2009.05.29. 16:02:42
Féltem tőle, hogy a gólképtelenség és az ezzel járuló egyre nagyobb nyomás megmutatkozik a döntőben is, de szerencsére nem így történt. Megvolt most benne a szikra, amit jó ideje hiányoltam. Szép munkát végzett.
Amúgy örülök, hogy tegnap elmaradt a cabronozás, nem kell sem a Madriddal, se mással törődni egy ilyen idény után, csak magunkkal.
sasi1: Tudom tudom, hogy rájuk értetted. De akik annyira mindig szidják az újságírókat gondoljanak már bele, hogy mi lenne, ha csak a tényeket írnák le. Nem tudnák megtölteni az újságokat szeptembertől júniusig. A népnek úgyis a szenzáció kell és úgyis elolvassák. Miért hül.yék? Az emberek igényeit szolgálják ki. Mint mindenki aki a médiában dolgozik. Most épp Eto'o-n volt a sor. Vele kapcsolatban találtak ki egy pletykát. Szerinted érdekli valamelyik NS-es vagy hasonló szinvonalú sport portálon a szerkesztőket, hogy minden átigazolási pletykánál szidják őket? Csak röhögnek rajtuk. Nekik az az érdekük, hogy olvassák az emberek a cikekket. Amíg ez megvan, amíg van munkájuk emiatt, el sem tudod képzelni, hogy mennyire nem érdekli őket a kritika. Tőlem biztos éhenhalnának. Ezért valószínű, hogy nem a többségbe tartozom. A többség éhes a pletykára. Engem nem érdekel. Ezért olvasom szinte csak eurobarcát, bármilyen más velünk kapcsolatos hírt, ami ittnem jelenik meg, óvatosan kezelek.