Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÖEJ
TÉNYLEG ELÉG VOLT! MIÉRT KELL MÉG MINDIG EZEN LOVAGOLNI ?????Egyébként látszott rajta a fáradtság is. Ebből látszik, hogy nem bulizós típus.Kamarilla írta:Hát ez marha jó!lui1698 írta:Óriási ez a csávó.
Én kiesek a fotelból a röhögéstől.
![]()
![]()
Hatalmas vidi!
EGÉSZSÉGEDRE LEO!!!
![]()
vkinga írta:Azért elszomorít, hogy hiába próbálok témát váltani, mindig visszakanyarodunk ahhoz, hogy Messi milyen volt a fiesztán. Nem kéne már ezen lovagolni. A BL gólokra, amit betettem, senki nem reagált, hogy hogyan játszott a döntőn, arrais kevesen írtak, hogy már Argentínában van, arra sem. Tényleg fogok videókat feltenni, mert ebből már elég.
A bajnokság ünneplésénél Messi azt mondta, hogy Militónak adná a kupát.
http://www.youtube.com/watch?v=xGDzl9gR ... re=related
Hát ez marha jó!lui1698 írta:Óriási ez a csávó.
Én kiesek a fotelból a röhögéstől.
![]()
![]()
Óriási ez a csávó.
Sztem sem olyan nagy gond az,h Kicsi LIO egy pöppet örömITTAS volt.Egy ilyen szezon után,teljesen megérdemelt.Nem úgy ismerjük,mint az a nagy partiarc,szal nem hinném,h aggódni kellene miatta.Egy új oldaláról mutatkozott be,és hatalmasat alakítottvkinga írta:CSAK AZ ALKOHOLT UTÁLOM. Amint írtam, Messi nem volt durva, hanem mókás. A többiek vigyáztak rá.
Az alkohol jó.vkinga írta:CSAK AZ ALKOHOLT UTÁLOM. Amint írtam, Messi nem volt durva, hanem mókás. A többiek vigyáztak rá.
Legalább kiderült, hogy ő is ember...vkinga írta: Ettől tartottam. Az NSO feltette Messi ünneplését., és megjegyezte, hogy ittas volt. Nem mindenki fogja elfogadni, hogy berúgott. A többiek vigyáztak rá. Hála Istennek. Sok helyen fenn van a videó. Megértem, hogy hatalmas volt a nyomás rajta egész évben, de ennyir berúgni? Nem bírja az italt ez biztos.
Jézusom! És akkor mi van??? Berúg egy évben egyszer, egyből támadni kell. A saját dolga és akkor tette ezt mikor épp hónapokig semmi dolga és megnyertek mindent. Ne vicceljünk már! Ronaldinho-t szezon közben látják bulizni. Robinho vagy más is volt, hogy részegen ment edzésre. Ti meg kiakadtok egy ilyen eseten. Ettől nem lesz rosszabb sportember!!!! Megmondom őszintén,h a helyükben sztem egy hétig részeg lennék:D:D És ettől rossz ember lennék?? kétlem....vkinga írta:Ettől tartottam. Az NSO feltette Messi ünneplését., és megjegyezte, hogy ittas volt. Nem mindenki fogja elfogadni, hogy berúgott. A többiek vigyáztak rá. Hála Istennek. Sok helyen fenn van a videó. Megértem, hogy hatalmas volt a nyomás rajta egész évben, de ennyir berúgni? Nem bírja az italt ez biztos.