Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igaz. Reménykedtem, hogy a Villa megerősíti a védelmet, szerez pár minőségi cserét és meglesz a BL indulássocio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ma ... 39221.html?
Na,végre egy normális igazolás a City-nél!
Még néhány ilyen kaliberű player és lesz is valami..
Valakinek kell képviselni a játékost is...Am meg: kedd, 17:42 A Cadena SER nem régiben továbbá arról számolt be, már csak a játékos ügynökével hiányzik az egyezség. Ami sztem nem is lesz meg...nexam írta:csak itt az a különbség hogy kaká apja meg galliani ment madridba és gondolom feleslegesen nem fognak utazni madridba úgy hogy kaká nem akar odamenni....Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar... Rolling Eyes
csak itt az a különbség hogy kaká apja meg galliani ment madridba és gondolom feleslegesen nem fognak utazni madridba úgy hogy kaká nem akar odamenni....Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar... Rolling Eyes
talán ez...www.gportal.hu/atigazolasok/csababarca írta:Valaki nem tudna adni egy olyan oldalt,amin összegezve lesznek az átigazolások?tavaly találtam ilyet,hogy bajnokságra lebontva megvoltak a csapatok,és az érkezők/távozók listája.
Jó de a Milan már télen is eldata, de a játékos nm akart menni ennyi...Kaka azt mondta marad, akk hiába adná el a Milan 150 milláért, ha ő maradni akar...nexam írta:érdemes átkukantani néha a madridistára mivel galliani és Kaká apja/menedzsere madridban vannak és tárgyalnak...
és ezt kaká sajtófőnöke is megerősítette
Ülj le, 1es...manuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.
Csak tudod ennek a Barcának már megvannak a maga minőségi játékosai, nem ugy mint a Real-nakmanuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
Először jelentsék már be Kakát.
Pedig az mert olyan játékosokat akar megszerezni akiket koránt sem nevezhetünk olcsóknak. Csatár posztra meg sztem nem is kéne igazolniuk,de ők tudják...manuel írta:Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
Szerintem ez egyáltalán nemvicces.Ők legalább minőségi labdarúgókba gondolkodnak nem úgy mint mi,nálunk most ez az Almériás fazon a menő a maga 28 évvével.piton írta:Már Ibrahimovicot is szeretné Perez.![]()
![]()
Annyira, hogy Szalma Pált, a DVTK ifjú kapusát leigazoltuk 5 millió euróért és Valdésért cserébe...maister6000cm3 írta:Egy-két helyen azt lehet olvasni h Florentino azt nyilatkozta, hogy C.Ronaldo aláírta a szerződését! Ez mennyire reális?