sziasztok! elsőként az Eto'o-Ibra dologhoz szólnék hozzá, nem tudom, mennyiben a sajtó által kitalált és felfújt kamu, és mennyiben lehet valóságalapja (na jó, gondolom a Samu + 30M € = Ibra az totál hülyeség

), de azért érdemes elgondolkodni a dolgon. A kamerunit már tavaly se akarták megtartani (akkor se értettem, hogy miért?), továbbra is csodálatos formában volt az idényben majdnem végig, ugye ezt mind tudjuk (34 gól). lehet, hogy nem okos (mellesleg egy focistának nem kell PhD

), de ő érzi és érti, hogy mit jelent Barcásnak lenni, hogy a Barca tényleg "més que un club".
ezt egy Ibrahimovic soha nem fogja nem fogja megérteni, ő egy sztár, egy celeb, aki szeret szerepelni, minden róla szól, és nem a csapatról. az Inter ehhez pont jó alap, mert ők az egy szem Zanettit leszámítva, akit viszont nagyon tisztelek, egy igazi zsoldos csapat, ott nincs ilyen szellemiség, mint a Barcánál, saját nevelések, sőt hazai játékosok se nagyon (bocs, ha valaki itt szurkol nekik). a Juve-bunda előtti időkben mindig röhögtem rajtuk, hogy most éppen melyik 25 játékost fogják összevásárolni az adott nyáron, és melyik 25-öt adják el

. és ugye Ibra otthagyta a Juvét az Inter kedvéért, tehát ő a Realba is elmenne tőlünk, ha ott több pénzt kapna, simán. röviden: az olyan játékosok, mint ő, Madridba valók

. itt csak megbontanák a csapategységet.
ha tényleg elküldenék a vezetők Samut, amit borzasztóan sajnálnék, akkor Villával kellene pótolni, nem mintha ő nem lenne nagyképű játékos, de nem annyira, mint Ibra (mert olyan nincs mégegy

), és mégiscsak spanyol, talán jobban ideillene. esetleg még Forlánt el lehetne képzelni Samu helyén. Torres tényleg esélytelen.
és Sylvinhónak nagy riszpekt! nem örülök, hogy elmegy, de talán így a legjobb. az ő gyorsaságával 35 évesen még eljátszhat egy pár szezont bárhol, és triplázással búcsúzik a csapattól. viszlát, Sylvinho, thx, szép volt!