Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Innentől én se nézem.Roger megint saját magának köszönheti ezt a helyzetet,break előnyt eladott...ozsimiki írta:NAH HAAS-Federer 2-0 eddig, 7-6, 7-5![]()
mostantól nem nézem, mert akkor lesérülne Haas,v 5 szettben behúzná Federer, szal innentől offra teszem magam. (persze így is benne van,h fordít a svájci)
Hajrá Haas! aztán már csak Murraynek kell kiesni,és olyan GS lenne mint már rég
Ha úgy lenne, ahogy szeretnéd, akkor szurkolnék Gonzóónak ezerrelozsimiki írta:NAH HAAS-Federer 2-0 eddig, 7-6, 7-5![]()
mostantól nem nézem, mert akkor lesérülne Haas,v 5 szettben behúzná Federer, szal innentől offra teszem magam. (persze így is benne van,h fordít a svájci)
Hajrá Haas! aztán már csak Murraynek kell kiesni,és olyan GS lenne mint már rég
http://www.ustream.tv/channel/frenchopen010609-2bando8 írta:nem tudnátok megmondani h hol tudom a neten nézni a roland garrost? tudom h az eurosporton lehet de az fizetős. vmi más oldalt nem tud vki??
megköszönném ha mondanátok vmit.
Hát ha megveri Murrayt akkor a döntő szinte 100%!Primitive írta:Hát igen, remélem továbbmegy, sőt remélem nyerni is fog a végénReplay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.60-szoros pénzért fogadtam a végső győzelmére
![]()
Így legalább lesz min izgulnomHajrá Gonzo
Hát igen, remélem továbbmegy, sőt remélem nyerni is fog a végénReplay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.
Az nagy meccs lesz! De még előtte holnap a Del Potro-Tsonga találkozó is annak ígérkezik. Az argentinnak már nagyon érik egy komolyabb torna győzelem. Ha fejben rendben lesz akkor még Rogert is megverheti. Bár GS-eken Fed Nadalon kivül senkitől nem tojik be.Replay írta:Fernando Gonzalez iszonyatos formában van, elkaphatja Murray-t.
Miért lett volna fáradt? Egyszerüen kikapott és kész, Söderling jobb volt ma, ezt ő is elismerte.Sanama írta:Rafa elfáradt . Nem lehet minden meccset megnyerni,ez kétségtelen,de,hogy pont itt, salakon kapjon ki![]()
.
Remélem jól kipiheni magát és végetvet ennek a gyengébb sorozatának!
Ahogy Johan Cruyff fogalmazott:
"Minél több meccset nyersz meg, annál közelebb kerülsz a következő vereséghez. "
Ezt megláttuk ma a Garroson. Remélem jövőre elindul egy hasonlóan hosszú veretlenségi sorozat itt.
VAMOS RAFA!!