G-Jay írta:menczel írta:Hát rémes ez az idegenbeli mez. Észre kéne venni, hogy amikor nyertünk BLt, akkor rikító mezünk volt. Nyilván ez csak egy sokadrangú szempont, de biztos vagyok benne ,hogy van hatása akármilyen kicsi is. Márpedig egy BL-ben minden nüansz számít.
Azért ezt nem gondolod komolyan ugye
Ha a mez számítana, akkor ez alapján a legszebb mezzel rendelkező csapat jobb mint az ugyanolyan tudású rosszabb mezben lévő csapat? Persze gondolom tényleg csak vicc volt.
Egy felmérés szerint a magyar diákok szövegértése a leggyengébb. Itt a forumon nap mint nap látni erre példát. Ebből fakad,hogy valaki mond valamit, abba belemagyraáz a másik bármit és akkor jöhet a válasz és etc...
Szóval: -azt állítom, hogy az rikitó színek, a jobb láthatóságuk miatt hatással vannak egy csapat sikerességére, mégha ez a hatás CSEKÉLY is.
- olvastam egy nagy mintából vett statisztikát, hogy a piros mezben játszó csapatok a valószinűségnél gyakrabban nyernek. Hogy elkerüljük a félremagyarázást, ez sem egzakt tudomány, de SZERINTEM van benne igazság. Szép napot