Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Na igen, plusz ha még esetleg vereséget is szenvednénk akkor se történne szvsz nagy tragédia. Kb. ilyen meccseken lehetne valamelyest a fiatalokra "támaszkodni", plusz azt hiszem egy örök élménnyel gazdagíthatnának egy Inter elleni BL meccs után.LG írta: Sztem egyértleműen a klasszikus a fontosabb meccs. Kemény csoport, de az Inter sztem abszolút oda-vissza üthető, a Kijev meg a Kazan meg csak idegenben veszélyes-

Sztem egyértleműen a klasszikus a fontosabb meccs. Kemény csoport, de az Inter sztem abszolút oda-vissza üthető, a Kijev meg a Kazan meg csak idegenben veszélyes-Hawk írta:És közte nov. 29.-én jön a Real..barca99 írta:
5. kör
Barca - Inter (nov. 24.)
6. kör
Dynamo Kiev (dec. 09.)![]()
Nekik a Barca előtt a Zürich-el kell játszani.

kiváncsi leszek mennyibe kerülnek majd a belépők...de még mindig olcsóbb mint kimenni Barcelonába (bár az élmény nem hasonlitható össze)...na meg jó esély lenne egy gól gazdag meccset látni....maxilopez írta:20 rongyér km-es távolságba...fcbarcelona1102 írta:remélem Debrecen bejut a BL-be és egy csoportba kerül a Barcával...jó lenne élőben is barca meccset látni...
20 rongyér km-es távolságba...fcbarcelona1102 írta:remélem Debrecen bejut a BL-be és egy csoportba kerül a Barcával...jó lenne élőben is barca meccset látni...