Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Djoko nagyon szenved.ozsimiki írta:Hm, Djoko szett és break hátrányban van Kohlschreiber ellen...már volt gondban Federer,Murray, most rajta a sor úgy látszik.
előző kettő hozta végül a meccsét.
tegnap Nadal lemosta a pályáról Hewit-ot, bízok a hasonló folytatásban!
Igen ma, az első meccs az övéké lesz a Suzanne Lenglen-on.ozsimiki írta:Maradjunk a földön, ilyenkor szokott előfordulni,h olyantól kap ki akire nem számítunk,pl a következő ellenfele is előrébb van kiemelve,szóval ha ő is marad a Földön,és folytatja ezt, akkor lehet ebből egy egész szenzációs Garros.
Melinda ma játszik?
Minden kérésem így teljesüljön. Nagyon nagyot játszott, fejben volt nagyon ott. Ilyen játékkal sokáig eljuthat....Primitive írta:6-0 5-4, Venus adogat a meccsben maradásért
Most egy bréket Ágika, és irány a következő körNagyon jól tolja amúgy, remélem nyer, mert amúgy is utálom a két tehenet ( Venus, Serena).
![]()
én Tápai Szabinával vagyok így többek köztriboo írta:Innentől mint Dr. Bubó: "Kérem a következőt!"
![]()
Egészen lazán, mintha csak edzésen lett volna...![]()
Felszabadultan, nevetgélve, s minden akciót a végletekig kijátszva verte el az ellent...bravó!
Ilyenkor néha úgyérzem szerelmes vagyok![]()
Az a baj, hogy ezt képes előidézni rajta kivül: Pálinger Kati, Kovács Kati, Zácsik Szandra... és még sokan mások![]()
Kiverte!!!Fecooo írta:Meccslabda!!!!