Fifa, PES, FM
Akkor már 3man vagyunk 

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
mivel socio66 volt oly kedves, és lejátszott velem egy meccset, így a technikai probléma kihúzva:
jelentkeznék az "B" ligába!
jelentkeznék az "B" ligába!

Nagyon jó ötlet, engem érdekelne egy "B" ligás szereplés. Ha lennénk elegen, akkor érdemes lenne összehozni.Marcelinho írta:Sziasztok!
Tudom, hogy régen lejárt a nevezés meg minden ilyesmi a FIFA bajnoksággal kapcsolatban, viszont nem csak én, de tudtommal jópáran lemaradtak róla. Ha lennénk elegen, indíthatnánk egy másikat, amolyan "másodosztályt" vagy "B ligát"...
Vélemény? Jelentkezők? Hozzájárulnátok?
Szóval akit érdekel, az jelezze mindenképpen!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Barça B
Sziasztok!
Tudom, hogy régen lejárt a nevezés meg minden ilyesmi a FIFA bajnoksággal kapcsolatban, viszont nem csak én, de tudtommal jópáran lemaradtak róla. Ha lennénk elegen, indíthatnánk egy másikat, amolyan "másodosztályt" vagy "B ligát"...
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
hali! ha vkit érdekelne egy meccs, az írjon pü-t vagy (inkább) vegyen fel msnre. mivel én inkább pes9cel játszok, így nagyon kemény meccsre nem igazán van kilátás 

Sziasztok! A Fifa International Soccer játék kiadása óta játszom az összes Fifával, nagyon bejön, bár 1 idő után 1 kicsit unalmas.
Manager módban mindig a fiatalokat veszem meg, szinte mindig őket:
Asenjo, Fiorillo, Richards, Bale, Breno, Bojan, Dos Santos, Pjanic, Rodwel, Lulinha, Balottelli, Nordveit, Ighalo. Ők meg már most is sztárok: Piqué, Anderson, Messi, Pato.
Ebbe a Fifa bajnokságba lehet jelentkezni?
Manager módban mindig a fiatalokat veszem meg, szinte mindig őket:
Asenjo, Fiorillo, Richards, Bale, Breno, Bojan, Dos Santos, Pjanic, Rodwel, Lulinha, Balottelli, Nordveit, Ighalo. Ők meg már most is sztárok: Piqué, Anderson, Messi, Pato.
Ebbe a Fifa bajnokságba lehet jelentkezni?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
15.forduló eredményei:
Ozsi - Katalán88 5-1
Vargaakos - Gergo 4-2
Tomabence - RobertFCB 1-0
Socio66 - Matyi02 2-1
MrMonster - Maky1 2-2
Predator - Gekkodan 3-0
GJ - Balboa 3-0
Etooka - VV19 0-3
15.forduló utáni állás (a bajnokság felénél így állunk):
http://img36.imageshack.us/img36/4504/tabella15f.jpg
A szünet végéről időben értesítek minden játékost, nem kell aggódni, nem csak 1-2 hét szünet lesz.
Ozsi - Katalán88 5-1
Vargaakos - Gergo 4-2
Tomabence - RobertFCB 1-0
Socio66 - Matyi02 2-1
MrMonster - Maky1 2-2
Predator - Gekkodan 3-0
GJ - Balboa 3-0
Etooka - VV19 0-3
15.forduló utáni állás (a bajnokság felénél így állunk):
http://img36.imageshack.us/img36/4504/tabella15f.jpg
A szünet végéről időben értesítek minden játékost, nem kell aggódni, nem csak 1-2 hét szünet lesz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
itt is vagyok, mindenkinek leírtam időben,h vasárnap le lesz zárva a féltáv, sajnos lett így pár 3-0ás meccs,szerencsére a többség időben lejátszotta, szóval előbb a 14.forduló eredményei:tomabence írta:Táblázattal,eredményekke,nyilatkozattokkal mikor jelentkezünk OzsimesterKíváncsi vagyok már a féltáv eredményeire
Izgalmas és legfőképp szorosabb meccseket várok a második "félszezontól"
MrMonster - Ozsi 3-3
VV19 - Socio66 2-5
Katalán88 - Matyi02 5-0
Etooka - RobertFCB 0-3
Balboa - Tomabence 2-9
Gekkodan - GJ 2-1
Predator - Vargaakos 2-1
Maky1 - Gergo 1-2
Táblázat ezen forduló után:
http://img19.imageshack.us/img19/49/tabella14f.jpg
A 15.forduló eredményeivel és a féltáv táblázatával még ma,de kicsit később jövök.
A nyilatkozatok is még ma felkerülnek a 14. és a 15.fordulóról is.
Továbbra is minden megtalálható a bajnokság oldalán.

- tomabence
- Jugador d'estrella
Én már a 15.-et is lenyomtam már!!socio66 írta:talán azért 'késik',mert még a 14. fordulóból is van lejátszatlan meccs..tomabence írta:Táblázattal,eredményekke,nyilatkozattokkal mikor jelentkezünk OzsimesterKíváncsi vagyok már a féltáv eredményeire
ideje lenne lenyomni,nem srácok?

talán azért 'késik',mert még a 14. fordulóból is van lejátszatlan meccs..tomabence írta:Táblázattal,eredményekke,nyilatkozattokkal mikor jelentkezünk OzsimesterKíváncsi vagyok már a féltáv eredményeire
ideje lenne lenyomni,nem srácok?
- Luis Gustavo
- Barça B
Ha nem tévedek, akkor ezek PS3/XBOX 360 NextGen képek, és igen jól néznek ki, ha belegondolok, hogy ha egy PC ilyen grafikát szeret -
- nénk kapni, akkor milyen fejlesztéseket kellenne már végrehajtani, és nem csak videokártya, hanem CPU, és akád memória esetében is, de azért a gyártók is tudnának optimalizálni....emlékszem, hogy tavaly az EA Sport -
os gyerek azzal jött, hogy a mai PC-k nem tudják elkezelni a mostani PS3/XBOX 360 grafikát, de a 2K SPORT bebizonyította, hogy lehet, pedig nekem is már egy 3 éves konfig van a gépenben.
DualCore 1,8Ghz, 2 GB Ram, 8600GT 512Mb
De szerintem az EA teljesen lemondott a PC szektorról, hiszen talán csak a Fifa az amelyik még PC megjelenik idén, és aztán ennyi.
- nénk kapni, akkor milyen fejlesztéseket kellenne már végrehajtani, és nem csak videokártya, hanem CPU, és akád memória esetében is, de azért a gyártók is tudnának optimalizálni....emlékszem, hogy tavaly az EA Sport -
os gyerek azzal jött, hogy a mai PC-k nem tudják elkezelni a mostani PS3/XBOX 360 grafikát, de a 2K SPORT bebizonyította, hogy lehet, pedig nekem is már egy 3 éves konfig van a gépenben.
DualCore 1,8Ghz, 2 GB Ram, 8600GT 512Mb
De szerintem az EA teljesen lemondott a PC szektorról, hiszen talán csak a Fifa az amelyik még PC megjelenik idén, és aztán ennyi.
- Iniesta4ever
- Barça B
Nem csak Benzemaé!!!:D:D:DMQuC írta:Fifa képek...: Sohan em olyan a játék, mint amilyenek a képek. Mondjuk örülnék is neki, ha nem ilyen lenne, mert Benzema kb jobban hasonlít egy hörcsögre, mint saját magára.
2:6! Blaugrana!!!!
valaki nem tudja a 09 hez hol lehet letölteni magyarositást ?mert nekem angolul van meg:(
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már vége a határidőnek, de még 4 meccs sehol sincs
1-2 esetről tudok, hogy miért nincs. addig nem lesz tabella,meg semmi, aki magára ismert please játsza le minél előbb, ÉS elkezdhetitek a 15. (utolsó tavaszi fordulót) et is. minden eredmény, nyilatkozat jöhet a mail címre, és akkor majd felteszem külön-külön a két fordulót,ha teljes lesz!
Így a féltáv végére ne csesszük már el a dolgokat...utána úgy is nyári szünet,de ez már menjen le tisztességesen.

Így a féltáv végére ne csesszük már el a dolgokat...utána úgy is nyári szünet,de ez már menjen le tisztességesen.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Elmaradt meccs:
GJ-Vargaakos 1-5
Tabella 13. forduló után:
http://img193.imageshack.us/img193/8782/tabella13f.jpg
oldalra pedig felkerült a 13. forduló nyilatkozatai, természetesen minden más mellé.
ne feledjétek,h a 14.forduló határideje péntek éjfél, és eredményeket ,nyilatkozattal a mailre küldjétek, köszi.
GJ-Vargaakos 1-5
Tabella 13. forduló után:
http://img193.imageshack.us/img193/8782/tabella13f.jpg
oldalra pedig felkerült a 13. forduló nyilatkozatai, természetesen minden más mellé.
ne feledjétek,h a 14.forduló határideje péntek éjfél, és eredményeket ,nyilatkozattal a mailre küldjétek, köszi.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem rossz csapat, de ha nem baj ajánlok egy pár fiatal játékost
.
Fiorillo - első pár évbe tökéletes cserekapus, utánna meg tuti kezdő.
A legjobb kapus lesz a játékban.
Thiago Heleno - KH nekem az 1ik kedvenc védőm a játékba, érdemes megvenni.
Insua - No.1
Kedvencem a 09be, mindig megveszem.
Eléggé univerzális a gyerek, tud balhátvédet,baloldali kp-t s vkp-t is játszani
Lars/Sven Bender - Jó kis VKP lesz mind a kettőből a 3.-4. szezonba lehet rájuk komolyan számítani.
Lulinha - Az 1ik legjobb irányító lesz a játékba s ha kell csatárt is tud játszani,érdemes megvenni
.

Fiorillo - első pár évbe tökéletes cserekapus, utánna meg tuti kezdő.
A legjobb kapus lesz a játékban.
Thiago Heleno - KH nekem az 1ik kedvenc védőm a játékba, érdemes megvenni.
Insua - No.1

Eléggé univerzális a gyerek, tud balhátvédet,baloldali kp-t s vkp-t is játszani

Lars/Sven Bender - Jó kis VKP lesz mind a kettőből a 3.-4. szezonba lehet rájuk komolyan számítani.
Lulinha - Az 1ik legjobb irányító lesz a játékba s ha kell csatárt is tud játszani,érdemes megvenni

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Director del Fútbol
Sziasztok! fifa 09-ben kezdtem egy karriert és kíváncsi vagyok a véleményetekre a csapatomról. Nem szeretem az Intert, mi több nagyon nem, de nem volt már olyan erősebb csapat, akivel értelmesnek tartottam volna elkezdeni, így megnéztem,hogy mit kezdhetek velük, hogyan tudok igazolni, hogy támadó szellemű csapatot építhessek. Két nagyobb igazolással egy borzasztó jó és támadó csapatot sikerült összedobnom. Az alap felállásom a következő:
Julio Cesar
Maicon---------Cordoba-----Samuel------Chivu
--------------------------------Cambiasso---------------------------- ---------Quaresma-----------------------------------Mancini
----------------------------------Iniesta ------------------------------
--------------------David Villa--------------Ibrahimovic
Két játékost sikerült igazolnom, mert nem vásároltak tőlem és "csak" 80 milliót kaptam. Első célom volt egy csatár és a top csatárok közül villat sikerült leigazolnom, sajnos nagyon drágán 50 millióért. Kritérium az volt, hogy Ibra-hoz képest egy alacsony súlypontú, gyorsabb és jobban cselező játékosom is legyen csatárnak. Így esett rá a választás. Ezek után mindenképp kívántam venni egy igazi irányítót, Fabregast szerettem volna, esetleg Diegot ( Xavi és Iniesta is ott volt a kalapban, de mivel a barcával már sokat játszottam, nem ők voltak az első számú opciók). Végül azért lett Ini ,mert a maradék 30 millióból csak őt tudtam megvenni a felsoroltak közül. Nem mondom nagyon jól jártam. A két szélsőt szívesen lecseréltem volna,mert egyáltalán nem szimpatikusak, de nem volt pénz, majd köv szezonban, viszont a játéktudásukra nem lehet panasz, mert itt a Fifa-ban elég erős mindkettő. Cambiasso nekem mindig is szimpatikus volt, így a lecserélésén nem gondolkodom. A kapus meg a védelem pedig tökéletes. Sztem a cserepadom sem rossz. Oda sem vásároltam senkit. Vélemény?
Julio Cesar
Maicon---------Cordoba-----Samuel------Chivu
--------------------------------Cambiasso---------------------------- ---------Quaresma-----------------------------------Mancini
----------------------------------Iniesta ------------------------------
--------------------David Villa--------------Ibrahimovic
Két játékost sikerült igazolnom, mert nem vásároltak tőlem és "csak" 80 milliót kaptam. Első célom volt egy csatár és a top csatárok közül villat sikerült leigazolnom, sajnos nagyon drágán 50 millióért. Kritérium az volt, hogy Ibra-hoz képest egy alacsony súlypontú, gyorsabb és jobban cselező játékosom is legyen csatárnak. Így esett rá a választás. Ezek után mindenképp kívántam venni egy igazi irányítót, Fabregast szerettem volna, esetleg Diegot ( Xavi és Iniesta is ott volt a kalapban, de mivel a barcával már sokat játszottam, nem ők voltak az első számú opciók). Végül azért lett Ini ,mert a maradék 30 millióból csak őt tudtam megvenni a felsoroltak közül. Nem mondom nagyon jól jártam. A két szélsőt szívesen lecseréltem volna,mert egyáltalán nem szimpatikusak, de nem volt pénz, majd köv szezonban, viszont a játéktudásukra nem lehet panasz, mert itt a Fifa-ban elég erős mindkettő. Cambiasso nekem mindig is szimpatikus volt, így a lecserélésén nem gondolkodom. A kapus meg a védelem pedig tökéletes. Sztem a cserepadom sem rossz. Oda sem vásároltam senkit. Vélemény?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
A 13.forduló eredményei:
Ozsi - Balboa 5-2
Katalán88 - VV19 1-3
Gergo - MrMonster 1-3
RobertFCB - Predator 2-4
Etooka - Socio 0-5
Gekkodan - Tomabence 1-2
Maky1 - Matyi02 2-2
GJ - Vargaakos
Az utolsó meccs holnap kerül lejátszásra, utazás miatt.
Tabellával később jövök.
A 14. forduló párosítása:
MrMonster - Ozsi
VV19 - Socio66
Katalán88 - Matyi02
Etooka - RobertFCB
Balboa - Tomabence
Gekkodan - GJ
Predator - Vargaakos
Maky1 - Gergo
Határideje: 06.05 (Péntek) 23.59
Ozsi - Balboa 5-2
Katalán88 - VV19 1-3
Gergo - MrMonster 1-3
RobertFCB - Predator 2-4
Etooka - Socio 0-5
Gekkodan - Tomabence 1-2
Maky1 - Matyi02 2-2
GJ - Vargaakos
Az utolsó meccs holnap kerül lejátszásra, utazás miatt.
Tabellával később jövök.
A 14. forduló párosítása:
MrMonster - Ozsi
VV19 - Socio66
Katalán88 - Matyi02
Etooka - RobertFCB
Balboa - Tomabence
Gekkodan - GJ
Predator - Vargaakos
Maky1 - Gergo
Határideje: 06.05 (Péntek) 23.59

-
- Entrenador del Barça
Olyn egyszerüen leírtad,de nemvágomEnrique21 írta:printscreen gomb, aztán paint-> beillesztés

Megnyomom printscreen gombot,és utána hogy jön a paint?

Tudom lúzer vagyok..

Egyszerű, miután megnyomtad a prs sc-t, megnyitod a Paint programot, ott a Szerkesztés fülre kattintassz, ott pedig a Beillesztésre.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Enrique21
- Capitá del Barça
Olyn egyszerüen leírtad,de nemvágomFecooo írta:printscreen gomb, aztán paint-> beillesztésEnrique21 írta:Srácok!
Hogy tudok képet elmenteni a gépre a játékból?
Teszem azt a végeredményt elakarnám menteni?
Köszi!

Megnyomom printscreen gombot,és utána hogy jön a paint?

Tudom lúzer vagyok..

printscreen gomb, aztán paint-> beillesztésEnrique21 írta:Srácok!
Hogy tudok képet elmenteni a gépre a játékból?
Teszem azt a végeredményt elakarnám menteni?
Köszi!