Maxi írta:A Four dragons repülősnél jó magasan van egy kör abba belemész és kiugrasz(enter vagy f)és utána csak a megadott helyre kell esni!
Caligulas repülősnél:menj egy kicsit jobbra vagy balra és amikor kírja hogy mit kell csinálni(meglátod a repcsit) akkor kezdj el vissza fordulni és bele a körbe utána video(leugrik a gépre CJ) és csinálhatod tovább!
Az első kérdésednél mit kell csinálni pontosan?
Remélem tudtam segíteni!

Köszönöm! Persze, nagyon sokat segítettél. A Four Dragons-osnál én mindig csak lefelé néztem, eszembe nem jutott hogy az adott pontnál felfelé is kéne néznem, mert ott lehet a megoldás....
Tehát akkor a Mike Toreno-s: elindulok a repülőiskola helyszínéről és közben Toreno nyomja a szöveget, hogy ne menjek túl közel (ha jól gondolom, legalábbis ezt mondja, mert hát a visibility szó a láthatóságot jelenti), és van egy kis visibility csík, ami folyamatosan növekszik, ahogy haladok előre. Végülis eddig csak vagy 3x futottam neki a küldinek, úgyhogy lehet hogy meg tudnám csinálni, csak azért egy kis segítség elkel (annak ellenére, hogy én jobb szeretem, ha magamtól jövök rá a megoldásokra. Dehát már így is marha hosszú ez a játék. De nagyon ász.)
EGyébként megcsináltad már a Quarry mission-t (kiegészítő)? Az utolsó, amikor a halott rendőrt kell eltüntetni, hát az nagyon ki lett találva