Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kössz szépen h megnézted és sok sikert a munkához.baguvixXx írta:Most nézem már szerepel a listán!
Most nézem már szerepel a listán!bowlinggolyo írta:
Ez így igaz tényleg megtisztelő és ha nem vagyok pofátlan már is ajánlanék egy játékost a számodra. A csapatomban játszik egy Egyed Darida nevű srác 15 éves és már jó a jsz valamint középszerű az átadása. Ha gondolod megemlítheted igaz már jártam vele kisshercegnél is ;D
Vagy 5 nappal öregebbnek kéne lennie vagy fél csillaggal többet tudnia, de azért felírombowlinggolyo írta: Ez így igaz tényleg megtisztelő és ha nem vagyok pofátlan már is ajánlanék egy játékost a számodra. A csapatomban játszik egy Egyed Darida nevű srác 15 éves és már jó a jsz valamint középszerű az átadása. Ha gondolod megemlítheted igaz már jártam vele kisshercegnél is ;D
Ez így igaz tényleg megtisztelő és ha nem vagyok pofátlan már is ajánlanék egy játékost a számodra. A csapatomban játszik egy Egyed Darida nevű srác 15 éves és már jó a jsz valamint középszerű az átadása. Ha gondolod megemlítheted igaz már jártam vele kisshercegnél is ;DbaguvixXx írta: HT-Press keresőjébe írjad be hogy Aranygeneráció és a 2. oldalon van egy cikk kisshercegtől azt hiszem ez írja körül legjobban.
De persze nem egyedül csinálom hiszen MO összes ificsapatát át kell nézni egyelőre most hívogatja be az embereket kissherceg. Lényegében mi csak összegyűjtjük a tehetséges ifjakat aztán a szakértők döntenek a sorsukról.
Ebből leszűrhető hogy nem nagy játéktudás kell hozzá de én így is megtisztelőnek tartottam hogy kissherceg megbízhatónak tart.
HT-Press keresőjébe írjad be hogy Aranygeneráció és a 2. oldalon van egy cikk kisshercegtől azt hiszem ez írja körül legjobban.CFirpo3 írta:Gratulálok!baguvixXx írta:köv. aranygeneráció adatbányász team
Am ez pontosan mit takar?
Én egy olasz 9-edes sráccal, a csapata lehet kicsivel jobb, mint az enyém, de ne számítson könnyű meccsre!MessiFan írta:Kevesebb egy óra és kezdődik a bari meccsem egy kilenced osztályú német csapat ellen ami nem tudom h jó e mert 40.000 valahanyadik én meg 10.000 valahanyadik de persze ő német én meg magyar hattrickbe vok. Remélem senki nem sérül le. Ti játszotok valakivel ma?
Hol keresi fel ő a fiatalokat,az akadémiákon??? Vki mondja már el magyarul!bowlinggolyo írta:Gondolom h ő fogja felkeresni a fiatal 15-16 éves tehetségeket és róluk ő küldi az adatokat de majd javíts ki baguvixXx ha nem így van. Am grat ez egy nagy elismerés neked!CFirpo3 írta:Gratulálok!baguvixXx írta:köv. aranygeneráció adatbányász team
Gondolom h ő fogja felkeresni a fiatal 15-16 éves tehetségeket és róluk ő küldi az adatokat de majd javíts ki baguvixXx ha nem így van. Am grat ez egy nagy elismerés neked!CFirpo3 írta:Gratulálok!baguvixXx írta:köv. aranygeneráció adatbányász team
Az nem baj, ha felmegy az ára, én azzal max jól járok, mivel én edzem az ő kp-it.CFirpo3 írta:Ráadásul lehet, hogy miután edzi a játékosodat, fölmegy az ára és nem fogod tudni visszaszerezni olyan olcsón, mint azt elgondoltad.bowlinggolyo írta:A béredzés lehetséges de viszont azt a forumján be kell jelenteni h ki kit akar és kivel beszélte m béredzést így teljesen legális de nem éri meg 1-2 hétig edzetni inkább 1-2 szezont szoktak vállalni.