Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!Barcagirl24 írta:
egy jóval szerényebb sign![]()
![]()
ma már csak avatarra volt erőm, nem bonyolítottam túl de szvsz nem lett olyan rossz, rem neked is tetszeni fogmessi4ever írta:Valaki készítene nekem egy Messis avatart meg egy aláírás képet.
Örök hála
Újraindítás.MichaaBee írta:Begolyózott a photoshopom.Nem engedi semelyik eszközt sem használni, mindig csak a fehér kezet mutatja, akármelyik eszközt szeretném használni.
Nem tud vki erre megoldást?
gratula nagyon király kép nekem írtóra tetszik ez a hátterem és ez a képem msn és xfireön
Ahogy gondolod úgy oldod meg. Rád bízom.Barcagirl24 írta: várj de hülye vokmégis megtom csinálni. valamilyen más elképzelésed van?
várj de hülye vokszajko írta:Barcagirl24 írta:
sajnálom de nem tom már megoldani mert bezártam azóta a photoshopot, porbáltam megoldani de úgy irtó csúnya volt![]()
Semmi gond!
Ígyis végre valaki teljesítette a kérésemet.![]()
Jó lesz ez így is!![]()
1000-nyi köszi érte.
Barcagirl24 írta:
sajnálom de nem tom már megoldani mert bezártam azóta a photoshopot, porbáltam megoldani de úgy irtó csúnya volt![]()
sajnálom de nem tom már megoldani mert bezártam azóta a photoshopot, porbáltam megoldani de úgy irtó csúnya voltszajko írta:Ez is tetszik, nagyon köszi!=D>Barcagirl24 írta:
pár egyszerű sign
Használom is asszem!![]()
Úgylátom direkt az én részemre készítetted...![]()
Bár ha megtudnád oldani, hogy más betűfajtával írd, azt nagyon megköszönném.
Ez a betűsítlus sztem nem nagyon illik a képhez.
Ez is tetszik, nagyon köszi!=D>Barcagirl24 írta:
pár egyszerű sign
Nagyon durvaaa!
köszii. igazából én is így vagyok veleDanka00792 írta:
Nekem nagyon tetszik! Tényleg! Nagyon jó képekböl állítottad össze.![]()
Csak....
...nem tenném be háttérnek, legalábbis ha annak szántad (a nevéböl "barcahatter" erre következtetek), mert nekem (nemtudom másoknál hogy van) tele van az asztalom ikonnal. Na jó ez tulzás, de vannak azért... és itt tulzsufolt lenne, én amikor háttérképet csinálok probálok arra törekedni, hogy legyen hely az ikonoknak.
Egyébként a kép nagyon jó!
Nekem nagyon tetszik! Tényleg! Nagyon jó képekböl állítottad össze.