Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jegybevétel, hosszú távú tévés szerződések, a galaktikus madrid hatása még mindig kitart. Másrészt a fizetések nálunk alacsonabbak, mint pl nálatok, vagy a többi nagycsapatnál.Igazából amíg ilyen gazdasági helyzetben a Real ilyen bőszen szórja a pénz a támadó szekcióra, nagy bajunk nem lehet. Mellesleg honnan van ennyi pénzük? Confused
már de...most irta sms-bennexam írta:még nem az övék
Sztem meg mindkettő igaz, azért vesztette el a gyorsaságát és a fizikumát,mert nem edzett rendesen, nem volt motivált.Sanama írta:Én akkor is erre gondoltam..bali 15 írta:Tudom hogy van saját topicja de most ez él.
Ezt nézzétek. Nem fogtok nagyot csodálkozni. De nekem nem volt anno ez annyira szembetűnő. Azt hittem hogy a motiváció veszett ki belőle de úgy látszik hogy más is.
http://x4c.xanga.com/684c4b607253416599 ... 502016.jpg
Motivációvesztéskor azért a gyorsaságod megmarad nem?
Csak ebbe gondolj bele.
Én akkor is erre gondoltam..bali 15 írta:Tudom hogy van saját topicja de most ez él.
Ezt nézzétek. Nem fogtok nagyot csodálkozni. De nekem nem volt anno ez annyira szembetűnő. Azt hittem hogy a motiváció veszett ki belőle de úgy látszik hogy más is.
http://x4c.xanga.com/684c4b607253416599 ... 502016.jpg
Az...nem is tudom hányan fognak meghalni...Durva!!És ebben tényleg benne van a C.Roni/Kaké/Ribery 3-as. Kész öngyilkosság.
Ennek konrét értelme volt, hogy betetted ezeket? Erről az oldalról is lehetne csemegézni...Teljesen felesleges! Ráadásul mit keres ebben a fórumban ez a téma?egy kicsit a real igazolásairól nálam ezek a dobogósok elég szórakoztatóak szerintem persze ez most itt egyenlő a szánalommal nem akarom kommentálni(de hogy mi az a biztos tartalék azt ne tőlem kérdezzétek
A Bayern is nagyon bekezdett a vásárolgatásba, ugye Gomez már elvitt egy rakás pénzt, és még nagyoban vásásrolgatni akarnak ők is. Kiváncsi vagyok, hogy menni fog-e zsebből, vagy azért a nagy szövegek ellenére mégiscsak Ribery eladásából akarják fedezni a dolgokat!A Bayern megegyezett a Heerenvennel és Pranjic-al is, már csak az orvosi van hátra.
Csak azt nem tudom mit esznek benne. Szerintem nem valami nagy durranás.
és ha elmennek akkor mi van?? egy hónap... jujj... annyit simán végigjátszik mivel előtte ugyse fog sokat szerepelni valszeg Sergio, másrészt meg sztem ő csak örülne neki h játszhat legalább.... egyébként ha mégis gigszer lenne akkor ott van Rafa aki szintén tud játszani vkp-t.Primitive írta:Azért Hleb egy erőfocit játszó PL-ből érkezett hozzánk, és a PL-ből sokkal nehezebb adaptálódni, mint mondjuk egy Bundes ligából. Nem vesszük készpénznek, hogy beválna, de nagy esélyt adok rá, hogy simán megszokná a légkört pár hónap alatt![]()
Azért, ha elmegy Guddy, Hleb + Keita,Yaya az ANK-ra, akkor egy hónapig Busquets marad a vkp posztra
Azért Hleb egy erőfocit játszó PL-ből érkezett hozzánk, és a PL-ből sokkal nehezebb adaptálódni, mint mondjuk egy Bundes ligából. Nem vesszük készpénznek, hogy beválna, de nagy esélyt adok rá, hogy simán megszokná a légkört pár hónap alattcurrahee írta:honnan vagytok olyan biztosak h Ribéry bevállna?!?!? Hlebre is mit hittünk aztán meg.....
Mascherano meg vicc.... nehogymár elhiggyük ezt!! (főleg h Abidallal csere...ugyan) minek venne a klub még egy szűrőközéppályást ha van egy Sergio és egy Yaya! ha megy Guddy meg Hleb akkor vmi támadóbb, szervezőbb középpályás kell.
Nyilván a pénz is benne volt, de gondolom az is amit mondtál, hogy a City-be nagy nevek fognak menni. Ide viszont nem Hughes kell. Kéne egy klasszis edző aki, összerakja azt a rakat jó játékost aki itt van/lesz és motiválja őket. Már ott van De Jong, Robinho, Jo is övék csak kölcsönben van...szajko írta:
A City nagyokat fog igazolni, ezt elhiheted. Ha nem is Kakákat meg Ronaldokat, de remek játékosokat.
Barry az egyik ilyen.![]()
A City meg nem romhalmaz, én kedvelem őket.