Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért csak várjuk ki a végét...Mr. Master írta:A Cadena Ser szerint az elmúlt órákban Florentino Perez bizalmasai Rómában találkoztak Kaká apjával, hogy lezárják a transzfert. A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást, és a következő órákban hivatalosan is bejelenthetik a brazil zseni érkezését.
Real Madrid, én igy szeretlek![]()
Nektek nincs egy enyhe dézsávű érzésetek?
Javítanám, természetesen 2009-et írunk már és a 2010-es csapat épül.2008. 06. 1-jén
Erről van szó. Mellesleg én la. annyira várom már a kövi szezont, mint te ill. ti itt.mi nem írunk le titeket, de akkor ti se minket minden szezont úgy kell elhkezdeni hogy nem tekintessz vissza az előzőre. az már a múlt a jelen számít, a 2007-2008as szezon után senki se gondolta volna hogy következő éven triplázunk és megalakul minden idők legjobb barcája majd meglátjuk nagyon várom már a következő szezont
Igen, abszolút ez a papírforma, de ugye azt sem gondolta senki, hogy a Barca ilyen játékot tud produkálni Guardiola első évében.barcaloki írta:Ha Reálisannézzük a dolgokat, akkor én azt mondom:
Az új Real madrid a 09-10-es idényben így fog szerepelni:
-Bajnoki 2.hely
-BL nyolcaddöntő (esetleg negyeddöntő ha egy Porto-t kapnak vagy hasonlót)
-Kupa: Itt bármi lehet de papírforma szerint a fináléig el kellene jutniuk.
mi nem írunk le titeket, de akkor ti se minketmadridronie írta:Milyen igaz. Kb. akkora hiba, mint az, ahogy itt páran már 2008. 06. 1-jén teljesen leírják a 2009-es Madridot. Sztem senki nem vitatja, hogy ti vagytok a 2009-es bajnokság favoritjai, (nektek KÉSZ csapatotok van, jól működő utánpótlással stb.) de azért........ na(még el sem kezdődött a következő idény).nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hiba
Milyen igaz. Kb. akkora hiba, mint az, ahogy itt páran már 2008. 06. 1-jén teljesen leírják a 2009-es Madridot. Sztem senki nem vitatja, hogy ti vagytok a 2009-es bajnokság favoritjai, (nektek KÉSZ csapatotok van, jól működő utánpótlással stb.) de azért........ na(még el sem kezdődött a következő idény).nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hiba
nyilván ne sírjatok, de az hogy egyesek már elkönyvelték jövőévre a bajnoki címet csak azért mert Perez az elnök marha nagy hibamadridronie írta:Mert sírjunk vagy mit szeretnél?te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
Még szép, hogy örölünk, hogy vége ennek a borzalmasan gyenge szezonnak, és remélhetőleg a leépülésnek is.
Egy új korszak kezdődik; Realhoz méltó vezetőkkel (Perez, Valdano, Butragueño, Zizu) és remélhetőleg latinos, a focit játszó játékosokkal. Majd szeptemberben meglátjuk, hogy mit sikerült a nyáron alkotni. Extraklasszis érkezésére minimális esély van --> ezt a tapasztaltabbak, realisan gondolkódok nálunk is tudják, de a remény hal meg utoljára (egyelőre nekünk csak ennyi jutott az év végére). De a megszerezhető játékosoknál 100, hogy versenyben leszünk mi is, bármennyire is divat itt most lenézni a Madridot.
Mert sírjunk vagy mit szeretnél?te jó ég.... átnéztem a madridista oldalra és áhh.... ezek el vannak szállva egy ilyen lebőgött szezon után is....
na meg ez h 5-6 olyan játékost le fognak igazolni akik ára 30 milliót egytől egyig meghaladja.... széép!!!
a tavalyi szezon után mi is csak reménykedtünk...cantera írta:szerintem csak reménykednek, hogy egy jobb idény előtt állnak
Na végre vki, aki lát is és nem csak néz. Köszönjük!!!!!!Azért kiváncsi lennék arra az eszmefuttatásra amiben levezetnéd, hogy Juande mitől olyan észbontóan jó taktikus. A komolyabb meccsein nagyon csúnyán el lett verve
ezzel már csakaz a baj hogy a madridistán nem lehet siget berakni csak userbartHa jól emlékszem, akkor Dani fogadott egy madrid szurkerrel, hogy vdV vagy Xavi lő-e több gólt. A fogadás tétje az volt, hogy a vesztesnek a győztes által megszabott siget kell használnia 1 hónapig az eurobarcán és a madridstán is. Annak mindjárt utánanézek, hogy ki nyert, ?)
Azért kiváncsi lennék arra az eszmefuttatásra amiben levezetnéd, hogy Juande mitől olyan észbontóan jó taktikus. A komolyabb meccsein nagyon csúnyán el lett verveSzóval nagyon úgy néz ki h Pellegrini lesz az új edző. Csak egy kérdésem van: akkor miért nem a taktikailag sokkal jobb Ramost tartották inkább meg??????
De most mivan? Kakanak az apja a menedzsere?noname írta:Vagyis rövidesen sikerül seggrészegre leitatni Kaka apját.Mr. Master írta:A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást![]()
![]()
Mert madrid az madrid...noname írta:Szóval nagyon úgy néz ki h Pellegrini lesz az új edző. Csak egy kérdésem van: akkor miért nem a taktikailag sokkal jobb Ramost tartották inkább meg??????
Ez marha nagy noname!!!noname írta:Vagyis rövidesen sikerül seggrészegre leitatni Kaka apját.Mr. Master írta:A tervek szerint rövidesen sikerül megtörni az ellenállást![]()
![]()
Erre én is emlékszem.barca99 írta:Srácok, mintha lett volna valami fogadás a szezon előtt. Xavi vs. van der Vaart...![]()
Volt annak valami tétje?
Ha jól emlékszem, akkor Dani fogadott egy madrid szurkerrel, hogy vdV vagy Xavi lő-e több gólt. A fogadás tétje az volt, hogy a vesztesnek a győztes által megszabott siget kell használnia 1 hónapig az eurobarcán és a madridstán is. Annak mindjárt utánanézek, hogy ki nyert, ?)barca99 írta:Srácok, mintha lett volna valami fogadás a szezon előtt. Xavi vs. van der Vaart...![]()
Volt annak valami tétje?