Én a balszélen összeugrasztanám a posztért
Clichy-t és Abidalt. Amikor láttam az Arsenalban játszani azt a srácot, nekem kimondottan tetszett amit leművelt. Jól képzett, és magabiztos. Ráadásul fiatal is. Egyedül talán rá lenne szükség a védelemben, vagy valakire aki hasonló hozzá (vagy jobb). Középre van elég emberünk, és Henrique is visszajön.
Középpálya tökéletes ahogy van, igazából Hlebet nem hiányolnám túlzottan, és nem is lepődnék meg ha elmenne, esetlegesen egy Ribery cserében. Bár ha már Ribery, én sokkal inkább örülnék
Silvának. Alapvetően inkább egy spanyol mint egy francia, és sokkal nem tartom rosszabbnak sem...persze ha Pep rá van pörögve a franciára, hát akkor nem fogok szomorkodni
Én még mindig azt mondom, hogy Ibra nálam nem ér többet Eto'o-nál, ha pedig a kameruni hajlandó értelmes szerződésbe belemenni, akkor nem is érné meg nekünk sem...
Kell a változatosság, és a meglepetés ereje a jövő évre is, amit aligha nem a bal szélünk megerősödése és aktivitása jelentené, mert az idei év után Messi-re még jobban figyelnek majd, és máris nyílik a másik oldal!
Szerintem a legfontosabb az erősítésnél az, hogy újat tudjunk vele mutatni játékban is!