Sanama írta:Ez egyértelmű.De 1 fecske nem csinál nyarat.Ticsi 23 írta:Az én kedvencem Messi, de Xavi és Ini is megérdemelné év végén az aranylabdát. Az én meglátásom szerint viszont a legvalószínübb befutó Messi. Nem ez az első én, amikor odaért a legjobbak közé, és most már az áttörés a címek terén is bekövetkezett. Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani.
Hajrá Messi! HAJRÁ FC BARCELONA!!!
És pont SAF mondta: "Iniesta és Xavi egy egész éjszakán keresztül képesek megtartani a labdát."
Ez a labdabiztos Barca játék nekik köszönhető,nem Messinek szerintem.
Ne értesetek félre NEM akarom lehúzni Messit,mert a legjobb,de Xavi Iniesta is vannak ilyen jók,csak más a szerepük
Azt gondolom én is, hogy az egyéni teljesítményt veszik figyelembe. Nem tudok róla, hogy középpályás kapott volna aranylabdát. . Messi Argentínában Venezuela ellen mekkorát játszott. Meg fogja kapni a díjat. Húzó ember lett, és már korábban is rengeteget tett a csapatért. A legjobb középpályás. Messi már nem először volt második a fifa world playeren. Amúgy a döntőn azt láttam, hogy sokan ki tudták pihenni magukat, talán Messi az akinek a nyáron igazából fel kellene töltődnie. hogy újra jól tudjon játszani. Nem sok 21 éves srác lő ennyi gólt, meg lesz húzó ember egy csapatban. Hány meccset döntött el? Sokat, az biztos. Ezzel a mondattal pedig egyetértek. "Messi a foci egy más dimenzióját játsza, és ezt hétről-hétre be is tudja bizonyítani."
Ferguson meg azért nem mondta Messit, mert jobb volt, mint Ronaldo. Ronaldo annyi helyzetet kihagyott. Szerencsénkre. Az első 10 percre gondolok.
Xavi tavaly kapott díjat, ha jól tudom. INIESTA SOKAT VOLT SÉRÜLT!!!
ARANYLABDA MESSIJÉ. Más a szerepük, az biztos.