Én már többször leírtam a véleményemet Ibrahimovicról.
Csatárnak talán jelenleg a legjobb,nem részletezem miért,de ő a legjobb tudásilag stb.
Viszont már sokszor elmondtuk,hogy emberileg semmit sem ér.
Ez is igaz.
Viszont Laporta nem hiába vacsorázott Morattival,100% hogy Ibrahimovicról és Eto'o -ról beszéltek,ez számomra egyértelmű.
Viszont itt sok-sok kérdést lehet felvetni,50-50% szól a "csere" melett és ellen is.
Elég ha abba gondolunk bele ,hogy Guardiola csatárt szeretett volna nyáron,a leírása teljesen Zlatan-ra illik.
Ellenérvnek viszont ott van az,hogy Laporta az egekbe marasztalta Eto'o-t.
Szóval ez egy nagyon érdekes szitu ,és nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre,méginkább azért is,mert a Ribery ügy is most folyik és most tárgyalják.
Szóval érdekes lesz. Én nem tudom,hogy mennyire tud egy ilyen jellegű játékos megváltozni,mint Ibra.
Nem akarok senkit magamra haragítani,de akármennyire tette ki idén a lelkét Eto'o a csapatért ,tavaly nyáron elmondta,hogyha nem nyerne semmit akkor elmegy. Ő sem a klubbhűség mintapéldája,és a szerénységé.
Nem azt akarom mondani,hogy rosszab emberileg mint Ibra,mert nem.
De ha már ennyire lehúzzuk Zlatan "értékeit",akkor reálisan nézzünk Eto'o-ra is.
Sajnos én emberileg egyiküket sem tudom tisztelni,Eto'o is lejáratta magát a szememben,Zlatan megy egyértelmű.
De Zlatan teljesítménye sokkalta jobb,mint Samu-é,és játékot is jobban meg lehet variálni,ha ő ott van a pályán.
Nem azt szeretném mondani,hogy ugrálnék örömömben,ha Ibrahimovic érkezne,hanem belátnám,hogy eredményesebb tudna lenni vele a csapat.
Az emberi oldal meg másik kérdés. Edzőn is múlik ,és légkörön,persze ez nem minden.
Várom a fejleményeket az ügyben