mindenkire ráfér a pihenés, és ő bárkit tudna minőségileg pótolni. Ibranak örülnék, de annyira nem hiányzik. Talán inkább Henryt látnám szívessebben középen.
A távozó Sylvinhohoz még Gudjohnsen csatlakozhat, Cáceres pedig kölcsönbe mehet. Ha olyan bő keret kell, akkor Hleb maradjon, bár az idei teljesítményét még egy Athletic-es is lepipálná. Bojan remélem marad.
Hajrá FC BARCELONA!!!
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Csatárt felesleges hozni meg kell állapodni Eto'o-val. Ribéryt le kell igazolni mindenképpen. Védelembe pedig kell szélső védőt igazolni. Középpályára nem látom sok értelmét annak hogy Mascheranot ideigazoljuk aztán ha Touré visszajön az ANK-ról akkor meg padozzon annál többre tartom Mascheranot.Touré-val szerződést kell hosszabítani. Keita meg különben is ha jól emlékszem nem sokat volt vkp. Bojan-t még kölcsönbe sem kell adni be kell építeni a csapatba.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Mikor lesz pontosan az ANK jövőre?
Ha csak 4-5 bajnokit érint,akkor azt Busquets simán megoldja.
Ha csak 4-5 bajnokit érint,akkor azt Busquets simán megoldja.
szvsz bőven elég Sergi is, legrosszabb esetben Márquez is tudja kp-n tolni. szerintem ezért felesleges mégegy vkp-t hozni, hogy a szezon többi részén a kispadot koptassa. inkább egy szervező köéppályásra lenne szükség, aki bírja a padozást és ha be kell állni, akkor jobban tolja, mint Hleb...Perrero írta:1 vkpnak tuti kell jönnie, hiszen ANK lesz, ahol Keita és Touré is érdekelt, Busquets meg nem biztos hogy elég kb. 1 hónapra egyedül..
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador d'estrella
Ti -finoman fogalmazva- nagyon, nagyon elvagytok tévedve.barcelonaforever írta:
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő.....
Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás!!!!Nincs semmi bajom Eto'o val de egy kicsit már sok belőle.... sőt...! szép napot mindenkinek!
Most komolyan, Eto'o-t találjátok meg mert Yaya nem kap magasabb fizetést? Talán Syl elküldéséért is a kameruni a felelős?
Mikor idejött Eto'o akkor kapott egy 5éves szerződést, amit azóta asszem csak 2006-ban a bl győzelem után tárgyaltak újra és akkor alakult ki a mostani állapot(2010-ig szerződés és a jelenlegi fizu).
Miért kellene Samunak a középpályán bizonyítania? Honnan jönnek ez a baromságok?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Szerintem Ribéryt meg tudjuk szerezni, hisz a Barca és a Bayern között jó a kapccsolat, és már elég régóta rajta vagyunk az ügyön. Mascherano hihetetlen jó focista és nekem az jutott eszembe, ha mindkét oldalon támadó felfogásu lenne a szélsőhátvédünk, akkor alkalmanként két védekezőközéppályással is játszhatnánk, és persze amúgy is mindenkire ráfér a pihenés, és ő bárkit tudna minőségileg pótolni. Ibranak örülnék, de annyira nem hiányzik. Talán inkább Henryt látnám szívessebben középen.
A távozó Sylvinhohoz még Gudjohnsen csatlakozhat, Cáceres pedig kölcsönbe mehet. Ha olyan bő keret kell, akkor Hleb maradjon, bár az idei teljesítményét még egy Athletic-es is lepipálná. Bojan remélem marad.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Én azt mondom,hogy se Touré se Eto'o ne menjen el.Jó ez a keret jelenleg nincs szükség sok bővítésre,Hleb meg Gud elmehetnek és jöjjön Ribéry.Valdés mögé kéne egy kapus mondjuk a mexikói Ochoa jó lenne.Ha meg irányító poszt akkor sztem ne Moutinho legyen Lulinha kéne vagy Nani ő asszem el akar menni a Unitedtől.
A MU,a Real és mi vagyunk elől,annyit tudok.bali 15 írta:Srácok tudja valaki hogy hogyan áll jelenleg az Európai klubok pénzügyi helyzete? Valaki betudna linkelni egy ilyen Top 10-es listát?
Srácok tudja valaki hogy hogyan áll jelenleg az Európai klubok pénzügyi helyzete? Valaki betudna linkelni egy ilyen Top 10-es listát?
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Tekintettel, hogy több, mint 70 meccset fog a Barca játszani az elkövetkező évben, nagyon is hasznos lenne Mascheranonak az ide szerződés!
Keita alkalmasint tudja helyettesíteni Xavit, szóval én egy olyan 15 milkás vételárat tudnék megállapítani az argentínnal szemben!
Sztem Hlebnek is jót tenne a váltás, menjen vissza Angliába vagy Németországba, nem azért mert nem csípem, hanem ez lenne neki jó!

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Az egy dolog,hogy a csapatnak kell a pénz.
De az argentin akkor sem ide fog jönni,mert kétlem,hogy az elkövetkező években padozni akarna..
Touré-val kapcsolatban pedig szintén kár aggódni,ugyanis kzárt dolog,hogy elmenne. Idén az egyik legjobb játékosunk volt(ahogy tavaly is),a sikereink egyik alappillére. Ő a világ legjobb csapatában játszhat,mi pedig a világ legjobb védekező középpályását tudhatjuk magunknál. Szerintem mindenki elégedett..
De az argentin akkor sem ide fog jönni,mert kétlem,hogy az elkövetkező években padozni akarna..
Touré-val kapcsolatban pedig szintén kár aggódni,ugyanis kzárt dolog,hogy elmenne. Idén az egyik legjobb játékosunk volt(ahogy tavaly is),a sikereink egyik alappillére. Ő a világ legjobb csapatában játszhat,mi pedig a világ legjobb védekező középpályását tudhatjuk magunknál. Szerintem mindenki elégedett..

Babel jó lenne Henry helyére cserének. Vagy fordítva. Miért akar a Pool megválni ennyi embertől? A válság az oka?matyi02 írta:socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..
Poolnak kell a pénz![]()
Benítez 11vagy több játékost el akar adni.![]()
Poolos haverom mondta hogy kiket nem tudom h Mascherano-t is mondta de Babel stb... ott volt a listán
- matyi02
- Entrenador del Barça
socio66 írta:Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
ezek tipikusan olyan hírek,pletykák,amikkel az újságot ugyan el lehet adni,de ha logikusan belegondolsz,kizárt hogy bármi igazságtartama legyen..
Poolnak kell a pénz

Benítez 11vagy több játékost el akar adni.

Poolos haverom mondta hogy kiket nem tudom h Mascherano-t is mondta de Babel stb... ott volt a listán

Yaya marad ez egészen biztos. Ezt szerintem mind tudjuk. Az egész balhé a szokásos szeződéshosszabítási adok-kapok része. Menete: a játékos menedzsere (sose maga a játékos) lenyilatkozza, hogy 16 ország 49 klubjától van érdeklődés, sőt még válogatottak is honositani akarják magukhoz. Ezzel próbál magasabb fizut kiharcolni ügyfelének. Aztán az edző, a csapttársak mind nyilatkoznak hogy remélik, h marad az adott spiler, majd Ő maga is, hogy nagyon boldog itt.
Nem kell messzire nézni így volt Valdessel. Régebben (és most) Etooval stb...
Nem kell messzire nézni így volt Valdessel. Régebben (és most) Etooval stb...
Mascheranonak szerintem eszében sincs eljönni a biztos kezdőtagságot biztosító Poolból ide hozzánk,ahol Touré mögött köze nem lenne a kezdőcsapathoz..
- matyi02
- Entrenador del Barça
http://www.marca.com/2009/06/09/futbol/ ... 46875.html
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... chara.html
Se Busquets, se Yaya nem megy el. Gudy-Hleb távozik helyettük jön szerintem Mascherano... Én örülnék neki.
Nem kérdés ha Eto'o megy akkor Forlán jobb lenne mint Ibra... De nem is akarok a Kameruni távozásán gondolkodni
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... chara.html
Se Busquets, se Yaya nem megy el. Gudy-Hleb távozik helyettük jön szerintem Mascherano... Én örülnék neki.

Nem kérdés ha Eto'o megy akkor Forlán jobb lenne mint Ibra... De nem is akarok a Kameruni távozásán gondolkodni

-
- Jugador del Barça
Én is leírnám kiket képzelnék el igazolások terén:
Bruno Alves
P.Lahm
André Santos
F.Ribéry
Ezt a 4-et látnám legszivesebben a Barcába, nem tudom ti hogy vagytok vele
Bruno Alves
P.Lahm
André Santos
F.Ribéry
Ezt a 4-et látnám legszivesebben a Barcába, nem tudom ti hogy vagytok vele

- barcelonaforever
- Jugador del Barça
[quote="baas11"][quote="Iniesta4ever"][quote="gekkodan"]
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő.....
Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás
!!!!Nincs semmi bajom Eto'o val de egy kicsit már sok belőle.... sőt...! szép napot mindenkinek!
Ebben az átigazolási szezonban még nem szóltam hozzá semmihez,de mindent elovasok folyamatosan és ezzel a hsz-szel értek a leginkább egyet!! Teljesen igazad van barátom, miért van az h mindig az a téma h Eto'o meg az ügynöke milyen szerződést akar, hány millióval többet stb...!!! és tényleg minden szezon végén ez van és egy kicsit elegem van már ebből,, és örülök h nem egyedül vok ezzel!!!!Menjen el, jöjjön Ribery, Titi be középre, Yaya nak új szerződést aztán jöhet a triplázás

Tudjátok hogy ki jutott eszembe? Joao Mouthino. Ő lehetne Xavi vagy Ini cseréje. Hm? Mit szóltok?