Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.07. 11:47:03

Elképesztő rossz döntés lenne, ha Laporta elengedné Eto'o-t. Top 3-as csatár, tökéletesen beleillik a játékba, fekszik neki a spanyol foci stb...

Gyengülnétek. És akkor is ezt mondanám, ha Ibra váltaná. :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.07. 11:43:29

Hát lehet, hogy Eto'o bepöccent picit? Érdekesen alakulnak a dolgok. Ma hajrá Kamerun! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.07. 11:39:59

Sport.es -en Laporta nyilatkozta szintén, hogy érkezett már ajánlat Eto'o-ra. (Ha jól fordítottam). Továbbá 3-4 új igazolás várható nyáron.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.07. 11:35:06

"Samuel Eto'o ügynöke, José Maria Mesalles szerint védence nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a Premier League-ben folytassa pályafutását."

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 40002.html?

Egyre érdekesebbek a fejlemények. :roll:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.07. 11:06:45

Iniesta887 írta:Na és ha jönne Ribéry akkor ki maradna ki??? nem kell ide ribéry! Iniesta helyére tennék annak meg nemsok értelme van mert Iniesta kb ugyanolyan jó mint Ribéry hacsak nem jobb! Am meg nem kell ide Ibra igaz jobb játékos mint eto de eto mégiscsak meglőné azta 20-25gólját Ibrahimovicnak meg kituggya hogy menne-e a spanyol foci?!!
- nos, sajnos mint láthattuk Ini sem a halhatatlan istenek közül való - bár játéka alapján ott lenne köztük a helye - ebből kifolyólag kell valaki a rotálására, egy vérbeli támadó a balszélre, mert Titi ugyebár vérbeli középcsatár, aki számtalanszor elmondta már, hogy igazándiból középen érzi jól magát.
Az csak a hab a tortán, hogy a szélen is jól teljesített...........
Tehát jöjjön csak Ribery, mielőbb, nagy szükségünk van rá!!

- egyébként Ini a középpálya bármelyik szegmensében bevethető, nincs előírva, hogy Ő csak a bal szélen játszhat támadót, mert univerzális!
Egyébként Xavi játékmesteri posztja is ugyanúgy jól áll neki és mesterien irányít is, ha kell. Xavi sem fiatalodik és egyébként is kell valaki az Ő pótlására is, ha lesérül a szezon folyamán. (: remélem nem történik ilyen!

Ja, és nekem nagy terveim vannak :lol: .... kell az erős keret!!
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.06. 14:16:46

Chino írta:l Ribéry Barcába hozását pedig abszolút nem értem. Ki helyett játszana? Mert nem hiszem, hogy a padra igazolták volna.
.
Mit nem lehet ezen érteni? Mátr tavaly is szó volt egy klasszikus szélsö igazolásáról. Henry kell szélsöt játszon iniestával rotálva jövöre is egész évben? Ezért érkezik Ribery h Iniesta maradrjon a középpályán és Henry-Ribery baloldalon rotálva...de javitsatok ki ha nem igy lesz :wink:
Chino
Llegenda del Barça

2009.06.06. 13:59:37

Azért Alves leigazolását és Ibra lehetséges igazolását nem említeném egy lapon. Olyan hisztit szerintem senki sem látott Danitól (még a Sevillában sem) mint Ibrahimovic-tól. Azonkívül mikor Alves megérkezett fülig ért a szája és látszott is rajta hogy teljes szívből örül hogy itt játszhat. Az hogy emberileg milyen messze jár Ibrától a Sevilla-Barca meccsen is kiderült, ha valaki egy kicsit is odafigyelt. A szurkolók egyszer nem fügyülték ki, jó megoldásnál még tapsoltak is neki (Keitával ellentétben), ami sztem egy emberileg értékes játékosra utal. Ibrával sztem nem is az az igazi baj (persze az is fontos), hogy mentálisan bontaná meg csapatot, hanem hogy ezt a játékstílust nem tudná felvenni. Neki nem való a Barca játéka, és lehet szapulni de ez nem csak találgatás. Az Interben is látszott, hogy ha igazán dolgoznia kellett nem találta a helyét a csapatban ellentétben Samuval. Nem a kedvencem a Barcában, de csalódnék ha elmenne, nem is kis mértékben. Abban viszoönt egyetértek az előttem szólokkal, hogy csak Torres vagy Villa pótolhatná. Ráadásul a Valencia anyagi helyzete is megkönnyíthetné a leigazolását. De inkább szeretném Samut látni a köv. szezonban. Ribéry Barcába hozását pedig abszolút nem értem. Ki helyett játszana? Mert nem hiszem, hogy a padra igazolták volna.

És még egy ok a csere valóságtartalmáról. Az szezon előtt hány játékossal hozták hírbe Samut? Ott volt Adebayor, Benzema és még asszem két játékos helyette valamint az kazahsztáni vagy milyen csapat aki vitte volna. Szóval várjunk még egy kicsit, mert nekem ez egyelőre nagyon kacsa-szagú.
Forca Barca!!!!
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.06. 12:28:47

csabimo írta:
tudomka958 írta:gyerekek!gondoljatok már a csapatra is nem csak a személyes szimpátiára...
ibra jobb mint eto'o-ha ide akar jönni kb. tisztában van vele milyen csapatba jön,tehát nem egyedüli sztárként képzeli el itt az életét!
eto'o minden átigazolási szezonban problémás volt,és az is marad...
ibra éhes:nyerni akar bl-t ha nem velünk akkor akkor a reállal vagy a chelsea-vel!
eto'o hosszú távon nem marad :cseréljük el időben olyanra aki még jobb is mint ő...
Ha nem is jobb, de egyszint...
Torres-Ibra-villa-Etoo jelenleg ök a világ legjobb befejezöi...Én sem sirnék ha etto menne és Ibra érkezne...

Az h megbomlasztaná a csapatot egy nagy hülyeség!!! Pontosan ahogy irtad tudná ö hogy hova igazolt, és hogy nem egyedüli sztár a csapatban...+ugye Guardiolánál nem lehet ugrálni...

A mentalitásáról meg annyit hogy reklamál szinészkedik! pont azt csinálja mint pl: Alves a sevillában Drogba a chelseaben de tudtam hogy ha Alves jön akkor hoz legalább egy kis tüzet is a csapatba...És különben is a csapatért teszik nem magukért.

Hát Alves azért nem Ibrahimovic. Komoylan te el tudod képzelni hogy Ibra egy elvesztett labda után sprintelne vissza és harcolna mint ahogy Eto'o teszi???? És ha már itt tartunk és szóba került Torres.... na például neki NAGYON örülnék, ha már Eto'onak mennie kell. Ismeri a srácokat, spanyol, nem bírja a Realt, igazi klasszis. Mi kell még nekünk?
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.06. 12:21:18

Mikaos írta:
Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/an ... 39745.html?

Valami ilyesmit kéne nálunk is, és akkor Samu biztos maradna a következő idényre is. :D Persze annál ez sokkal komolyabb ügy hogy szavazással döntsük el.De azért kíváncsi lennék....
Szerintem annyira nem akarnád ezt a szavazást komolyan :)
Sport.es oldalán 62% IGEN-nel szavazna az Ibra-Eto'o cserére...
Ugyanitt 71% szeretné, ha jönne Ibra.
Az elmundodeportivo.es oldalán pedig 77% várná szívesen Ibrát (22.000 szavazó). És a szavazók többsége vélhetően katalán.
Azért ez érthetetlen egy ilyen szezon után... :( BEn értem mit esznek Ibraan.Játékosként lehet hogy jobb mint Eto'o de emberileg nulla!!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.06. 12:13:44

Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/an ... 39745.html?

Valami ilyesmit kéne nálunk is, és akkor Samu biztos maradna a következő idényre is. :D Persze annál ez sokkal komolyabb ügy hogy szavazással döntsük el.De azért kíváncsi lennék....
Szerintem annyira nem akarnád ezt a szavazást komolyan :)
Sport.es oldalán 62% IGEN-nel szavazna az Ibra-Eto'o cserére...
Ugyanitt 71% szeretné, ha jönne Ibra.
Az elmundodeportivo.es oldalán pedig 77% várná szívesen Ibrát (22.000 szavazó). És a szavazók többsége vélhetően katalán.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.06. 12:05:17

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/an ... 39745.html?

Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Iniesta887
Barça C

2009.06.06. 00:25:29

Nade az viszont egy nagy baromság, hogy még plusz 30milliót ráfizetnénk hát szerintem kb úgy érne ibra 30milliót ha etót nem adnánk de ez igy nagyon nem éri meg! kb egy szinten van a 2 játékos talán ibra kicsit jobb de nem 30millióval!
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.06. 00:19:41

tudomka958 írta:gyerekek!gondoljatok már a csapatra is nem csak a személyes szimpátiára...
ibra jobb mint eto'o-ha ide akar jönni kb. tisztában van vele milyen csapatba jön,tehát nem egyedüli sztárként képzeli el itt az életét!
ibra éhes:nyerni akar bl-t ha nem velünk akkor akkor a reállal vagy a chelsea-vel!
eto'o hosszú távon nem marad :cseréljük el időben olyanra aki még jobb is mint ő...
Ha nem is jobb, de egyszint...
Torres-Ibra-villa-Etoo jelenleg ök a világ legjobb befejezöi...Én sem sirnék ha etto menne és Ibra érkezne...

Az h megbomlasztaná a csapatot egy nagy hülyeség!!! Pontosan ahogy irtad tudná ö hogy hova igazolt, és hogy nem egyedüli sztár a csapatban...+ugye Guardiolánál nem lehet ugrálni...

A mentalitásáról meg annyit hogy reklamál szinészkedik! pont azt csinálja mint pl: Alves a sevillában Drogba a chelseaben de tudtam hogy ha Alves jön akkor hoz legalább egy kis tüzet is a csapatba...És különben is a csapatért teszik nem magukért.
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.06. 00:18:02

Iniesta887 írta:Na és ha jönne Ribéry akkor ki maradna ki??? nem kell ide ribéry! Iniesta helyére tennék annak meg nemsok értelme van mert Iniesta kb ugyanolyan jó mint Ribéry hacsak nem jobb! Am meg nem kell ide Ibra igaz jobb játékos mint eto de eto mégiscsak meglőné azta 20-25gólját Ibrahimovicnak meg kituggya hogy menne-e a spanyol foci?!!
nyugodt légy menne...
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.06. 00:09:24

gyerekek!gondoljatok már a csapatra is nem csak a személyes szimpátiára...
Iniesta887
Barça C

2009.06.05. 23:56:10

Na és ha jönne Ribéry akkor ki maradna ki??? nem kell ide ribéry! Iniesta helyére tennék annak meg nemsok értelme van mert Iniesta kb ugyanolyan jó mint Ribéry hacsak nem jobb! Am meg nem kell ide Ibra igaz jobb játékos mint eto de eto mégiscsak meglőné azta 20-25gólját Ibrahimovicnak meg kituggya hogy menne-e a spanyol foci?!!
ab1daL
Director del Fútbol

2009.06.05. 23:46:25

azért egy Keirissont elnéznék Titiék mögött. (nembiztos hogy jol irtam nevét előre is bocsi :) )
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
honda25
Jugador del Barça

2009.06.05. 23:43:49

ElBartimaeus írta:
mvik írta:Üdv. Én is nagy hülyeségnek tartom ezt ez Eto'o-Ibra cserét. Eto'o szerintem idén is (és eddig minden olyan évben amikor nem volt sérült) bizonyította, h mennyire jó játékos. Alázatos nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak, hanem a csapatét. Fontos gólokat szerez és visszajár védekezni. Ibra pedig pontosan Eto'o ellentéte. Ő csak saját magával foglalkozik, nagyképű időnként önző és ami a legfontosabb, h állandóan reklamál. És nem is értem, h mért akarják Eto'o-t elcserélni (ha egyáltalán el akarják)? Idén is rúgott a bajnokságban 30 gólt. A Barca vezetői azért nem hosszabbítottak vele eddig mert sokat kér? Nem igaz h a Barca vezetők sajnálják tőle azt a 8-9 milliós szerződést. Akkor mit akarnak Ibrával akinek évi 12 millió eurós az évi fizetése? És gondolom Ibra is ha ide jönne lemondana erről a fizetésről (MERT Ő PONT AZ A FAJTA JÁTÉKOS AKI NEM PÉNZÉRT FOCIZIK). Szóval nem is értem h honnan jött ez a hülye ötlet h Eto'o-t cseréljék el Ibra-ra.
Ott a pont! Nem tudok mit hozzátenni. Elég valószínűtlen a csere, de kicsit parázok, remélem nem lesz semmi ilyen. Ibrát utálom az egyik legjobban az összes játékos közül, ha ő jönne a Barcába, akkor egy fél világ dőlne össze bennem. A másik fele Eto távozásánál dőlne össze. :lol: Nem kell ide senki sem, jó Eto'o, tőle is rettegnek az ellenfél védői, ha meg nem, akkor jó nagy pofonokat oszt egy-egy góllal! :lol:

Maradjon csak Eto'o. Ráfizetni Ibráért? Hülyeség lenne.
Lehet, hogy jobb futballista, de a kameruni csapatjátékos a svédhez képest.
Emberileg is sokkal jobban bírom.
Elég lenne még ide Ribéry azt kész a támadó szekció.
Hajrá Barca! És a Honda!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.05. 23:38:17

mvik írta:Üdv. Én is nagy hülyeségnek tartom ezt ez Eto'o-Ibra cserét. Eto'o szerintem idén is (és eddig minden olyan évben amikor nem volt sérült) bizonyította, h mennyire jó játékos. Alázatos nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak, hanem a csapatét. Fontos gólokat szerez és visszajár védekezni. Ibra pedig pontosan Eto'o ellentéte. Ő csak saját magával foglalkozik, nagyképű időnként önző és ami a legfontosabb, h állandóan reklamál. És nem is értem, h mért akarják Eto'o-t elcserélni (ha egyáltalán el akarják)? Idén is rúgott a bajnokságban 30 gólt. A Barca vezetői azért nem hosszabbítottak vele eddig mert sokat kér? Nem igaz h a Barca vezetők sajnálják tőle azt a 8-9 milliós szerződést. Akkor mit akarnak Ibrával akinek évi 12 millió eurós az évi fizetése? És gondolom Ibra is ha ide jönne lemondana erről a fizetésről (MERT Ő PONT AZ A FAJTA JÁTÉKOS AKI NEM PÉNZÉRT FOCIZIK). Szóval nem is értem h honnan jött ez a hülye ötlet h Eto'o-t cseréljék el Ibra-ra.
Ott a pont! Nem tudok mit hozzátenni. Elég valószínűtlen a csere, de kicsit parázok, remélem nem lesz semmi ilyen. Ibrát utálom az egyik legjobban az összes játékos közül, ha ő jönne a Barcába, akkor egy fél világ dőlne össze bennem. A másik fele Eto távozásánál dőlne össze. :lol: Nem kell ide senki sem, jó Eto'o, tőle is rettegnek az ellenfél védői, ha meg nem, akkor jó nagy pofonokat oszt egy-egy góllal! :lol:
mvik
Jugador d'estrella

2009.06.05. 23:12:34

Üdv. Én is nagy hülyeségnek tartom ezt ez Eto'o-Ibra cserét. Eto'o szerintem idén is (és eddig minden olyan évben amikor nem volt sérült) bizonyította, h mennyire jó játékos. Alázatos nem a saját érdekeit tartja a legfontosabbnak, hanem a csapatét. Fontos gólokat szerez és visszajár védekezni. Ibra pedig pontosan Eto'o ellentéte. Ő csak saját magával foglalkozik, nagyképű időnként önző és ami a legfontosabb, h állandóan reklamál. És nem is értem, h mért akarják Eto'o-t elcserélni (ha egyáltalán el akarják)? Idén is rúgott a bajnokságban 30 gólt. A Barca vezetői azért nem hosszabbítottak vele eddig mert sokat kér? Nem igaz h a Barca vezetők sajnálják tőle azt a 8-9 milliós szerződést. Akkor mit akarnak Ibrával akinek évi 12 millió eurós az évi fizetése? És gondolom Ibra is ha ide jönne lemondana erről a fizetésről (MERT Ő PONT AZ A FAJTA JÁTÉKOS AKI NEM PÉNZÉRT FOCIZIK). Szóval nem is értem h honnan jött ez a hülye ötlet h Eto'o-t cseréljék el Ibra-ra.
mvik
Andris
Adminisztrátor

2009.06.05. 22:52:32

marcybarca írta:hát szerintem elég jó csre lenne eto'o ibra nem? de am valaki nem tud valamit a risse-s ügyről?? :D
Nem.
Nem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.05. 22:49:02

LG írta:Már bocsánat, de még semmi ilyen konkrét nem hangzott el. Ki tudja, lehet egészen másról tárgyaltak a főnökök. Pl. voltak olyan hirek is, h az Internek kell Touré, lehet érte jött Moratti. Csak egy példát irtam...
Figyeljétek meg, Etoo maradni fog. Most kellenek a pletykák ilyenkor, de szvsz sok valóságalapja nincs.
- remélem igazad lesz! DE! YAYA-t csak a testemen keresztül! :lol:, még példának is rossz!! :roll:
marcybarca
Barça C

2009.06.05. 22:45:07

hát szerintem elég jó csre lenne eto'o ibra nem? de am valaki nem tud valamit a risse-s ügyről?? :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.05. 22:44:59

Már bocsánat, de még semmi ilyen konkrét nem hangzott el. Ki tudja, lehet egészen másról tárgyaltak a főnökök. Pl. voltak olyan hirek is, h az Internek kell Touré, lehet érte jött Moratti. Csak egy példát irtam...
Figyeljétek meg, Etoo maradni fog. Most kellenek a pletykák ilyenkor, de szvsz sok valóságalapja nincs.
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.05. 22:33:23

ozsimiki írta:
Boixos írta:függetlenül a bosnyáktól, ha a samu annyira maradni akar, akkor meg fognak egyezni, mert nem hiszem, h a Klub azt ajánlotta fel neki a hosszabításnál, h fizetik a buszbérlete árának a 80%át.
mivel eddig is szépen kaszált, gondolom, minimum a mostani lét megkapná, plusz az inflációs emelést, szal ha tényleg olyan fontos neki a barca, akkor visszavesz az esetlegesen túl nagy igényeiből.
ha netán ezt nem teszi meg, akkor csak duma volt az egész.
de remélem, megteszi.

mielőtt megtalálnátok, én frankón nagyon csípem a samut, a kedvenc verselőadóm, és sztem nem is igazán pótolható, de ettől függetlenül ő egy munkavállaló, akinek figyelembe kell vennie, h van a Klubjának egyfajta gyakorlata a bérek megállapításánál, amihez még neki is igazodnia kell. bízom benne, h felméri a lehetőségeit és bölcs döntést fog hozni, ha majd ott lesz az ideje.
Pont most akartam egy hasonlót írni, megelőztél, de nagyon jól összefoglaltad, azért tőlem is:

ha Samu annyira maradni akar, akkor nem lesznek olyan nagy igényei ( a mostani fizuján felül) amivel ki eszközölhetné a távozását. bízzunk benne,h így lesz.

másik fele:

senki nem akarja elküldeni Samu-t,legalábbis egy két érdekes igazolásos topikban látott hsz-t kivéve, viszont HA úgy alakul,h elmegy, akkor nem kellene Ibrára rámondani,h semmire se mennénk vele,és tuti,h nem tudna itt annyit mint ETo'o.

Azaz, nem azért írjuk le Ibráról a véleményünket (játéktudásban pozitívat),mert hogy emiatt jó lenne eladni Eto'ot, hanem azért,hogy ha úgy alakul,h távozik Samu,akkor milyennek látjuk a helyzetet.

nem kell félreérteni,nem azért érvelünk ibra tudása mellett páran,mert ki akarjuk szórni a samut.

- már bocsánat, DE! itt egyszerűen el akarja a klub cserélni........ én nem látok semmiféle lehetőségeket....., vagy rosszul értelmezem a híreket??!
Pep és a klub 1x már majdnem elkuffantotta Samut, SZERENCSÉJÜK ÉS SZERENCSÉNK VOLT, MERT NEM SIKERÜLT, DE MOST SIKERÜLNI FOG!
Én Samu helyében felszívnám magam, ha velem így szórakoznának és bedobnának csere alapként egy másik játékosért.
Samu mindent megtett, "bizonyított", nem ezt érdemli! Mindenben emberi negatívumán igyekezett változtatni, alázatot, lojalitást és hűséget mutat. Ugye bár eddig ez volt a probléma......., remélem azt már senki nem kezdi újra taglalni, hogy CSAK 31 gólt termelt a szezonban.
Lezárt