Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt ugye nem a kamu spanyol sajtótól tudod?Aprieto írta:Guardiolának nem kell.
Gergő!gergo9 írta: Ezzel én is így vagyok. Volt ez a munkás nyilatkozata, meg ugye nyáron is meg 2éve a Pool elleni párbaj után nyilatkozott olyat hogyha nem nyer semmit akkor elmegy innen stb stb. Kicsit unom már.
Nekem tökmind1 ha tudunk helyére igazolni világklasszis-t akkor akár felőlem már most is pakolhat. Bár sztem a helyére egy ember lenne megfelelő az pedig Villa.
Henry teljesítménye pedig kérdéses a jövőre nézve. Igazából csak tavasszal játszott igazán jól vagyis a szezon 2. felében.
Ezzel én is így vagyok. Volt ez a munkás nyilatkozata, meg ugye nyáron is meg 2éve a Pool elleni párbaj után nyilatkozott olyat hogyha nem nyer semmit akkor elmegy innen stb stb. Kicsit unom már.barca99 írta:Azért az szerintem hozzátartozik, hogy nem teljesen így hangzott a dolog. Azt mondta, ha nem nyerünk idén sem semmit, az feltehetőleg az ő felelőssége is lesz, mivel nem lő elég gólt. Ha pedig nincs hasznára a csapatnak, akkor nem érdemes maradnia. Én legalábbis erre emlékszem. Mondjuk az is tény, hogy nem a legjobbkor mondta - a MU elleni párharc előtt. Nekem inkább a "Barcalona csak a munkahelyem" nyilatkozata nem tetszett, bár ha belegondolok van benne igazság, és egy esetleges érkezőnek is csak az lenne, de akkor sem volt jó ezt hallani tőle.
Továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy nekem mindegy, hogy ő játszik elől, vagy más, amíg sikeresek vagyunk.
Pontosan.noname írta:Ez a cikk egy baromság. Az lehet h Pep nem kedveli Etoot, de nem egy idióta. Etoo megmondta h maradni akar, akik helyette jöhetnének, azok közül egyik se biztos h jön is, nehezen mozdíthatók. Ostobaság lenne ha akkor sértené meg Etoot amikor még nincs helyettes.
Valaki a mundonál úőgy néz ki még mindig ünnepel, mert ez ritka ostoba cikk.
ezt nem akarom elhinni!HAnonymus írta:Gyerekek, nagy baj van:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... -etoo.html
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur ... =Translate
Guardiolának nem kell etoo.
Ezt már nem értem.HAnonymus írta:Gyerekek, nagy baj van:
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... -etoo.html
http://babelfish.yahoo.com/translate_ur ... =Translate
Guardiolának nem kell etoo.
No igen, de úgy tűnik, h hiszti és hiszti között is létezik különbség...ozsimiki írta:na azért ne túlozzunk, Alves-t egy patkánynak tartottam, kicsit sem szimpatikus amit a Sevillában meccsek többségén leművelt, még itt is akadtak bőven túlzásai, persze mivel szeretett klubbom sikeréért küzd immáron,nem használok ilyen jelzőket rá,de szimpatikusabb nem lett tőle. játék tudását mindig elismertem,de a hiszti ne lenne rá jellemző?noname írta:A Barcelona csak olyan játékosokat vesz, akikre nem jellemző a hiszti, klubhűek.![]()
Úgy van, Eto'o nem lesz két hétig igazoljunk új csatárt!maister6000cm3 írta:Biztosan igazolunk a nyáron 1 csatárféleséget...
Mivel Eto'o is oda lesz majd az afrika nemzetek kupáján
De persze eto'o mögé
Nah jó, Alvest valóban kivétel, de akkor az egy "kétségbeesett" lépés volt, égetően szükségünk volt egy remek jobbhátvédre, ezért muszáj volt szakítani azegyszer a hagyományokkal és venni egy drága és hisztis embert, de jelenleg cseppet se rossz a szitu.ozsimiki írta:na azért ne túlozzunk, Alves-t egy patkánynak tartottam, kicsit sem szimpatikus amit a Sevillában meccsek többségén leművelt, még itt is akadtak bőven túlzásai, persze mivel szeretett klubbom sikeréért küzd immáron,nem használok ilyen jelzőket rá,de szimpatikusabb nem lett tőle. játék tudását mindig elismertem,de a hiszti ne lenne rá jellemző?noname írta:A Barcelona csak olyan játékosokat vesz, akikre nem jellemző a hiszti, klubhűek.![]()
Ebben teljesen igazat adok. Az nem kérdés, hogy nem tisztelné a fiatalokat, de még csapattársait sem. Sok Inter meccset láttam és nem hiszem, hogy a levegőbe beszélnék. Amikor nem megy oda a csapattársához gratulálni mikor az gólt lőtt (ráadásul egy fiatal srác volt akinek az első gólja) csak azért mert nem neki passzolta le a labdát (ami még kockázatosabb lett volna) és utána hisztizik és cserét kér, az nem focista. Ezen kívül is voltak olyan megmozdulásai, hogy rámjött a hányinger. Saját szurkolóit pocskondiázza stb. (A mentalitásáról néha CR7 jut az eszembe, csak Ibra nem úgy hisztizik mint egy 5 éves.) Egy ilyen ember való abba a Barcába ahol még a legnagyobb sztárok is alázattal és tisztelettel játszanak? Ráadásul sztem a Barcának ez az egyik legnagyobb erénye.barca0417 írta:Viszont emberileg nem való ebbe a csapatba, nem tisztelné a társait, a fiatalokat, Thiago, Bojan..stb, pedig egyenesen lenézné.
na azért ne túlozzunk, Alves-t egy patkánynak tartottam, kicsit sem szimpatikus amit a Sevillában meccsek többségén leművelt, még itt is akadtak bőven túlzásai, persze mivel szeretett klubbom sikeréért küzd immáron,nem használok ilyen jelzőket rá,de szimpatikusabb nem lett tőle. játék tudását mindig elismertem,de a hiszti ne lenne rá jellemző?noname írta:A Barcelona csak olyan játékosokat vesz, akikre nem jellemző a hiszti, klubhűek.