Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A felső képekből meg az derül ki, h mégsem csak colát ivott. Gondolj be, deporos sál, meg nézt meg azt az arcot. Volt benne, hidd elBlauGranaGroc írta:Ezekből a képekből már egyből azt veszitek le, hogy részeg?![]()
Ne magatokból induljatok ki srácok!![]()
Látszik az alsó képen is, hogy kizárólag coca-colat iszik.
Komolyan, attól mert jól érzi magát még nem biztos a részeges állapot.
Meg jo hogy nem Realos sal kerult a kezebe...ElBartimaeus írta:Bogika87 írta:Najóóó én ezt most nagyon nem értem...okkés h sikerült a Depor után is berugni de ezmiez???![]()
![]()
Félre nyúlt a boltban, mert túl részeg volt!Így került hozzá Deporos sál!
Avagy mindegy volt, hogy milyen legyen, csak legyn valami a kezében!
Ejnye, ilyen sűrűn részegeskedni kell?Baj lesz még ebből édös fiam.
Bogika87 írta:Najóóó én ezt most nagyon nem értem...okkés h sikerült a Depor után is berugni de ezmiez???![]()
![]()
Jó persze, tiszteletben is tartom a véleményedet, nincs ezzel semmi gond és nem sértésből írtam a nevetséges jelzőt, csak tényleg megmosolyogtatott az önző jelző. Főleg, hogy két szituációból sikerült ezt leszűrni.vkinga írta:Változatlanul fenntartom, amit Bojanról írtam. Nagyon nagy szerencséje van, hogy a legjobbaktól tud tanulni.
Messi sokáig lesz még jó formában, és még sokat fog fejlődni. Lesz belőle akkora játékos, mint Maradona. 21 évesen még ő sem. Sokat fog változni.
Az önző minősítés nagy mosolyt csal az arcomra. Aki valaha is focizott az tudja, hogy az általad említett szituációban mennyire nehéz felmérni, hogy melyik is lenne a jó döntés. Elengedni vagy megpróbálni elfejelni. Jó döntést hozott szerintem, ezért nem kövezném meg. Legenda biztosan nem lesz, de még Messi sem biztos, hogy töretlenül tudja tartani évekig ezt a szuper formát. ( az ő hall of fame tagsága megkérdőjelezhetetlen azértvkinga írta:Nevetséges? Nem hinném, hogy az lenne. Ott futott el mellette. Túl magas volt a labda! Közepes tehetségnek tartom.
Nem lesz akkora játékos. Nem lesz legenda.
vkinga írta:Nemcsak akkor nem passzolt. Nézd meg újra a meccset. A Chelsea elleni meccsen a fejesnél neki magas volt a labda. Messinek pont jó lett volna.