Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a regnálása alatt elég sok kupa került a vitrinbe, úgyhogy legalább azt várd meg, míg valóban van okod szídni.lionelmessi19 írta:Hát ha ezt az Ibra üzletet így nyélbeüti, hogy a kezünkben lévő Villát félrehajítja, az elnöksége alatti sikerek egyik kulcsfiguráját, két BLdöntő hősét, a világ egyik legjobb csatárát meg csak úgy, nagyjából ingyért elpasszolja, akkor nem is bánom annyira, hogy Rosell következik a sorban.
De egyelőre ilyen agyatlanságot nem tudok elképzelni róla.
Ennyi marhaságot utoljára a topfocin olvastam együtt.fcjoc írta:te zárod be a topicot, közbe pedig szítod az indulatokat. ugyanakkora zsoldos eto'O mint ibra, csak hogy a svéd kb 2x jobb mint eto'o. 35-40M ért veszünk egy csatárt, és nem is akár milyet. hleb ki a fákkot érdekel? ingyen adnám oda bárkinek. eto'o-t nem tudjuk eladni! NINCS BENNE PÍÍNZ. ÉÉÉTED? inkább vonjuk be egy ilyen üzletbe.
meg amúgy is titeket miért érdekel ennyire hogy mennyit költ a klub? hidd el jobban tudják ők hogy miből költenek mint mi.
ISTEN ÁLDJON LAPORTA! KÖSZÖNÖM HOGY VAGY NeKÜNK! GYERE IBRA!
peace.
Hat en eddig minden dontesevel egyet ertettem, es tiszteltem...de ezt nem fogom tudni elfogadni.Jojjon Rossel ha Eto'o megylionelmessi19 írta:Hát ha ezt az Ibra üzletet így nyélbeüti, hogy a kezünkben lévő Villát félrehajítja, az elnöksége alatti sikerek egyik kulcsfiguráját, két BLdöntő hősét, a világ egyik legjobb csatárát meg csak úgy, nagyjából ingyért elpasszolja, akkor nem is bánom annyira, hogy Rosell következik a sorban.
De egyelőre ilyen agyatlanságot nem tudok elképzelni róla.
Pontosan.lionelmessi19 írta: De egyelőre ilyen agyatlanságot nem tudok elképzelni róla.
Laporta 2010ig maradhat elnök. Mivel egy személy csak 2 cikluson át lehet elnök. Jövőre vszleg indul vki a csapatából(pl.:Soriano), aki folytatná azt ami most megy.LM10 írta:Én úgy tudom, h csak 2010-ig maradhatnak Laportáék elnökön a szabály miatt, de vhol azt olvastam, h 2010 után is maradhatnak. Most mi az igaz?(Remélem maradhat)
nagyon komoly képekkilibarca írta:Igen meg van a nyár első igazolása! Egy erős testfelépítésű játékos ,már most a kondiján dolgozik
Na azt hiszem még így sem láttuk
Ez nagy kár. Én nagyon bírom. Ő az aki írja révbe tette a csapatot. A klub gazdasági helyzetét megoldotta és sokkal jobban működik az utánpótlás is már.menczel írta:Hát a zsebébe egyáltalán nem nyúlkál, ő nem tulajdonos, mint Abramovic, hanem a klub elnöke. Ő csak írányítja a 'kócerájt'. Többek között ezért is jó ez a módszer szerintem, mert az elnökök se keresni nem nagyon tudnak rajta se bukni.barcafan93 írta:Legjobb lenne ha 2010 után is maradna! Hihetetlen ez az ember,nagyon okosan vezeti a klubbot,jó támogatói is vannak a Barcának és amikor kell bele is nyúl a zsebébe!Bravó!
És igen meghatározott periódusonként van elnökválasztás. Mikor lejár az előző mandátuma. Egy elnök max. kétszer lehet, így Laporta már nem lesz többet, majd jön a jobbkeze valúszinűleg.
Egyébként a madridnál is ilyen mandátumos rendszer van de hát ott esélyük sincs kitölteni
Hát a zsebébe egyáltalán nem nyúlkál, ő nem tulajdonos, mint Abramovic, hanem a klub elnöke. Ő csak írányítja a 'kócerájt'. Többek között ezért is jó ez a módszer szerintem, mert az elnökök se keresni nem nagyon tudnak rajta se bukni.barcafan93 írta:Legjobb lenne ha 2010 után is maradna! Hihetetlen ez az ember,nagyon okosan vezeti a klubbot,jó támogatói is vannak a Barcának és amikor kell bele is nyúl a zsebébe!Bravó!