Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
190/75-ös adattal felejtsd el a szálkásítást... annyit ér mint s.zarnak a pofon.de én magammal soha sem vagyok megelégedve. Ezért kellene a szálkásítás.
ehhh... itt karból dolgozol. ez egyenlő a nullával. gyakorlatilag a hasizmoddal nem fejtesz ki erőt. arra vagy kényszerítva, hogy karból húzd fel magad. 30 kiló...? inkább nem mondok semmit.
Hasonló hasizom-pad van nekünk itthon.gekkodan írta:http://plaza.velvet.hu/products/testepi ... -erositok/
És akkor 3-4 év múlva jó eséllyel pályázik egy kiadós vesegörcsre + vesekőre...gekkodan írta:oksLM10 írta:Ez nem talált DaniSzerencsére a csajokra nem lehet panasz, de én magammal soha sem vagyok megelégedve. Ezért kellene a szálkásítás.
egyél sok spenótot és igyál tejet reggelente
oksLM10 írta:Ez nem talált DaniSzerencsére a csajokra nem lehet panasz, de én magammal soha sem vagyok megelégedve. Ezért kellene a szálkásítás.
következő lehet,így h említetted, LM ugye kocka hasat akar csak, gyúrás ezen szegmensére összpontosít.gekkodan írta:Inkább azt meséljétek el neki, hogy miként tud nőkre szert tenni. Akkor gyúrnia sem kell![]()
A gyúrásnak úgyis ez volt a célja, akár mondja, akár nem
Azaz, a disznósajt! De LM10, figyelj, szedd le a bőrét, mert abban van a sok koleszterin!ozsimiki írta:disznósajt is megteszi
Úr Isten! Na de a Hozzád hasonló válogatósoknak dobták piacra ősapáink és ősanyáink a hurkát, kolbászt, a disznótorok javát. Esetleg ha nem engedi vallásod, vagy gyomrod, ott a kacsa-, liba zsír egy két máj darabbal. Természetesen teljes kiőrlésű lisztből készült, vagy rozskenyérre kenve - csaki az ország Norb1-ja kedvééért!LM10 írta:Kösz srácok![]()
Kár, hogy utálom a tepertőt
![]()
![]()
![]()
ja, és a gyakorlatok közti nyújtás során hídállásban 20-25 dkg sertés tepertőt rágcsálj ellionelmessi19 írta:LM10!
este 11 után napi fél kiló szalonna
és
tekintélyes mennyiségű felülő stb gyakorlat.
Igen, alapjában véve ez egy hülye kifogás:)Akkor a "hobbi-testépítő" ismerősöktől hülye az a kifogás, hogy azért nem járnak mostanában focizni, mert "lefutják a karjukat"?
Akkor a "hobbi-testépítő" ismerősöktől hülye az a kifogás, hogy azért nem járnak mostanában focizni, mert "lefutják a karjukat"?mindorokke_barca írta:de önmagában a futás, sőt semmilyen sport nem bontja le az izmokat.
ha úgy akarsz kinézni, mint a strandlali a képen, akkor kérj konkrét segítséget egy személyi edzőtől -lehetőleg olyat keress, aki versenyszerűen csinálta.LM10 írta:Am most komolyan srácok, konkrét segítség kellene. Ha túl sok akk PÜ-ben. Napról-napra mit csináljak és mennyit, mit egyek és mennyit...
na erre én is kíváncsi lennékLM10 írta:Perrero te kivagy gyúrva? Hasra lennék a legkíváncsibb. Hogyan csináltad?
Hogy ha nem viszel be a szervezetedbe elegendő fehérjét ígyis úgyis lebomlik az izom. Nézd meg a rövidtávú futókat Úgy néznek ki mint valamit kezdő testépítők. Nyilván a szerek, a táplálékkiegészítők miatt is, de önmagában a futás, sőt semmilyen sport nem bontja le az izmokat. A megfelelő táplálkozás a kulcsa mindennek. Egyél többször, kevesebbet 4-5-6szor egy nap. + megfelelő testmozgással bármit elérhetsz..Én úgy hallottam, hogy a futás úgymond "bontja" az izmokat.
De még hogyanLM10 írta:Perrero te kivagy gyúrva? Hasra lennék a legkíváncsibb. Hogyan csináltad?