Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
miihii
KHAL

2009.06.10. 19:58:15

G-Jay írta:Húzzuk meg 10000-nél a határt, és akkor Ozsi elbeszélget magával :lol:
Jah,ha meg összeveszne magával,vagy többször szabálysértően írna,még bannolhatja is magát :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.10. 16:44:43

Húzzuk meg 10000-nél a határt, és akkor Ozsi elbeszélget magával :lol:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:44:14

noname írta:Egy javaslattal állnék elő.
A legkitárgyalhatóbb téma az igazolások. Ezt gondolom senki sm vitatja.Mindenkit az érdekel legjobban, mindenki ott szeretne "okoskodni".
Mégis, az újraindulása óta is hasznavehetetlen a topik. MOst ez erősnek fog hangzani, de a legfőbb gond az "újoncokkal" van, akiknek gőzük sincs h melyik oldal mennyire megbízható, mindent elhisznek, amit olvasnak, nem tudják mivel kell lefordítnai egy oldalt, megnézni egy játékos korát, stb.
Emiatt állandóan újra és újra megszakítják az aktuális témát a topikban, ráadásul a sok felesleges, semmitmondó hsz közül nem egyszerű kiválasztani azokat, amik jók is vmire.
Most pedig a javaslatom: Egy amolyan VIP tagság bevezetése a fórumon, amit a tagok hozzászólásszám és ittlétük alapján kapnának. Nyílhatna 2 igazolás-fórum, egyikben akárki akármit tárgyalhatna, a másikba ellenben csak a VIP-tagok írhatnának, akik már öreg rókák és nem lenne tele szeméttel a topik. Tudom h nem lenne egyszerű ennek a megvalósítása, de más megoldást nem nagyon látok az igazolások topik "megmentésére". A csapatnak jól megy a egyre több a Barca szurkoló, a tagok száma rohamosan növekszik, a topikban csak egyre több lesz a felesleges hsz, teljesen hasznavehetetlenné fog válni.
Jó ötlet DE mint írták is lehet hogy akinek 2 hozzászólása van több értelem szorult bele mint aki 1200-1300 írt.
Ezért lehetne csinálni két topikot lenne a szabályozott ahol nagy lenne a fegyelem tehát egy-két hülyeség után már repülnének is az emberek onnan. A másik az Álom topik lenne ahová mehetne ez a sok szemét(mármint hozzászólás nem fórumer :lol: ) ami a mostani igazolások topikban van
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.10. 16:33:46

Szerintem teljesen felesleges lenne az ilyesfajta megkülönböztetés. Nincsenek itt sem "optimaták", sem "senatorok", hanem fórumozók. Akit nem érdekel az Igazolások topikban folyó hablaty, nem olvassa el. Én magam is ezt teszem. Véleményem nekem is van, 1-2 alkalommal leírtam, és kész.
Különben is, nem vagyok sem socio, sem elnökségi tag, sem semmi az FC Barcelonánál, így nem tudok ebbe a kérdésbe beleszólni. Ezt majd a nálunk avatottabbak megoldják. Innentől kezdve nem írkálok oda, esetleg pár dolgot észrevételezek.
Meg túlzottan demokratikusnak sem tartom. Attól, hogy valakinek sok hsz-e van, mint pl. nekem is, nem biztos, hogy többet ér a véleménye, mint annak, akinek 20 hsz-e van.

Szerintem. De felőlem, aztán lehet. :wink:
Kép
MR. TROMORT777

2009.06.10. 15:27:46

Szerintem az "igazolások 09-10"-es topicba eggyesével kellene "kivenni"(pl:2 hétre) az olyanokat, akik nem ismerik a szitut a pletykákkal kapcsolatban(remélem értitek mire gondolok).
Ha ez így tőrténne, akkor biztos mki megtanulná, h mit lehet, és h mit nem, és akkor legközelebb nem lenne gond szvsz.

És kérlek áljatok ki az elveitek melett, és ne legyen ez az oldal, minden hülye pletykával teli, mint a madridista.hu
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.10. 15:11:38

Ha már javasolgatunk, noname tök logikus.

Ráadásul ugye vannak rangok a fórumon, tehát (mivel volt már ilyen fórumgépem) a rangokat hozzá lehet adni egy topichoz és akkor bizonyos hsz alatt nem tudsz írni. Javítsatok ki, ha tévedek.

Akkor oda tudnának írni a régi motorosok és a kicsit tapasztaltabbak, vagy akik már bannolással tanultak :lol:

A másik igazolás topicot pedig el lehetne nevezni "Igazolások 09/10 - álmok és a valóság" vagy hasonló és meg lehetne bízni egy modit, hogy foglalkozzon azzal a topiccal.

Ave :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.10. 15:07:43

noname írta:Egy javaslattal állnék elő.
A legkitárgyalhatóbb téma az igazolások. Ezt gondolom senki sm vitatja.Mindenkit az érdekel legjobban, mindenki ott szeretne "okoskodni".
Mégis, az újraindulása óta is hasznavehetetlen a topik. MOst ez erősnek fog hangzani, de a legfőbb gond az "újoncokkal" van, akiknek gőzük sincs h melyik oldal mennyire megbízható, mindent elhisznek, amit olvasnak, nem tudják mivel kell lefordítnai egy oldalt, megnézni egy játékos korát, stb.
Emiatt állandóan újra és újra megszakítják az aktuális témát a topikban, ráadásul a sok felesleges, semmitmondó hsz közül nem egyszerű kiválasztani azokat, amik jók is vmire.
Most pedig a javaslatom: Egy amolyan VIP tagság bevezetése a fórumon, amit a tagok hozzászólásszám és ittlétük alapján kapnának. Nyílhatna 2 igazolás-fórum, egyikben akárki akármit tárgyalhatna, a másikba ellenben csak a VIP-tagok írhatnának, akik már öreg rókák és nem lenne tele szeméttel a topik. Tudom h nem lenne egyszerű ennek a megvalósítása, de más megoldást nem nagyon látok az igazolások topik "megmentésére". A csapatnak jól megy a egyre több a Barca szurkoló, a tagok száma rohamosan növekszik, a topikban csak egyre több lesz a felesleges hsz, teljesen hasznavehetetlenné fog válni.
Egész jó ötlet és igaz hogy rengeteg új felhasználó van aki tényleg fölösleges kérdésekkel, javaslattokkal, "Hogyha én lennék az edző" hozzászólásokkal piszkítja a topciot, DE ezt igazságtalannak tartanám pár újoncal szemben, hisz akadnak akik igenis végig olvasták a szabályzatot, és csak tényeket vagy reális dolgokat írnak be! :roll:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2009.06.10. 15:07:33

Noname felvetésével teljesen egyet értek. Engem is nagyon érdekelnek az átigazolás hírek, de nagyrészt csak olyan hozzászólásokat lehet látni, hogy ki kit szeretne a csapatban látni, vagy több oldalon keresztül leírják, Eto'o és Ibrahimovic közti különbséget.
Az újoncok és a divatdrukkerek miatt, -mert szerintem ezt el lehet ismerni, hogy a Triplázás és az egész évi teljesítmény miatt elszaporodtak- sokan, köztük Én se tartom értelmét az átigazolások topicba hozzászólást írni.
noname
Llegenda del Barça

2009.06.10. 14:48:04

Egy javaslattal állnék elő.
A Fifa egy szégyen
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.06. 15:19:29

Sokan akartak(köztük én is) már külön topikot Pintonak vagy Jorqueranak. Persze beláttuk, hogy felesleges, viszont a további erre vonatkozó kérdések, valamint ha valaki nem tudja hova írja a Pintoról szóló hsz-ét, nem lehetne átnevezni a topikot valami olyanra mely takarja azt, hogy a többi kapusról ide kell írni(V.V és a többi kapus...)
Auron
Jugador d'estrella

2009.06.06. 09:37:17

Sziasztok!

Nem kötözködés miatt írom.
Találtam egy helyesírási hibát:

Szerinted a csapat melyik részét kell leninkább megerősítenünk?

a leninkább szó az
Nem szembetünö, csak akkor ha jobban elolvassa az ember
Andris
Adminisztrátor

2009.06.03. 14:56:34

:idea:
Szvsz most jobb a helyzet az elmult 24 órában, mint bármikor az utóbbi két igazolási időszak alatt.
Persze földtől elrugaszkodott kívánságok azért mindig lesznek...
De pl a kacsáktól való megszabadítás szerintem nagyon jó úton halad, és a zavaró sok off-piramis is eltűnni látszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.03. 11:35:24

Azt lehet megtenni,h bezárjuk, meg amit most,h (bár nagy meló) de vezetünk egy fekete listát, pár törölt hsz után egy-egy személy repül egy-egy hétre,de ezt olvashattátok a felhívásban is.

A modik,meg mindenki más is pontosan látja,h mi megy ott, sokkal nem vagyunk beljebb,h időközönként itt,vagy más helyen megjegyzitek, amennyire lehetséges kiszelektáljuk a túlbuzgó emberkéket, ehhez is idő kell.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.06.03. 11:29:47

A hatásotokra belenézetam az átigazolási topicba. Bocsánat, de ami ott folyik az egy kisebbfajta Állatkert!
Kérdezném a modikat:
Nem lehet azt megtenni, hogy korlátozzák, az egy nap egy topicba írható hsz-ek számát?
Peace
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
lui1698
Llegenda del Barça

2009.06.03. 11:26:04

Fecooo írta:az egyes hozzászólók hsz-számából kiindulva csupa-csupa újdonsült "drukker".... :? arról nem is beszélve, hogy lazán belinkelik a goal.com-ot...
És lesz itt még sokminden.
Sok dolguk lesz a modiknak abban a topicban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2009.06.03. 11:31:20-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.03. 11:22:01

Nálunk a haveri körben úgy hívjuk az ilyeneket, hogy hobbidrukker :wink:

És van igazságtartalma, mert a fórumon is van belőlük néhány...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.03. 10:39:33

Replay írta:Eszméletlen, hogy mi megy az igazolások topikban...

Hiába a sok szabályozó, a szinvonal továbbra is siralmas. Abszolút random módon dobálóznak a nevekkel, sőt egyesek simán belövik egyes játékosok árát!

Az egész borzasztó messze áll a valóságtól.

Mintha önjelölt football managerek lepnék el a topikot és itt élnék ki magukat, amig vmelyik focijátékból meg nem jelenik a következő verzió.
az egyes hozzászólók hsz-számából kiindulva csupa-csupa újdonsült "drukker".... :? arról nem is beszélve, hogy lazán belinkelik a goal.com-ot...
kudu
Entrenador del Barça

2009.06.03. 10:24:50

Hiába a sok szabályozó, a szinvonal továbbra is siralmas. Abszolút random módon dobálóznak a nevekkel, sőt egyesek simán belövik egyes játékosok árát!

Mintha önjelölt football managerek lepnék el a topikot és itt élnék ki magukat, amig vmelyik focijátékból meg nem jelenik a következő verzió.
Az a baj, hogy a legtöbbjük valamelyik football vagy fifa manager játékra alapozza a tudását :wink:
És itt akarja megmutatni, h Ő hogyan csinálná :?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.03. 10:19:16

Ezt adom. Én már szóva tettem nagyjából ugyanezt az említett topicban és lelettem ugatva (mondjuk az értelmi szint árulkodott arról is). Elég zavaró.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Replay
Director del Fútbol

2009.06.03. 10:10:23

Eszméletlen, hogy mi megy az igazolások topikban...

barka
Jugador del Barça

2009.05.30. 12:44:33

Köszönöm a segítségeteket Krojf, és Lionel85, megfogom nézni. :)

Üdv.: István
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.29. 21:08:17

barka írta:Sziasztok!

Így ilyen év után mindenképpen meg kell vennem a győzelmekben gazdag Barca mezt. :)
Nem tudjátok hol tudnám beszerezni?

Előre is köszönet!

Körül a www.lionsport.hu címen nézhetsz!
Kellemes böngészést!
K.
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.05.29. 21:03:10

István én a LionSportot tudnám ajánlani a belvárosban, sok eredeti mez van ott, bár sajna mezszám és név nélkül. Nekem van egy eredeti argentin válogatottas mezem onnan és nagyon megéri!!!
Kép
Kép
Kép
barka
Jugador del Barça

2009.05.29. 15:59:43

Sziasztok!

Így ilyen év után mindenképpen meg kell vennem a győzelmekben gazdag Barca mezt. :)
Nem tudjátok hol tudnám beszerezni?

Előre is köszönet!

Lezárt