Remélem tudtok segíteni :S
Gépem:Codegen 6099 ház, 500w codegány táp, p5k pro lapon c2d E8400, 2giga 1066 memo, Asus eah4850 glaciator kari, 500-as samsung vinyó és egy író.
Problémám: A videokari alapból 50 fokos, sztem ez sok. Ehez jön még, hogy pár program alatt villan a kártyán egy piros led és no input-írja a monitor- valamint reset után látom a ATT naplóban, hogy 88 fok után 511 et jegyzett, gondolom ott halt ki a kari.
Ez tökre idegesít és többen mondták, hogy cseréljem le a tápot, ki is néztem az újjat. Név szerint Corsair vx 450, vagy inkább már vx550 lesz.(ajánlottak gigabyte superb 550p, de megéri nekem az a 10k spórolás?)
A kérdésem, hogy másnak hány fokos hasonló karija alapból és ténylegesen lehet-e/ez-e ez a probléma (tápegység), és nem gyári hiba, vagy kártya bios hiba.
Azért kérdezem ezt, mert a Grid-ben éjszaka melegszik túl, Clear sky-ban hamar, ellenben WarHead-ot végigtoltam úgy, hogy meg se nyikkant. Hozzá tartozik, még az is, hogy a witcherben pl, egy póker partinál akadt ki, a GTA 4-ben, pedig a menüben, NFS undecoverban, pedig a car customize ban(a Gridben itt is).
Tehát tuti Táp baj-e, (mert, ha nem akkor tudok másra is költeni 23ezret) vagy a kártyát kenjem az eladók hajára és cseréltessem ki? Arra is gondoltam, hogy ráteszek egy accelero2-est és egy 12 centis noctualt, de ha táp, akkor tök mindegy milyen a hűtés, ha nem kap elég feszt.
Kerestem mindenfele, hogy mit jelent egyébként a piros led a videókarin, eddig egy helyen kaptam nem túl biztos választ (állítólag a nem megfelelő tápellátást jelzi), ha valaki esetleg azt is tudja megköszönném.
Kérlek segítsetek. Ettől borulok ki már pár hónapja, és államvizsga előtt el akarom rendezni ezt. Ha valakinek van ilyen téren jártas ismerőse, gondoljon már rám és erre a problémára, amikor összefut vele
Szívesen veszem a választ emailban is:
marci6p@freemail.hu
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."