Ez a Bronzetti már 3 éve folyamatosan megmondja, hogy ki hova megy és mit csinál.... Néha bejön neki, néha meg akkorákat lő mellé, hogy nem emberi.
Annyi a különbség a sima kacsaák között, hogy oda lehet írni Bronzetti nevét...Jobbra-balra tippelget az a [auto_cenzúra], áadásul szeret jó nagyokat mondani! Ideális interjú alany az újságoknak!
Egy naprakész madridistától, vagy egy rendszeres madridista olvasótól kérdezném, hogy Perez jövetelével együtt mi lesz/lehet Raúl és Iker sorsa, mi várható?
Mindkettő marad, nem hiszem, hogy ez kérdés. Remélhetőleg Raúl már csak a kispadon, most már érezhető és látható a szurkolók körében(úgy értem a spanyoloknál), hogy ők se nagyon akarják már a kezdőben látni, a klönböző felmérések eredménye azért elég kifejező. Ha jön értelmes támadó, Raúl a padra kerül, én biztos vagyok benne!
Casillas-t meg már régen pihentetni kéne! Pont az ilyenek miatt nem tudom sajnálni Ramos elküldését. Az elején még ok volt, de aztán renget hibát elkövetett. Nem azt mondom, hogy egyszerű dolga volt, de már annyira kiidegelt a végére, hogy kicsit se sajnálom, hogy nem marad.
Pellegrini persze zsákbamacska kicsit, viszont tetszetős játékot játszatott a Villarreállal, kiváncsi leszek rá mit alkot nálunk. Mondjuk alapból nem hinném, hogy hosszú távon számolnak vele, átmeneti edzőnek jön, de persze megvan az esély, hogy nagyot alkot, és akkor hosszabbideig maradhat.
olyan játékosokat akikkel erősödhetnek(más kérdés hogy ez mennyire fog összejönni),de az utánpótlásra mindenképpen nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük.
papiron fogunk, aztán majd kiderül...(engem személy szerint mondjuk nem érdekel ez az utánpótlás mánia, de sokaknak fontos) Negredo meg Grenaro állítólag visszajön. Most hirtelen nem lesz előhúzva meghatározó játékos a castillából, de 2-3 éven belül se valószínű! Ha a kiegészitő emberek már saját nevelések lesznek, nem pedig kemény milliókért szerződtetett külföldiek, akkor az már jó!
Úgylátszik megint nem csapat formálódik a Realból, amit sajnálok, jövőre is méltó ellenfél nélkül szállhatunk be a bajnokságba.
Ma lett elnök perez, az átigazolási időszak vége meg 3 hónap múlva lesz, Te máris tudod mi lesz itt?
ha nagy nevekről van szó, akkor az a baj...de ha más elnök lenne, aki noname tehetségeket venne, meg felhozna 10 saját nevelést az első csapatból, itt egész nap csak röhögés lenne, hogy milyen játékosokkal akrjuk felvenni a versenyt meg hogy az első 10ben nem leszünk stb...
Azt hiszik hogy pénzért mindent meg lehet venni? Van egy olyan érzésem hogy nagyot fognak koppanni 1-2 esetben.
Még jó, hogy nem lesz meg minden szóban forgó név...Pont azért van 10-12 nagyobb név, mert abból ha jön 3-4, az már nagyon jó, a többieknél kuradrc lesz valószínű! Ez így működik! Majd ha nem jön senki, illetve max 1 vagy 2 egész jó név, az lesz koppanás.