Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.02. 14:57:45

na ez azért durva :D így is asszem a legjobban kereső játékos Ibrahimoviccal, és nem megy el a pénzért? nem ezért nem ment el, és ezért fel se nézek rá. azért igen, hogy hűséges és szereti a csapatát, mindent megtesz érte. de ez, hogy a pénz miatt nem ment el? :lol: :lol: így is degeszre keresi magát, akkor mondanám, hogy nagy dolog, hogy nem ment el a pénzért, ha fele ennyi fizut se kapna, és akkor is megkeresi mondjuk a real egy 3* annyit fizető szerződéssel. csak ezt akartam, ez már rég érlelődött bennem. remélem értitek mire célzok, az, hogy a legjobban fizetett játékos nem megy el még több pénzért máshova, sz.tem nem nagy dolog.
a többi viszont igen, szép játékos, szép karrier, tiszteletreméltó!
amúgy kíváncsi leszek kik lesznek az idei realgalaktikusok :D eddig nem nagyon jöttek be, lehet, hogy már más világot élünk? :D (remélem)
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.06.02. 14:07:45

Mr. Master írta:A Cadena Ser szerint az elmúlt órákban Florentino Perez bizalmasai Rómában találkoztak Kaká apjával, hogy lezárják a transzfert. A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást, és a következő órákban hivatalosan is bejelenthetik a brazil zseni érkezését.

Real Madrid, én igy szeretlek :!:
Nektek nincs egy enyhe dézsávű érzésetek? :)
Azért csak várjuk ki a végét... :wink:
Kaká nem az a típusú valaki, aki segget csinál szájából... :wink: 8) :D

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ac ... 39150.html?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.02. 00:36:19

Biztos sokan leírták már előttem, de most kedvem van ezt kiírni magamból:)
nézegettem az átigazolási rumourokat, és a madrid fórumot, nem akarom elhinni, hogy a sok madridista annak örülne, ha mindenféle bajnokságból összevásárolna az elnök sztárokat, szvsz nem örülnék ha a barca ilyen csapat lenne, akkor sem ha rosszul állna a szénánk. Bennem ez óriási ellenszenvet váltana ki. A saját nevelés és az, hogy spanyol bajnokságban spanyol játékosok legyenek egy spanyol(katalán) csapatban, mindennél többet ér, valamint sokkal jobb érzés rejtett kincsekre (sztárokra) bukkanni, mint például Busquets vagy a nagy visszatérő Pique.

FORCA BARCA!!!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
madridronie
Madridista

2009.06.02. 00:14:33

2008. 06. 1-jén
Javítanám, természetesen 2009-et írunk már és a 2010-es csapat épül. :D :D :D
mi nem írunk le titeket, de akkor ti se minket minden szezont úgy kell elhkezdeni hogy nem tekintessz vissza az előzőre. az már a múlt a jelen számít, a 2007-2008as szezon után senki se gondolta volna hogy következő éven triplázunk és megalakul minden idők legjobb barcája majd meglátjuk nagyon várom már a következő szezont
Erről van szó. Mellesleg én la. annyira várom már a kövi szezont, mint te ill. ti itt.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2009.06.02. 00:12:49

barcaloki írta:Ha Reálisan :P nézzük a dolgokat, akkor én azt mondom:
Az új Real madrid a 09-10-es idényben így fog szerepelni:
-Bajnoki 2.hely
-BL nyolcaddöntő (esetleg negyeddöntő ha egy Porto-t kapnak vagy hasonlót)
-Kupa: Itt bármi lehet de papírforma szerint a fináléig el kellene jutniuk.
Igen, abszolút ez a papírforma, de ugye azt sem gondolta senki, hogy a Barca ilyen játékot tud produkálni Guardiola első évében.
Most felvetődött 6 név, még ha mindet le is tudná Perez igazolni, a katalánok támadóalakulata még akkor is erősebb lenne sztem, és ugye még Laportáék is erősíthetnek. A védelem talán a fővárosban lesz erősebb(ugye Garayt még tavaly leigazolták), de erre idén is rácáfoltak Puyolék.
Edző kérdés a legnagyobb homály számomra, úgy gondolom, hogy J.Ramos elküldése nagy hiba volt, lehet, hogy jobb lesz Pellegrini, de azért ez korántsem biztos, úgyhogy nagy rizikót vállaltak ezzel a cserével.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JanPieterzoon 2009.06.02. 00:17:55-kor.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.02. 00:01:14

madridronie írta:
nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hiba
Milyen igaz. Kb. akkora hiba, mint az, ahogy itt páran már 2008. 06. 1-jén teljesen leírják a 2009-es Madridot. Sztem senki nem vitatja, hogy ti vagytok a 2009-es bajnokság favoritjai, (nektek KÉSZ csapatotok van, jól működő utánpótlással stb.) de azért........ na(még el sem kezdődött a következő idény). :D
mi nem írunk le titeket, de akkor ti se minket :D minden szezont úgy kell elhkezdeni hogy nem tekintessz vissza az előzőre. az már a múlt a jelen számít, a 2007-2008as szezon után senki se gondolta volna hogy következő éven triplázunk és megalakul minden idők legjobb barcája :) majd meglátjuk nagyon várom már a következő szezont :twisted:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
madridronie
Madridista

2009.06.01. 23:58:16

nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hiba
Milyen igaz. Kb. akkora hiba, mint az, ahogy itt páran már 2008. 06. 1-jén teljesen leírják a 2009-es Madridot. Sztem senki nem vitatja, hogy ti vagytok a 2009-es bajnokság favoritjai, (nektek KÉSZ csapatotok van, jól működő utánpótlással stb.) de azért........ na(még el sem kezdődött a következő idény). :D
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.01. 23:44:04

madridronie írta:
te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
Mert sírjunk vagy mit szeretnél?
Még szép, hogy örölünk, hogy vége ennek a borzalmasan gyenge szezonnak, és remélhetőleg a leépülésnek is.

Egy új korszak kezdődik; Realhoz méltó vezetőkkel (Perez, Valdano, Butragueño, Zizu) és remélhetőleg latinos, a focit játszó játékosokkal. Majd szeptemberben meglátjuk, hogy mit sikerült a nyáron alkotni. Extraklasszis érkezésére minimális esély van --> ezt a tapasztaltabbak, realisan gondolkódok nálunk is tudják, de a remény hal meg utoljára (egyelőre nekünk csak ennyi jutott az év végére). De a megszerezhető játékosoknál 100, hogy versenyben leszünk mi is, bármennyire is divat itt most lenézni a Madridot.
nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hiba :roll:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
barcaloki
Jugador del Barça

2009.06.01. 23:40:29

Ha Reálisan :P nézzük a dolgokat, akkor én azt mondom:
Az új Real madrid a 09-10-es idényben így fog szerepelni:
-Bajnoki 2.hely
-BL nyolcaddöntő (esetleg negyeddöntő ha egy Porto-t kapnak vagy hasonlót)
-Kupa: Itt bármi lehet de papírforma szerint a fináléig el kellene jutniuk.
madridronie
Madridista

2009.06.01. 23:28:32

te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
Mert sírjunk vagy mit szeretnél?
Még szép, hogy örölünk, hogy vége ennek a borzalmasan gyenge szezonnak, és remélhetőleg a leépülésnek is.

Egy új korszak kezdődik; Realhoz méltó vezetőkkel (Perez, Valdano, Butragueño, Zizu) és remélhetőleg latinos, a focit játszó játékosokkal. Majd szeptemberben meglátjuk, hogy mit sikerült a nyáron alkotni. Extraklasszis érkezésére minimális esély van --> ezt a tapasztaltabbak, realisan gondolkódok nálunk is tudják, de a remény hal meg utoljára (egyelőre nekünk csak ennyi jutott az év végére). De a megszerezhető játékosoknál 100, hogy versenyben leszünk mi is, bármennyire is divat itt most lenézni a Madridot.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.06.01. 23:27:08

cantera írta:szerintem csak reménykednek, hogy egy jobb idény előtt állnak ;-)
a tavalyi szezon után mi is csak reménykedtünk...
és mi lett belőle?

nem kell őket leírni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
cantera
Madridista

2009.06.01. 23:23:29

szerintem csak reménykednek, hogy egy jobb idény előtt állnak ;-)
currahee
Jugador d'estrella

2009.06.01. 23:02:09

madridronie
Madridista

2009.06.01. 22:55:57

Azért kiváncsi lennék arra az eszmefuttatásra amiben levezetnéd, hogy Juande mitől olyan észbontóan jó taktikus. A komolyabb meccsein nagyon csúnyán el lett verve
Na végre vki, aki lát is és nem csak néz. Köszönjük!!!!!! :wink:
socio66

2009.06.01. 22:51:59

ajh,a madridista megint jön ezekkel a 'közel a megállapodás',meg 'órák kérdése és aláír'szövegekkel..
jah,tavaly már Silvát is 'eladták' nekünk,aztán mi lett belőle.. :roll:
nexam
Jugador del Barça

2009.06.01. 22:27:10

Ha jól emlékszem, akkor Dani fogadott egy madrid szurkerrel, hogy vdV vagy Xavi lő-e több gólt. A fogadás tétje az volt, hogy a vesztesnek a győztes által megszabott siget kell használnia 1 hónapig az eurobarcán és a madridstán is. Annak mindjárt utánanézek, hogy ki nyert, ?)
ezzel már csakaz a baj hogy a madridistán nem lehet siget berakni csak userbart :lol: :lol: :lol:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.06.01. 22:09:48

Szóval nagyon úgy néz ki h Pellegrini lesz az új edző. Csak egy kérdésem van: akkor miért nem a taktikailag sokkal jobb Ramost tartották inkább meg??????
Azért kiváncsi lennék arra az eszmefuttatásra amiben levezetnéd, hogy Juande mitől olyan észbontóan jó taktikus. A komolyabb meccsein nagyon csúnyán el lett verve
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.01. 22:08:45

noname írta:
Mr. Master írta:A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást
Vagyis rövidesen sikerül seggrészegre leitatni Kaka apját. :lol: :lol: :lol:
De most mivan? Kakanak az apja a menedzsere?
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.06.01. 22:07:14

noname írta:Szóval nagyon úgy néz ki h Pellegrini lesz az új edző. Csak egy kérdésem van: akkor miért nem a taktikailag sokkal jobb Ramost tartották inkább meg??????
Mert madrid az madrid... :lol: mit vársz tőle... :lol:
Madridban is kellene sajátnevelésű játékosok és nem pedig összevissz' vásárolt játékosok :roll:
KépKép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.01. 22:06:22

noname írta:
Ez marha nagy noname!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy remélem Kaká csakazértsemmegysehova! :D Már csak a madrid miatt is! :D
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
noname
Llegenda del Barça

2009.06.01. 22:01:46

A Fifa egy szégyen
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.06.01. 22:01:41

Hát Fernando, Lassra vonatkozóan annyi a megjegyzésem, hogy fel van fújva egy picit szerintem. Felszántja a pályát és ez már meg látszott a Madrid középpályáján. Aztán nézd meg, hogy a fontos meccseken (Liverpool, Barça ellen) mit számított ez... Szerintem nem Real-szint, nem hiába nem marasztalták sem az Arsenal-nál, sem a Chelsea-nél.
Kaka sztem nem fog elmenni, pláne hogy honfitársa és (ismerve a brazilok összetartását) cimborája, Leonardo lett a Milan mestere.
Előre a TITOlusokért!
lui1698
Llegenda del Barça

2009.06.01. 21:57:19

barca99 írta:Srácok, mintha lett volna valami fogadás a szezon előtt. Xavi vs. van der Vaart... :)

Volt annak valami tétje?
Erre én is emlékszem.
A madridista fiú bezony csúnyán bukta.
És úgy lenne helyes, ha jelentkezne méltó "büntetéséért".
:lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.06.01. 21:54:42

A Cadena Ser szerint az elmúlt órákban Florentino Perez bizalmasai Rómában találkoztak Kaká apjával, hogy lezárják a transzfert. A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást, és a következő órákban hivatalosan is bejelenthetik a brazil zseni érkezését.

Real Madrid, én igy szeretlek :!:
Nektek nincs egy enyhe dézsávű érzésetek? :)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.01. 20:53:24

barca99 írta:Srácok, mintha lett volna valami fogadás a szezon előtt. Xavi vs. van der Vaart... :)

Volt annak valami tétje?
Ha jól emlékszem, akkor Dani fogadott egy madrid szurkerrel, hogy vdV vagy Xavi lő-e több gólt. A fogadás tétje az volt, hogy a vesztesnek a győztes által megszabott siget kell használnia 1 hónapig az eurobarcán és a madridstán is. Annak mindjárt utánanézek, hogy ki nyert, ?)

szerk.: Dani nyert, Xavi 6 gólos volt a bajnokságban, míg van der Vaart csak 5 gólt szerzett. Hivatalos oldalakon találtam az infót, íme:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Vaart.htm
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... fitxa.html
Már csak elő kéne keríteni a delikvenst, aki bukta a fogadást. :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt