Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek. Silvát szerintem is meg kéne szerezni. Hernanesről meg már tavaly is volt szó. De pl ha Silva nem jön össze lehet Ribéry is..LM10 írta:1 megoldást tok elképzelni. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok ezzel kapcsolatba.
Henry,Eto'o,Messi az alap kezdő. Bojan,Pedro és Silvaval cserélgethetnének.
Xavi,Iniesta,Touré az alap kezdő. Keita, Busquets, Hernanes pótolhatja őket.
Abidal,Puyol,Piqué, Alves az alap kezdő.Henrique,Márquez,Caceres, V.Sánchez pótolhatja őket.
Valdes az alap GK. Pinto a csere erre rászolgált. Jorquera vagy távozik, vagy marad a ahngulat miatt az öltözőben.
Minden posztra jutna 2 ember és nagy része a játékosainknak több poszton is játszik. Persze ezt a keretet a B csapatból is lehet mindig bővíteni.
Hleb egyszerűen nem érzi itt jól magát szvsz elmegy a Bayern, Stuttgart egyikébe. Gudy meg mindig harcolt ha játszott, de Hernanes személyében szervező kell, mert nincs szervezőnk Xavi, és Iniestán kívül. Ennyi alalkítás bőven belefér egy Tricampions csaaptnál is
Hernanes egy 24 éves Brazil középpályás és már voltak rola hírek, érkezhet!! Am én szivessebben látnám Thiago-t a B-csapatbol...HAnonymus írta:Ez a Hernanes valami Championship Manageres felfedezés?
Én is hármukat látnám legszívesebben a jövő évi Barcában. Ibra valóban kíválló csatár, de ha Eto'o maradni akar, akkor mindenképp ő a legjobb megoldás.House írta:Akit örömmel látnék a csapatban: Lahm, Silva. Lahm tehetséges, gyors. Igaz, EB döntőt részben miatta is bukták el a németek, azon kívul nem nagyon láttam hibázni, lövőtechnikája sem rossz. Silva pedig gyors, jól cselez, bomba gólok.
Henriquét visszakéne hívni.
Érdekes pozíciókat adtál ezeket a játékosoknakmanuel írta: Balbekknél:Silva,Capel,Ribéry vagy Ben Arfa......
Balszélsőnél:Lahm,Taiwo,vagy Maxwell....
Egyetértek.Szervező kp-nél a lehetőségek sztem:Fabrégas,Hernanés,vagy Moutinho....palesz77 írta: balbekk, szervező kp. és egy balszélső. csatár azért nem kéne szvsz
Kövezzetek meg,de én NEM látom Gudy-t ennyire siralmasnak.House írta:Pep épp azt mondta, hogy keret bővités kell, nem elküldeni a játékosokat. Én adnék egy év lehetőséget még Hlebnek, ahogy Henry is kapott a tavalyi esztendő után, higyjétek el, megérdemelné Hleb. És a felkészülési meccseken sokszor játszatnám. Guddyval viszont nem ez a helyzet. Ha menni akar, márpedig ezt mondta, menjen. Neki volt 3 éve, ezalatt csak megöregedett.manuel írta:Szerintem a keret erősitést elehetne kezdeni azzal pl.hogy azokat a játékosokat, akik nem barca szintű játékosok elzavarni a pics...be.Mint pl. Hleb,Gudhjonsen,Cáceres...ezek mind felesleges pénz kidobások voltak.Na helyettük tényleg jöhetnének olyanok akik képesek ennél a csapatnál jól szerepelni.Jut eszembe Gudhjonsen állitólag a Lyon megakarja venni.Remélem távozik kollégájával Hlebbel egytemben.
Pep épp azt mondta, hogy keret bővités kell, nem elküldeni a játékosokat. Én adnék egy év lehetőséget még Hlebnek, ahogy Henry is kapott a tavalyi esztendő után, higyjétek el, megérdemelné Hleb. És a felkészülési meccseken sokszor játszatnám. Guddyval viszont nem ez a helyzet. Ha menni akar, márpedig ezt mondta, menjen. Neki volt 3 éve, ezalatt csak megöregedett.manuel írta:Szerintem a keret erősitést elehetne kezdeni azzal pl.hogy azokat a játékosokat, akik nem barca szintű játékosok elzavarni a pics...be.Mint pl. Hleb,Gudhjonsen,Cáceres...ezek mind felesleges pénz kidobások voltak.Na helyettük tényleg jöhetnének olyanok akik képesek ennél a csapatnál jól szerepelni.Jut eszembe Gudhjonsen állitólag a Lyon megakarja venni.Remélem távozik kollégájával Hlebbel egytemben.
Ca. 70 meccsünk lesz jövőre. Szerinted nem jutna mindenkinek elég idő?LM10 írta:Kíváncsi leszek, hogy ezeket Pep, hogyan oldja meg. Sztem 100%, hogy Silváért is megyünk majd, hisz Ribéryt nem lehetne többször is rotálni mert "világsztár" kategória.
Guardiolánál mindent lehet. Ebben az évben is nem egy kupameccset hagyott ki Eto'o, és meg se szólalt. Ősszel Henry is pihent néhányszor, meg se szólalt. Messi is pihent, elfogadta.LM10 írta:Kíváncsi leszek, hogy ezeket Pep, hogyan oldja meg. Sztem 100%, hogy Silváért is megyünk majd, hisz Ribéryt nem lehetne többször is rotálni mert "világsztár" kategória.
Könnyen el hiszek mindentCFirpo3 írta:Te most viccelsz??csabooo írta:
De én úgy tudom,hogy a Barca és a Real kötöttek egy olyan szerződés féleséget hogy egymástól nem igazolnak embereket..Akkor ezzel most mi lesz ?![]()
![]()
Vagy tényleg elhitted?
Sztem nem...öreg már Crespo, nem képes most már hosszú távon jól teljesiteni. Sztem közel a vége a pályafutásának.Barcaman14 írta:Hivatalos: Crespo a Genova-ba igazolt!
Szerintem remekül fogja pótolni D.Milito-t.