Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi köze van Silvának ahhoz, hogy Iniesta jól játszik bal szélen 4-3-3 ban?Ebből még korántsem következik az, hogy Silva is jó lenne ott. Iniesta elsősorban akkor volt szélen, ha Eto'o vagy Henry nem volt pályán. vagyis kényszermegoldás. Összehasonlíthatatlanul jobban játszik Ini középen.LM10 írta:Silva balszélen 4-3-3-ban tud játszani...Nem is akár hogyan
SZERK:Iniesta sem igazi bal támadó, mégis kiválóan játszik ott is.
Abidalt én is megtartanám, de mögé kell valaki (Capdevila? ő képes lenne kiszorítani a franciát a kezdőből, és tapasztalt, persze csakha nem olyan drága!).noname írta:Figyelembe véve h Hleb elmegy és Jó eséllyel Guddy is, 1 kreatív kp mindenképp fog kelleni.
Syl alighanem elmegy levezetni, a csúcson kell abbahagyni, Abidalt megtartanám, de vennék vkit elég. Ő talán a leggyengébb pontja a csapatnak. Alves mögé kellhet egy csere, de sztem nem fogunk venni. Ha Milito felépül, sok középső védőnk lesz, így Puyol majd ki tud jönni szélre, ha szükséges.
Támadósoba Pedro minden valószínűség szerint feljön, Bojan tud középül és szélen is játszani, sztem ide egy erőcsatárt kéne venni, mert az jelenleg nincs, de az is megteszi ha veszünk egy igazán jó szélsőt és akkor Bojan mindig középül játszhat.
Szóal ami kéne:
1. egy jó balhátvéd
2. egy kreatív kp
3. egy erőcsatár vagy egy szélső.
Persze ezeken kívül még simán eltom képzelni h megvesszük a nagyon tehetséges Asenjot, vagy felhozzuk Thiagot.
Érdekes nyár lesz megint.
Az ne zavarjon, hogy Silva nem csatárHa én lennél Pep leigazolnám Silvát. Ez biztos, és ezzel a csatár kérdés meg lenne oldva.
Én is így gondolom, anyi különbséggel, hogy egy olyan középpályást vennék, aki képes baltámadót játszani. Pl Ribéry,de inkább Silva. És így elég lenne 3 játékos,mert középcsatár csere nem kellene( Bojan. Eto'o és ha kell Henry is tud ott játszani, nem beszélve Messiről, aki sokszor behúzódik), a középpályás és a szélső támadó posztra pedig egy igen kreatív és sokoldalú játékos ( mint Iniesta, persze nem olyan jó) elég lenne önmagában. A másik két "vásárral" egyetértek.van Bommel írta:Pep nyilatkozatáról: Szerintem 4 helyen kellene erősíteni, a 2 szélsővédő(Alves mögé, illetve Abidal mellé), egy középpályás és egy támadószerűséget látnék szivesen. Nem kellenek nagy sztárok, hasznos perememberek kellenek, akik szó nélkül leülnek a padra.
Érdekes, h mintha ez két verzióban is létezne. Egyikben Iniesta beszél, ebben meg Pep.lluisllach89 írta:Jah és ezt kötelező lecsekkolni:
http://nikefootball.fcbweareone.com/
CATALUNYA, TRIOMFANT!
lluisllach89 írta:Először is üdvözlök mindenkit!
Nem írtam nagyon a győzelem óta ( illetve berombolva toltam 1 sünt) de hát nem is nagyon tudok mit mondani.
Aki látta ezt az évet, annak nem is kell, ez a futball.
Amúgy a cantera reklámjábaba pont tökéletes lenne a guru josh project szám mindig ez jár a fejemben ha Barca meccset nézek:
" Here's my key, PHILOSOPHY"
Jah és ezt kötelező lecsekkolni:
http://nikefootball.fcbweareone.com/
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Reggel leírtam mindent, de ennyit tudok hozzátenni:ozsimiki írta: ...
Linket dobnál róla,mert közelről nem láttam azt a pólót mégbarca99 írta:Szerintem a Nike-nál is rohadtul eltalálták a dolgokat. A 2006-os póló nyakánál a Joga Bonito felirat volt, ott tényleg elég domináns volt Ronaldinho fantasztikus dribblizése.
Az idein meg a Somos Uno van, az idei csapatot pedig tényleg a tökéletes csapatjáték jellemzi.
05/06ban is volt , biztos lesz sok helyen 1-2héten belül.fcjoc írta:KELL OLYAN ÜNNEPLŐS BARCA-S CAMPEONES-ES PÓLÓÓÓ! Nem lesz most ilyen az oldalon keresztül?