Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
azért könnyebb úgy összeszedni a +-t, pl 30ezret,ha tudod,h tutira visszakapod,nem? az tulajdonképp a tiéd marad,nem fogy el, ilyen esetben legtöbben tuti tudnának szerezni, hisz "csak" kölcsön.Ronal.10 írta:+ az a buszos [auto_cenzúra]ág (30ezer) + ez a 4 ezer. akkor végülis 170 ezer ftot kéne összeszedni-szednem

Többen visszamondták közülük.Roniee21 írta:A régebbi jelentkezők közül senki nem akar jönni?![]()
Akik még a 18 fős verzióban jelentkeztek.!????

Még úgymond a szervezés elején elég jó kérdésekkel jöttök,de ennyi baj legyen.robertfcb írta:Én azt szeretném megkérdezni, hogy kb melyik napszakban indulnánk és honnan? Előre is köszi a választ!

Hát szerintem folyamatosan kellene menni,persze rövidebb-hosszabb pihenővel.Ezért kellene a több sofőr hogy váltani tudják egymást,az út ha minden jól halad 2 nap.szergoka írta:Köszi az infót. És még azt szeretném kérdezni, h maga a buszos út, hogy nézne ki?pety27 írta:Persze be0nne van,18.án Gamper-kupa, 22.én szuperkupa.szergoka írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az útban benne van a szuperkupa meccs is? Ugyanis erősen fontolgatom, hogy menjek-e.
-Folymatosan, éjszaka is mennénk-e, vagy lenne egy pár órás pihenő közben, az alvás miatt?
-Illetve az út mennyi idő alatt tudható le kb? 20-30 óra között?
Egyébként a vezetést tudnám vállalni, ha megyek.
Ha hétvégén választ adok az elég-e abban az esetben is ha meglenne addig a 9 fő?

Köszi az infót. És még azt szeretném kérdezni, h maga a buszos út, hogy nézne ki?pety27 írta:Persze be0nne van,18.án Gamper-kupa, 22.én szuperkupa.szergoka írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az útban benne van a szuperkupa meccs is? Ugyanis erősen fontolgatom, hogy menjek-e.