Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
[auto_cenzúra], nekem csak a Elton törlések maradnak piramis, off, más semmi móka, nektek meg csupa móka kacagás az élet, na majd csinálok egy accot, aztán elszórakoztatom magamBányász írta:villabarca nevű felhasználó már két topikba is beírta,h nem áll fel neki.Mehetne egy kis pihire?
Bányász írta:nemmindegy19-nek mehet a bann.
Az igazolások topikból most töröltem vagy 15hszt tőle.Off egy szavas hszek és piramisok...
szerk:más topikokat is szétbarmolt...
nemmindegy19 írta: Anyád, te ne szójjá be
nemmindegy19 írta:Elton Bányász, Elton bányász
blaugrana15 írta:Ezt hol olvastad?hau30 írta:Azért lehetett hallani egy-két kósza infót erről a tranzakcióról.De tudod mit nézd meg a Barca-Bayern meccs szünetében történt 20mp-t mikor a kezükekkel takarva susmorogtak Titi-vel. Számomra az mindent elárul:Luis Gustavo írta:Azt gondolom, hogy nem fog ide jönni Ribéry, hiszen semmit jel sincs arra nézve, hogy hozzánk igazolna, csak olyan hírek jönnek, hogy a Madrid akarja őt leigazolni, és semmi Barca szándék nem olvasható, de még amolyan "kacsa" hír sem....ellenben pl...Mascherano, vagy pl többi olyan pletyka, hogy különböző csapatok érdeklődnek akár Hleb, akár Gudjonsen irányába....szóval félek, hogy a francia is a gyökereknél fog kikötni valamilyen modon...
Titi:-Mi a helyzet?Miért vagytok ilyen gyengék?
Frank:-Ne is mond! Most beszéltem Perezzel.Elhúzzok oda pi...ba!
Titi:-Jövök én is!!!! Hadd legyek már én is galaktikus!
Frank: Ezt akkor megbeszéltük!!!
Titi:-Király.Gyúrunk vazze!
Frank:Gyúrunk vazze!
Olvastam a véleményeket a témában, de én speciel nem értek velük egyet.lionelmessi19 írta:szvsz mind1, lusta is vagyok csak ugy.. Ha gondolod, és zavar a zöld, akkor levehetlek.![]()
Ja és esetleg kicsit nézz a rövid rovat szerkesztőinek a körmére!
Azt elemezték páran, hogy mivel kedden délutántól kezdve ömlöttek a hírek a spanyol-olasz lapokból Kakáról, nem "szelektáltatok" eléggé, és minden kétes információt leközöltetek. Szerintem ezzel semmi gond nincs, az embereknek erre van igényük, hogy olvassák a híreket, hogy izguljanak az átigazolásokon, a madridista pedig csak átveszi innen-onnan, és nem hiszem, hogy ettől lesz hiteles vagy éppen hiteltelen egy oldal. Mindig a hír forrása dönti el, hogy akkor most mennyire lehet valós az infó, így az as, marca nevű bulvárokat kell szidni, nem pedig azt amelyik csak tájékoztat.cantera írta:Miért?
szvsz mind1, lusta is vagyok csak ugy.. Ha gondolod, és zavar a zöld, akkor levehetlek.cantera írta:hello emberek, most látom csak hogy még mindig jogom van ideírniköszönöm a lehetőséget, de már azt hiszem nincs rá szükség, egyéb módon is meg tudjuk vitatni a problémákat amennyiben meg kell őket vitatnunk. szóval ha gondoljátok levehetitek a zöld színt a nevemről
Miért kéne feketelistára tenni? Én mindig onnan fordítom az olasz híreket, nem csinálnak semmit, csak megírják amit a mundo, sport, gazzetta, marca, as, corriere, sky meg a többi sz.ar megírnak. Akkor ennyi erővel betilthatnánk mindent.lionelmessi19 írta:goal.com-ot időközben feketelistára tettük ?
Szívem szerint csinálnám, de asszem hogy még nem...