Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Etoonál az a legérdekesebb, h annyira a szurkolók sem ragaszkodnak hozzá, legalább is vmelyik katalán újság szavazásán Etoo távozására és Ibra érkezésére szavaztak. Nem hiszem, h a játékával ne lennének elégedettek, sztem inkább a nyilatkozatai és a nagy ambiciói okozzák a problémát.Eto'o-nál már nem vagyok ennyire magabiztos, nekem nem tetszett Laporta nyilatkozata. Nekem kicsit olyan, mintha előre "mentené" magát, ha rajta múlna hosszabbítana, de nem rajta múlik... így ne őt vegyék elő a következő elnökválasztás előtt. Azért remélem megegyeznek vele.
tónit állítólag a milan akarja...Fluwy írta:Egy ujjabb név: Luca Toni
32 éves most Gomez miatt lehet eljönne. Padon jó lenne, egy két fejesgólra bejönne...
Na ez nem az én ötletem!
Én Ribery helyett Silvát hoznám!
Guddy helyett meg valami Keita tipust.
Meg egy csatár!
3 igazolás elég lenne, a 4. igazolás Hleb feltámadása! Bizzunk benne! Jó a srác!
Hát én ebbe nem tudnék ilyen könnyen belenyugodni.....ha Toure-t elkúrjuk miközben mindenki Eto'o szokásos évvégi rinyálásával van elfoglalva...nagyon pipa leszek ,Yaya sokkal nagyobb megbecsülést érdemel és teljesen igazat adok neki ,megnézném Eto'o -t mondjuk a kpályán mit tudott volna hozzá tenni a csapat játékához mielőtt évi 10 millákat "követelne" csak mert ő..... miközben Forlan idén is lepipálta a bajnokságban holott jóval szerényebb csapatban játszik fele olyan kiszolgálással elkényeztetve mint a kameruni.... !!!Iniesta4ever írta:Főleg ha jön Mascherano akkor sztem elmegy... Én sajnálnám de ha több pénzt akar akkor lehet távozik.... Amúgy nme értem miért nem akarnak egy rendes fizut hozzáverni de ez van....gekkodan írta:
Azt mondja Touré ügynöke, hogy van bőven ajánlatok, ha nem kapnak jobb szerződést, akkor Olaszország, vagy Anglia a célpont, de nem az Arsenal, mert bevallása szerint annál sokkal jobb ajánlatokat is kaptak.
Nem tudom mennyi igaz, de idézve van és interjú. sport-ban.
Főleg ha jön Mascherano akkor sztem elmegy... Én sajnálnám de ha több pénzt akar akkor lehet távozik.... Amúgy nme értem miért nem akarnak egy rendes fizut hozzáverni de ez van....gekkodan írta:
Azt mondja Touré ügynöke, hogy van bőven ajánlatok, ha nem kapnak jobb szerződést, akkor Olaszország, vagy Anglia a célpont, de nem az Arsenal, mert bevallása szerint annál sokkal jobb ajánlatokat is kaptak.
Nem tudom mennyi igaz, de idézve van és interjú. sport-ban.
Egyértelműen a csapat egyik ikonja. Xavi, Ini, Messi után talán neki van a legnagyobb szerepe a 3 címben, vitán felül. Szóval elég rendesen meg kellene emelni a gempáját, most annyit keres, amennyit egy francia élcsapat átlagos játékosa. Amikor elhoztuk, nem volt akkora igénye, ahhoz képest nagyon bejött.LG írta:Én bizok Laportáékban, h ekkora hibát nem követnek el. Nagyon bizom, h Etoo és ő is maradni fognak. Talán lehetne őket pótolni, Mascheranoval meg Ibraval vagy mással, de minek a járt utat járatlanna cserélni?
Bizony bizony barátom, Ő tényleg jó igazolás lenne.gekkodan írta:Aki viszont tényleg egyre közelebb van, az Mascherano. Az ügynöke is megerősítette.
Nagy igazolás, örülnék!
Irónikusan fogalmaztam meg, hogy tuti hogy kacsa.Messa írta:Én pl. nem hallottam. De most ez a 2 hogy függ össze? Illetve összeillene, csak kicsit furán fogalmaztad meg.House írta:Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.![]()
Biztos, hogy nem vette meg az Espanyol.
Minek? A középályára van már 5 kiváló emberünk. Max akkor kéne vki, ha menne Guddy, de nem akkor sem egy vkp, hanem egy tkp cserének.gekkodan írta:Aki viszont tényleg egyre közelebb van, az Mascherano. Az ügynöke is megerősítette.
Nagy igazolás, örülnék!
Én pl. nem hallottam. De most ez a 2 hogy függ össze? Illetve összeillene, csak kicsit furán fogalmaztad meg.House írta:Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.
Nem hallottad? Megvette az Espanol. Mert hogy hozzánk nem jön, az hótziher.Eagico írta:Na, kezdődik a Forlán saga!!!
Már házat is bérelt Barcelona mellett, legalábbis az "AS" szerint...
Na Őt már sokkal inkább el tudnám képzelni, mint Ibrát!
"Szegény" Eto'o motiválva lenne jövőre is rendesen.
Én se Ibrt se őt nem nagyon tom elképzelni..... Aki beillene az Agüero lenne vagy Thorgelle Sanyi..... Nah most komolyan , vagy Maradjon Eto vagy Jöjjön Riberi és középre Henry (ez szerintem fontosabb lenne mert ha összejön a reálnak minden akkor neccesebb lesz a bajnokság)Eagico írta: Na Őt már sokkal inkább el tudnám képzelni, mint Ibrát!
"Szegény" Eto'o motiválva lenne jövőre is rendesen.
Jó lenne abba hagyni ezt a igazolt a madrid nekünk is kell dumát...Laughing Laughing Más nagy nevet nem hoztak fel. Csak libery-t meg Imbrát. De ez az imbra ügy is elhúzodhat nyár végéig me nagyon senkinek nem kell. Csak a barca érdeklődik ha jól tom.
Libery-ért madrid is megy. És ök már leigazoltak 1-2 játékost. Kezdjünk el vmit mostmár! Wink
Röpiből áthozunk egy liberot?fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()
Röpiből áthozunk egy liberot?fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()
fcbarca0827 írta:Na ja meg hozzá a Libero-t is...Ronal.10 írta:nem tom mi a tökömre várunk...Libery-t minnél hamarabb szerezzük meg! Védőnek nem nagy nevet akarunk tehát azzal még várhatunk.
![]()