Léfe írta:Több gondt is látok:
Sokan bárkit akit a világon elismernek itt simán lesajnának.
Többen irnak olyan neveket akiket nem lehet megszerezni
Ha valaki nem biztoss kezdőnek jön, min D.Alves az meggondolja, mert tudja, hogy itt könnyen csak padozhat.
Most Pep az Isten "Frank is az volt egy darabig" és ha neki jó valaki /mundjuk Ibra/akkor kinek nem az.
Mindenkinek lehet saját véleménye egy játékosról,egy fórum meg arra való,hogy az ember leírja az elképzeléseit és mivel ez az igazolások topic,ezért ide kerülnek olyan nevek is,akiket esetleg szeretnénk a csapatban tudni,még ha nem is reálisak,ha nem tetszik nyiss (vagy nyittass )ennek külön topicot.
Ibra mellett pedig lehet sorolni érveket és ellenérveket is.
Ellene szól,hogy nem megfelelő a hozzáállása és hogy lehetnének esetleges beilleszkedési gondjai mind a csapatba mind a bajnokságba, és persze az ára sem baráti. Míg Eto'o nem hiszem,hogy sokkal több fizetést kérne(emeléssel együtt sem ) és eléggé összeszokott,jól működő csatártriót alkotnak Messivel és Henryval, a középpályásaink is jól ismerik, a spanyol bajnokságot meg neki találták ki.
Mellette ( Ibra) szól viszont,hogy nemzetközi szinten még nem nyert semmit így ez a BL-ben plusz motiváció lenne neki,míg pl. Eto'o-nak már van 2 BL győzelme (hála Istennek

) az utóbbi évekből. Új bajnokság,új célok,ami megint plusz motiváció.
Játéktudásban én nem tudok különbséget tenni a két játékos között.
Összességében én Eto'o megtartása mellett vagyok,de nem kell egyetérteni.