Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről hallottam én is. Laporta mondta,hogy végre 3év tárgyalás után megszereztük! És hogy más igazolás nem várható idén.Titinho írta:Ez az Eto'o-Ibra csere ez akkora kacsa hogy már 2000 km-ről hallani a hápogást!
1. A Barca sosem adna ki ennyi pénzt egy játékosért, Alvesért is kb. 2-3 hétig ment a tárgyalás és őérte fizettünk 35 milliót! 60 millió...melyik elmebeteg találta ezt ki?
2. Eto'o+20 millió! Persze...ne is adjuk oda azt a 20 miliót, inkább egy Eto'o-Messi-Xavi triót adunk egy szem Ibráért. Jó vicc...inkább nekik kéne fizetni még 20 milliót!
De az ilyen híreket nem is szabad még fel sem venni, én is nemtudom miért foglalkozok ilyenekkel, csak egyszerűen hihetetlen, hogy miket ki nem találnak manapság...
MÁS
Egyébként hallottátok a Barca legújabb igazolását? Ma délelőtt mutatták be, egy madridi nevelésű gyerek, mellesleg csatár a posztja: ITT EGY KÉP RÓLA![]()
![]()
![]()
Igen tényleg leigazoltuk... Múlthéten még a csapbol is ez folyt... Tényleg nem hallottál róla?csabooo írta:Most hüjéskedsz ?Raul,télleg ?Titinho írta:Ez az Eto'o-Ibra csere ez akkora kacsa hogy már 2000 km-ről hallani a hápogást!
1. A Barca sosem adna ki ennyi pénzt egy játékosért, Alvesért is kb. 2-3 hétig ment a tárgyalás és őérte fizettünk 35 milliót! 60 millió...melyik elmebeteg találta ezt ki?
2. Eto'o+20 millió! Persze...ne is adjuk oda azt a 20 miliót, inkább egy Eto'o-Messi-Xavi triót adunk egy szem Ibráért. Jó vicc...inkább nekik kéne fizetni még 20 milliót!
De az ilyen híreket nem is szabad még fel sem venni, én is nemtudom miért foglalkozok ilyenekkel, csak egyszerűen hihetetlen, hogy miket ki nem találnak manapság...
MÁS
Egyébként hallottátok a Barca legújabb igazolását? Ma délelőtt mutatták be, egy madridi nevelésű gyerek, mellesleg csatár a posztja: ITT EGY KÉP RÓLA![]()
![]()
![]()
Most hüjéskedsz ?Raul,télleg ?Titinho írta:Ez az Eto'o-Ibra csere ez akkora kacsa hogy már 2000 km-ről hallani a hápogást!
MÁS
![]()
![]()
Valahonnan ismerős a srác! Lehet hogy már láttam korábban, úgy emlékszem hogy egészen ügyesen mozog a pályán.Titinho írta: Egyébként hallottátok a Barca legújabb igazolását? Ma délelőtt mutatták be, egy madridi nevelésű gyerek, mellesleg csatár a posztja: ITT EGY KÉP RÓLA![]()
![]()
![]()
a manu semmit nem érdemelt meg mert amit elért csak egy ilyen ember miatt érte el(persze arra gondolok eddig ő volt a plusz ami kellett) kívánom neki hogy évente legalább kétszer találkozzon a Barçával és lássa be hogy mindent megérdemel ez a csapat. konkrétan milyen változásokat sürgetsz? Keirrison(ez a neve) ugye egy csatár de ha ő jönne akkor bojan mikor játszik ha már így csak 647 percet játszott a bajnokságbanbali 15 írta:Na olvasom Cr7 nyilatkozatát. Nagyon férfiasan viseli a dolgokat. És hiányzik a nagyképűség belőle. A barca nem érdemelt továbbjutást a Chelsea ellen.
Ők meg a tavalyi győzelmet nem érdemelték meg a Chelsea ellen.
Pontosabban nem rajtuk múlott. Terry elcsúszása. Én azt a focitörténelem egyik legdrámaibb pillanatának tartom.
Más téma. Tudom hogy nem akarjátok Ibrát. Nekem mind1.
Én csak a változást sürgetem mert az, akármilyen is a keret kötelező.
Nekem szimpatikusabb az a Brazil gyerek, hogy is hívják Kierson?
Neked mind1 de változás kell?bali 15 írta:Na olvasom Cr7 nyilatkozatát. Nagyon férfiasan viseli a dolgokat. És hiányzik a nagyképűség belőle. A barca nem érdemelt továbbjutást a Chelsea ellen.
Ők meg a tavalyi győzelmet nem érdemelték meg a Chelsea ellen.
Pontosabban nem rajtuk múlott. Terry elcsúszása. Én azt a focitörténelem egyik legdrámaibb pillanatának tartom.
Más téma. Tudom hogy nem akarjátok Ibrát. Nekem mind1.
Én csak a változást sürgetem mert az, akármilyen is a keret kötelező.
Nekem szimpatikusabb az a Brazil gyerek, hogy is hívják Kierson?
Ez csak vmi áprilisi tréfa lehet!Kalti írta:Na ez beb@szna, odaadnánk Eto'o-t, akinek két BL címet köszönhetünk, plusz még mi fizetnénk Ibrá-ért ??? Max ha Eto'o bejelentené, hogy ő mindenképp távozni akar, amit nem hiszek. Hatalmasat csalódnék a vezetőségben, az évtized legnagyobb hülyesége lenne. Persze sejtem én is, hogy csak kacsa az egész, de azért jó volt kidühöngeni magam.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/zl ... 38565.html
ez lenne az év üzlete!
az internek..
Tipikus Bayern Münchenes a dolog. Ha nem nyerik meg a bajnokságot felvásárolják a bajnok esélyes csapat kulcsjátékosait. Lásd Klose, anno Lúcio, Ballack stb. stb... Zé Roberto. Most Gomez és Olic.Primitive írta:Ha nem Tévedek, Podolski visszament a Köln csapatáhozvisca el barca írta:én amugy a bayern munchent sem igazán értem...![]()
az oké hogy timoscsukot megvették, ő még elfér a középpályán, de hogy gomez, meg olic minek kellett nekik klose, podolski meg toni mellé frans sem érti...
Na ez beb@szna, odaadnánk Eto'o-t, akinek két BL címet köszönhetünk, plusz még mi fizetnénk Ibrá-ért ??? Max ha Eto'o bejelentené, hogy ő mindenképp távozni akar, amit nem hiszek. Hatalmasat csalódnék a vezetőségben, az évtized legnagyobb hülyesége lenne. Persze sejtem én is, hogy csak kacsa az egész, de azért jó volt kidühöngeni magam.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/zl ... 38565.html
ez lenne az év üzlete!
az internek..
Ha ez az üzlet létrejönne Laporta mehet Txikivel oda ahova akarnak...megutálnám a vezetőségét.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/zl ... 38565.html
ez lenne az év üzlete!
az internek..
ez komolytalan... ennek annyi valóságalapja van, mint a Marca mai "viccének"... (belinkelemsocio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/zl ... 38565.html
ez lenne az év üzlete!
az internek..
Így van, visszament!Primitive írta:Ha nem Tévedek, Podolski visszament a Köln csapatáhozvisca el barca írta:én amugy a bayern munchent sem igazán értem...![]()
az oké hogy timoscsukot megvették, ő még elfér a középpályán, de hogy gomez, meg olic minek kellett nekik klose, podolski meg toni mellé frans sem érti...
Ha nem Tévedek, Podolski visszament a Köln csapatáhozvisca el barca írta:én amugy a bayern munchent sem igazán értem...![]()