Egyéb Sportok
Nadal megadta a lehetőséget, hogy megnyerd az egy hiányzó GS-t, utána mehetnél végre nyugdijba és nem élsz vele???
- piton
- Capitá del Barça
Innentől én se nézem.Roger megint saját magának köszönheti ezt a helyzetet,break előnyt eladott...ozsimiki írta:NAH HAAS-Federer 2-0 eddig, 7-6, 7-5![]()
mostantól nem nézem, mert akkor lesérülne Haas,v 5 szettben behúzná Federer, szal innentől offra teszem magam. (persze így is benne van,h fordít a svájci)
Hajrá Haas! aztán már csak Murraynek kell kiesni,és olyan GS lenne mint már rég
Remélem lesz 5. szett.

Hattrick: Ádáz Pitonok
Ha úgy lenne, ahogy szeretnéd, akkor szurkolnék Gonzóónak ezerrelozsimiki írta:NAH HAAS-Federer 2-0 eddig, 7-6, 7-5![]()
mostantól nem nézem, mert akkor lesérülne Haas,v 5 szettben behúzná Federer, szal innentől offra teszem magam. (persze így is benne van,h fordít a svájci)

- ozsimiki
- Adminisztrátor
NAH HAAS-Federer 2-0 eddig, 7-6, 7-5

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Federer-Haas 6-7 5-7
Háááát az idei RG se unalmas
Háááát az idei RG se unalmas

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rog, Rog mit csinálsz!?
http://www.ustream.tv/channel/frenchopen010609-2bando8 írta:nem tudnátok megmondani h hol tudom a neten nézni a roland garrost? tudom h az eurosporton lehet de az fizetős. vmi más oldalt nem tud vki??
megköszönném ha mondanátok vmit.
itt megy Fed és Haas meccse

nem tudnátok megmondani h hol tudom a neten nézni a roland garrost? tudom h az eurosporton lehet de az fizetős. vmi más oldalt nem tud vki??
- Varatrix
- Director del Fútbol
A végén még valami tök no name nyeri az RG-ét.
Előbb Nadal, most lehet, hogy Federrer.
Hulljanak az esélyesek!

Előbb Nadal, most lehet, hogy Federrer.
Hulljanak az esélyesek!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem nem csak én láttam történelmet az előbb...
Haas-Federer 7-6 az első szett, úgy, hogy a német ÖSSZESEN 2 LABDÁT NYERT FOGADÓKÉNT, azt is a tie breakben, világcsúcs gyanús
ennél, ugye csak egy nyert fogadólaszti lehetne jobb, már úgy,h szettet is nyerjen...ez vmi hihetetlen volt 
Haas-Federer 7-6 az első szett, úgy, hogy a német ÖSSZESEN 2 LABDÁT NYERT FOGADÓKÉNT, azt is a tie breakben, világcsúcs gyanús

- Primitive
- Entrenador del Barça
Tommy Haas közben úgy hozta le az első szettet Fedex ellen, hogy 2 pontott szerzett fogadóként
Tie-break-ban Fedex rontott kétszer, és ezzel be tudta húzni a szettet, ez valami hihetetlen.

Tie-break-ban Fedex rontott kétszer, és ezzel be tudta húzni a szettet, ez valami hihetetlen.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ezt a kis videót még nem is láttam
Nem mintha rajongtam volna Söderlingért, de most elég jól leírta magát a szemembe
Ilyet azért nem kellett volna csinálni, főleg nem meccs közben..
Még ha nem is szimpatikus Nadal, de azért ez már nagyon a tiszteletlenség határát súrolta..
Elítélendő ez a jelenet.
Djokovitynak is volt egy ilyen kifigurázása, de legalább Ő az öltözőben csinálta, nem közvetlen a közönség előtt.
Minden esetre, most legalább jó játékkal vette le a pályáról Nadalt.
Ma van programon Del Potro - Tsonga. Nagy meccset várok, remélem, hogy Delpo meg tudja verni a nagy szervás Tsongát. Biztosan nem lesz egyszerű meccs, de remélem, hogy élvezetes lesz, és szép

Még ha nem is szimpatikus Nadal, de azért ez már nagyon a tiszteletlenség határát súrolta..

Djokovitynak is volt egy ilyen kifigurázása, de legalább Ő az öltözőben csinálta, nem közvetlen a közönség előtt.
Minden esetre, most legalább jó játékkal vette le a pályáról Nadalt.
Ma van programon Del Potro - Tsonga. Nagy meccset várok, remélem, hogy Delpo meg tudja verni a nagy szervás Tsongát. Biztosan nem lesz egyszerű meccs, de remélem, hogy élvezetes lesz, és szép

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
igen, ő az egyetlen teniszező akivel nincs jó viszonyban,de az is a svédnek köszönhető, mert 06ban Wimbledoni 5szettesüknél kifigurázta Nadalt,ha már megverni nem tudta.
am írta aszhem szajkó,h utálja Nadalt, nah most ezt sose értem, max nem szimpatikus,nem neki szurkol (ahogy én Federernek),de utálni? kicsit erős szó, sosem csinált semmi olyat amiért vki utálhatná, mindenkivel sportszerű, nyilatkozatai is messze azok, mindenkit elismer akit csak lehet, egyáltalán nem beképzelt, ezek után ezt erősnek érzem. ill ha vkinek az,h nem szimpatikus, egyenlő az utálattal, rég baj, könnyen dobálja a szavakat.
én pl Federerért nem vok oda,de sose írtam ilyet rá, egyszerűen meguntam a svájcit,és örülök,h már 3an is megverik viszonylag sokszor. na de nem utálom. mind1,csak gondoltam megjegyzem, a számomra erős jelzőt, bár ha tud vki olyan Rafa nyilatkozatot,vagy tettet ami miatt úgy igazán lehet utálni, akkor várom.
am írta aszhem szajkó,h utálja Nadalt, nah most ezt sose értem, max nem szimpatikus,nem neki szurkol (ahogy én Federernek),de utálni? kicsit erős szó, sosem csinált semmi olyat amiért vki utálhatná, mindenkivel sportszerű, nyilatkozatai is messze azok, mindenkit elismer akit csak lehet, egyáltalán nem beképzelt, ezek után ezt erősnek érzem. ill ha vkinek az,h nem szimpatikus, egyenlő az utálattal, rég baj, könnyen dobálja a szavakat.
én pl Federerért nem vok oda,de sose írtam ilyet rá, egyszerűen meguntam a svájcit,és örülök,h már 3an is megverik viszonylag sokszor. na de nem utálom. mind1,csak gondoltam megjegyzem, a számomra erős jelzőt, bár ha tud vki olyan Rafa nyilatkozatot,vagy tettet ami miatt úgy igazán lehet utálni, akkor várom.

- piton
- Capitá del Barça
Hát ha megveri Murrayt akkor a döntő szinte 100%!Primitive írta:Hát igen, remélem továbbmegy, sőt remélem nyerni is fog a végénReplay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.60-szoros pénzért fogadtam a végső győzelmére
![]()
Így legalább lesz min izgulnomHajrá Gonzo
Fedre kell volna fogadni a verseny előtt. 3X-os szorzó biztos volt.

Nadal és Soderling között egy kis feszültség:
http://www.youtube.com/watch?v=vUuVU03l ... re=related

- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát igen, remélem továbbmegy, sőt remélem nyerni is fog a végénReplay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.

A másik meg Tsonga volt, 80-szoros oddsal. Rafa meg akkora favorit volt, hogy adtak rá kemény 1,3-as pénzt.
Így legalább lesz min izgulnom

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- piton
- Capitá del Barça
Az nagy meccs lesz! De még előtte holnap a Del Potro-Tsonga találkozó is annak ígérkezik. Az argentinnak már nagyon érik egy komolyabb torna győzelem. Ha fejben rendben lesz akkor még Rogert is megverheti. Bár GS-eken Fed Nadalon kivül senkitől nem tojik be.Replay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.

Hihetetlen megint mekkora meccset játszott a Ciudad Real és a Kiel. Sajnos a Kiel nem bírta a végét és kikapott 33–27-re és így megvédte a címét a spanyol csapat.
Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.
- piton
- Capitá del Barça
Nadal kiesésével is lesznek még jó meccsek a Garroson. Még maradt egy spanyol Robredo személyében. Még csak most tartunk a verseny felénél.
Nagyon hamar kiesett Rafa. Elég sok pontot is bukik vele,de ha nyer Fed akkor is maradt még number 1. Wimbledonba viszont nem lesz egyszerű dolga.
4. forduló, alsó ág (hétfő)
DEL POTRO, Juan Martin ARG [5] vs. TSONGA, Jo-Wilfried FRA [9]
ROBREDO, Tommy ESP [16] vs. KOHLSCHREIBER, Philipp GER [29]
RODDICK, Andy USA [6] vs. MONFILS, Gael FRA [11]
HAAS, Tommy GER vs. FEDERER, Roger SUI [2]
Férfi negyeddöntők, felső ág (kedd)
SODERLING, Robin SWE [23] vs. DAVYDENKO, Nikolay RUS [10]
MURRAY, Andy GBR [3] vs. GONZALEZ, Fernando CHI [12]
Nagyon hamar kiesett Rafa. Elég sok pontot is bukik vele,de ha nyer Fed akkor is maradt még number 1. Wimbledonba viszont nem lesz egyszerű dolga.
4. forduló, alsó ág (hétfő)
DEL POTRO, Juan Martin ARG [5] vs. TSONGA, Jo-Wilfried FRA [9]
ROBREDO, Tommy ESP [16] vs. KOHLSCHREIBER, Philipp GER [29]
RODDICK, Andy USA [6] vs. MONFILS, Gael FRA [11]
HAAS, Tommy GER vs. FEDERER, Roger SUI [2]
Férfi negyeddöntők, felső ág (kedd)
SODERLING, Robin SWE [23] vs. DAVYDENKO, Nikolay RUS [10]
MURRAY, Andy GBR [3] vs. GONZALEZ, Fernando CHI [12]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piton 2009.05.31. 22:09:23-kor.

Jól van, Maria istennő bejutott a 8 közé, majdnem 1év kényszerpihenő után!
Sharapova - Li 6/4, 0/6, 6/4
Sharapova - Li 6/4, 0/6, 6/4
Miért lett volna fáradt? Egyszerüen kikapott és kész, Söderling jobb volt ma, ezt ő is elismerte.Sanama írta:Rafa elfáradt . Nem lehet minden meccset megnyerni,ez kétségtelen,de,hogy pont itt, salakon kapjon ki![]()
.
Remélem jól kipiheni magát és végetvet ennek a gyengébb sorozatának!
Ahogy Johan Cruyff fogalmazott:
"Minél több meccset nyersz meg, annál közelebb kerülsz a következő vereséghez. "
Ezt megláttuk ma a Garroson. Remélem jövőre elindul egy hasonlóan hosszú veretlenségi sorozat itt.
VAMOS RAFA!!
Sokkal inkább fejben kell keresni mai vereségének okát. Úgy gondolom, még szoknia, tanulnia kell a kialakult szituációt, hogy ő a No.1., hogy ő a legesélyesebb.
Ha megtanulja ezt kezelni, évekig a csúcson maradhat.
Nyert már egy rakás RG-t, nem hiszem, hogy annyira izgatja most ez a kiesés. Sokkal nagyobb kihivás lesz számára megvédeni Wimbledon-t.
Szerk: most nézem, Verda is kiesett. Nem a spanyolok napja volt ez.
Mondjuk hozzá kell tenni, Verdasco nagyon messze volt januári formájától, időnként nagyon gyengén játszott.
Rafa elfáradt . Nem lehet minden meccset megnyerni,ez kétségtelen,de,hogy pont itt, salakon kapjon ki
.
"Minél több meccset nyersz meg, annál közelebb kerülsz a következő vereséghez. "
Ezt megláttuk ma a Garroson. Remélem jövőre elindul egy hasonlóan hosszú veretlenségi sorozat itt.
VAMOS RAFA!!

VAMOS RAFA!!
- Primitive
- Entrenador del Barça
No, a két címvédő ma elbúcsúzott a RG-tól. Söderling, mekkora vagy
2, azaz két gémet tudott elvenni tőle elvenni Nadal, azért ez nem kis teljesítmény..
Izgatottan várom a folytatást, remélem, hogy Verdasco elveri a ruszkit.. Hajrá!

Izgatottan várom a folytatást, remélem, hogy Verdasco elveri a ruszkit.. Hajrá!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Söderling 3-1-re megverte Nadalt.
Rafa sajnos nem volt formában, nagyon gyengén játszott. Szinte nem is küzdött, csak tologatta vissza a labdákat. Mintha hitét vesztette volna. Robin teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset. Egyszer minden sorozat megszakad. Ennek most jött el az ideje!
VAMOS RAFA!
Rafa sajnos nem volt formában, nagyon gyengén játszott. Szinte nem is küzdött, csak tologatta vissza a labdákat. Mintha hitét vesztette volna. Robin teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset. Egyszer minden sorozat megszakad. Ennek most jött el az ideje!
VAMOS RAFA!