Kösz!Fecooo írta:eddig a Xerez biztosnak tűnik a 78 pontjával, mögötte van a Tenerife 75 ponttal és 3. a Zaragoza. a 4. Hércules CF-nek 69 pontja van. 39 forduló ment le eddigsoadroli írta:Kik a feljutók?

Kösz!Fecooo írta:eddig a Xerez biztosnak tűnik a 78 pontjával, mögötte van a Tenerife 75 ponttal és 3. a Zaragoza. a 4. Hércules CF-nek 69 pontja van. 39 forduló ment le eddigsoadroli írta:Kik a feljutók?
eddig a Xerez biztosnak tűnik a 78 pontjával, mögötte van a Tenerife 75 ponttal és 3. a Zaragoza 74-gyel. a 4. Hércules CF-nek 69 pontja van. 39 forduló ment le eddigsoadroli írta:Kik a feljutók?
Szívfájdalmunk lehet, hogy akkor jövőre elmarad az andalúz derbyVarga Tamás írta:Kiesett az a Betis Sevilla, amelyiknek ezzel a játékoskerettel a mezőny első felében kellett volna végezniük, nem a másodosztályban kikötniük. Olyan érzésem van, mint tavaly a Real Zaragoza esetében.
Idegenben lőtt góllal első osztályú maradt a Getafe...érdekes és mulatságos.
Ez van.
így van Tamás, a tavalyi Zaragoza kiesés majdnem olyan durva volt, mint anno az Atletico kiesése egy bombaerős kerettel, akkor idén a Newcastle és a Betis is ez a kategóriaVarga Tamás írta:Kiesett az a Betis Sevilla, amelyiknek ezzel a játékoskerettel a mezőny első felében kellett volna végezniük, nem a másodosztályban kikötniük. Olyan érzésem van, mint tavaly a Real Zaragoza esetében.
Idegenben lőtt góllal első osztályú maradt a Getafe...érdekes és mulatságos.
Ez van.
ooh... azt hittem lehet hinni az eurosport.com-nak, ott 1-1. És én meg a Real-osasunát nézem.Varga Tamás írta:A Gijón 2-1-re vezet.mes_que_un_club_ írta: Miért lenne a Gijónnak 43 pontja?
1-1-re állnak a Recre ellen, ez pedig így csak 41. A Betisnek 42.
A Gijón 2-1-re vezet.mes_que_un_club_ írta: Miért lenne a Gijónnak 43 pontja?
1-1-re állnak a Recre ellen, ez pedig így csak 41. A Betisnek 42.
köszönöm Tamás a felvilágosítást, én a magam részéről drukkolok még a Betisnek!Varga Tamás írta:Az egymás elleni eredmények:Fecooo írta:igazatok van, én még azt láttam, h 1-1re áll az a meccs, sajnálom a betis-t
Getafe-Betis 0-0
Betis-Getafe 2-2 (!)
Azaz: az idegenben lőtt gól dönt jelenleg a Getafe javára.
Miért lenne a Gijónnak 43 pontja?mindorokke_barca írta:Jelen állás szerint a Sportingnak és az Osasunának is 43 pontja van. A Betisnek csak 42jelenleg a sporting a kieső.
Az egymás elleni eredmények:Fecooo írta:igazatok van, én még azt láttam, h 1-1re áll az a meccs, sajnálom a betis-t
Jelen állás szerint a Sportingnak és az Osasunának is 43 pontja van. A Betisnek csak 42jelenleg a sporting a kieső.
Ronaldo sportszerű? Ezt hagyjuk. Mit művelt szegény Puyollal. Inkább ne jöjjön. Nem a Barcába való. Nem mindig volt bal oldalon. "Touré, Piqué és a többiek csak dőltek jobbra-balra... centerben fantasztikus lenne."[/quote]cruyff írta:Céronin igenis elgondolkoznék... az ő stílusa passzolna a Barcába... mondjuk C Ronaldo és Messi együtt...ezen gondolkozz el... ami az emberi részt illeti, a BL-döntőn elég sportszerűen viselkedett, a végén minden Barca-játékossal lepacsizott és az angol nyelvű nyilatkozatát is hallottam az uefa.com-on, teljesen sportszerű volt. Mellesleg Ferguson élete legnagyobb hibáját követte el: Céronit kivette centerből és baloldalra tette. Onnantól a MU támadójátéka egyenlővé vált a 0-val. Amíg középen volt, Touré, Piqué és a többiek csak dőltek jobbra-balra... centerben fantasztikus lenne.