Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet,hogy most félreértettedmindorokke_barca írta:Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.Az év elején még legalább Hami küzdött a 4-10 helyekért,de mostanra K.O. Ő is.
Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!
Megmosolyogtató, bár inkább furcsa és zavaró. Ne haragúdj, de ebből abszolút az jön le, hogy divat-/hobbyszurkoló vagy. Akinek már nincs is kedve nézni a futamokat mert "kedvence" nem az élen harcol. Barca meccseket sem néznél ha a 8-10ik helyekért küzdenénk? Bár ezek után valószínű. "Nincs ezzel semmi gond" mert ha azt nézzük, az emberek jó nagy százaléka ilyen, szóval nem lógsz ki a sorból, csak nekem szúrják az szemem az ilyen hozzászólások, de nagyon.Az év elején még legalább Hami küzdött a 4-10 helyekért,de mostanra K.O. Ő is.
Ezek a 16. körüli rajthelyei sem lelkesítenek újabban a futamnézésre,de maga a "versenyek" sem.UNCSIIIIIII!
Hárman biztosan voltatok. Ugyanis, ha jól tudom, Gekkodan Barátom is Alonso - szurkoló.G-Jay írta:Hát ahhoz képest, hogy amikor elkezdtem írni ide még kb csak én meg Kralo voltunk Alo pártján, most meg már vagyunk vagy 5-en is
Hát, én kb 2004-2005 óta szoritok Alonsonak.G-Jay írta:Hát ahhoz képest, hogy amikor elkezdtem írni ide még kb csak én meg Kralo voltunk Alo pártján, most meg már vagyunk vagy 5-en is
Nyugi,vagyunk egy páranTicsi 23 írta:A tavalyi év végén, a Renault sikerein felbuzdulva vártam az idei szezont. Azt hittem, hogy Alonso végre megint kap egy olyan autót, amivel versenyképes lesz, mert szerintem, ha csak a képességeit nézzük a pilótáknak, akkor Alonso a legjobb. Hát hiába vártam ezt a szezon, eddig nagy lebőgés! ...és ezek az új szabálymódosítási javaslatok! Kezdek kiábrándulni a "száguldó cirkusz"-ból. De azért:
Hajrá ALONSO!!!
szerk: én vagyok azon fórumozók egyhuszad része, akik bíztak/bíznak Alonso sikerében!
Az első hely akkor sem lett volna meg, ha két kiállással megy.piton írta:Vettel versenyét már nem először szúrta el a csapat, bár a mostani3.helyében benne van ő is az első körös rontásával. Nem tudom mi lett volna ha ott nem ront... De még így is két kiállással a 2. hely simán meg lett volna.![]()
Aztán meg amit a végén mondtak Vettelnek a csapattól.... még h Webber gyorsabb,és ezért lassítson,érthetetlen,jól elszúrták a versenyét már megint!
Nah ja. Nagyon unalomba fulladt. Vettel még nem áll készen arra, hogy versenybe szálljon Buttonnel. Nem elég, hogy jobb a Brawn még hibázott is.ozsimiki írta:Kralo, akarhatunk mi itt sok mindent, gyér tré volt ez a futam is.
ilyen amatőröket mint a Red Bullnálcsak tavaly,meg idén láttam a Ferrarinal kb.
első futamtól eltekintve sokat értek a szabálymódosítások...ott még lehetett látni,h könnyebb előzni, azóta semmi.
Ez az, hogy könnyű kocsival volt jó, de szerintem ha megvannak tankolva az autók a Brawn GP verhetetlen.ozsimiki írta:Vettel ugyanolyan könnyű kocsival is gyorsabb volt többieknél, ha nem lesz gond rajtnál,remélem kiautózik annyi előnyt,ami elég lesz az első hely visszaszerzésére,ha a Brawnok is kijöttek.
egy műszaki hibát is megnéznék már Brawn módra, eddig elég távol voltak tőle.
Sajna nem, és emiatt vesztett el jó néhány pontot az elmúlt versenyeken. Ha most elsőként eltud jönni a rajtrácsról akkor biztos megnyeri,legyen akármennyi üzemanyag az autójában. A tisztább ívről indul azaz van rá esély, de Barichello is ott lesz mögötte a (tiszta íven) aki viszont jól szokott rajtolni. Majd meglátjuk.ozsimiki írta:Jó rajtok nem igen jellemzőek sajnos rá,bár most a környékén nincs Kerses,de figyelnie kell, ha elsőként eljön,akkor meglehet, remélem így is lesz.