Már az előző hsz-ben is eszembe jutott, de mostmár leírom.Mihu írta:Még egy valamire tudok gondolni, hogy nem akar bemenni, mert annyira hithű katalán, hogy nem akar játszani a spanyol válogatottban. Bár Xavi meg Puyol is elég nagy katalánok, mégis játszanak. Nemtudom VV hogy van a katalán hazafiasságával
Kalap1988 írta:Igen talán casilassnak is két bl győzelme van, de az első idejében ( 2000-ben) még max. kb harmadik kapus lehetett, mert, ha jól emlékszem 2002-es győzelem szezonjában sem volt kezdő kapus, csupán Cesar eltíltása ( vagy sérülése nem tudom) miatt volt kezdő kapus a Leverkusen elleni döntőben. Akkor futott be igazán, Valdes mindkét bl győzelme alkalmával alapember volt és szinte mindig játszott. Persze ettől még nem változik, hogy Casillas sokkal jobba kapus, csak a tényszerűség kedvéért. Így szeretünk Victor, kicsit rosszabb vagy mint Iker,de a szívünknek kedvesebb:)
Ezen én is jót nevettem.Fecooo írta:ne haragudj Csabooo, de VV-re azt mondani, h argentin, "enyhe" tudatlanságra vall sztem...csabooo írta:Valdés Argentín és nem Spanyol...
Az egy dolog,hogy spanyol csapatban játszik,és igaz kaphat behívót,de szerintem most nincs miért válogatottnak lenni,mert ha be válogatják netalán,akkor itt a VB,meg Konföderációs kupa,szóval az sokat ki vesz egy játékosból...
Name: Víctor Valdés Arribas
Position: goalkeeper
Place of birth: Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Date: 14-01-1982
Height: 183 cm
Weight: 78 kg
ne haragudj Csabooo, de VV-re azt mondani, h argentin, "enyhe" tudatlanságra vall sztem...csabooo írta:Valdés Argentín és nem Spanyol...
Az egy dolog,hogy spanyol csapatban játszik,és igaz kaphat behívót,de szerintem most nincs miért válogatottnak lenni,mert ha be válogatják netalán,akkor itt a VB,meg Konföderációs kupa,szóval az sokat ki vesz egy játékosból...
Igen talán casilassnak is két bl győzelme van, de az első idejében ( 2000-ben) még max. kb harmadik kapus lehetett, mert, ha jól emlékszem 2002-es győzelem szezonjában sem volt kezdő kapus, csupán Cesar eltíltása ( vagy sérülése nem tudom) miatt volt kezdő kapus a Leverkusen elleni döntőben. Akkor futott be igazán, Valdes mindkét bl győzelme alkalmával alapember volt és szinte mindig játszott. Persze ettől még nem változik, hogy Casillas sokkal jobba kapus, csak a tényszerűség kedvéért. Így szeretünk Victor, kicsit rosszabb vagy mint Iker,de a szívünknek kedvesebb:)danko94 írta:Az nm anynira lényeges hogy 2x es BL győztes, mert az nm egészen őt dícséri, de az h 2x es Zamora díjas, az már egyértelműen!!! Amugy ha jol tudom Cassilasnak csak 1 zamora díjja van és szintén 2 BL győzelme...Capon írta:VV úgy kétszeres Bajnokok Ligája győztes, hogy a spanyol válogatott közelébe sem tud kerülni. Eredményeit nézve (nem a mutatott játékot) talán a 2. legeredményesebb hálóőr Spanyolországban, de így sem kell a mindenkori válogatott edzőknek. Ha csak valami csoda nem történik ez egy elég fájó pontja lesz majd a pályafutásának ha idős fejel visszagondol. Bár már most is elég nagy kritika ez neki.![]()
Az nm anynira lényeges hogy 2x es BL győztes, mert az nm egészen őt dícséri, de az h 2x es Zamora díjas, az már egyértelműen!!! Amugy ha jol tudom Cassilasnak csak 1 zamora díjja van és szintén 2 BL győzelme...Capon írta:VV úgy kétszeres Bajnokok Ligája győztes, hogy a spanyol válogatott közelébe sem tud kerülni. Eredményeit nézve (nem a mutatott játékot) talán a 2. legeredményesebb hálóőr Spanyolországban, de így sem kell a mindenkori válogatott edzőknek. Ha csak valami csoda nem történik ez egy elég fájó pontja lesz majd a pályafutásának ha idős fejel visszagondol. Bár már most is elég nagy kritika ez neki.
Szerintem meg igenis jót tenne Vitya moráljának az, ha 3. számú kapusként is, de bekerülne a keretbe (pláne egy ilyen szezon után).Forcabarca8 írta:mind1, mert úgyse védene. talán jobb is, h nem kell a csapattal lennie, pihenhet, azt csinálhat amit akar.
am meg lehet rosszabb lenne neki végi nézni az egészet olyan közelről...
Attól egyáltalán nem tartok, hogy Valdes elhagyja a klubot, semmi oka sincs rá, a vezetőségnek sincs.Replay írta:Kapott ma egy 2014-ig szóló hosszabbitási ajánlatot, közel a megegyezés.
Jo én ezt értem, csak montam h sokkal tapasztaltabb mint Diego Lopez és sztem igenis ott lenne a helye a spanyol keretben!!!mindorokke_barca írta:danko94:sokkal jobban ismeri a nemzetközi porondon szereplő játékosokat, sokkal több tapasztalata van és Lopez nem is fiatalabb nála
Ezzel az a gond, hogy 3ik számú kapusként teljesen lényegtelen, hogy milyen tapasztalatai vannak.
sokkal jobban ismeri a nemzetközi porondon szereplő játékosokat, sokkal több tapasztalata van és Lopez nem is fiatalabb nála
Na ez az,amit én sem értek...azon a néhány hibáján kívül szerintem majdnem tökéletes szezont produkált.Sőt,lehet,hogy megköveznek ezért,de szerintem a 4 kapus közül ő volt a legjobb formában az utóbbi időben,szóval egy behívót mindenképp megérdemelt volna nálam.Bár lehet,hogy van valami amiről mi nem tudnuk és azért van ez,hogy még csak fel sem merül a neve a válogatottnál.danko94 írta:1 dolgot nem tudok megérteni vele kapcsolatban. Miért preferálják vele szemben Diego Lopez-t a válogatottnál??? Valdes nyert 2 Zamora díjat 3 Spanyol bajnoki címet és 2 BL-t, sokkal jobban ismeri a nemzetközi porondon szereplő játékosokat, sokkal több tapasztalata van és Lopez nem is fiatalabb nála...Nem igazán hiszem h annyival jobb kapus lenne, hogy ne lehetne behívni helyette VV-t a selecciónba...![]()
ez van, VV megmutatta, miért is bíztam/bíztunk bennekanty írta:VV megmutatta, h az igazán fontos mecseken lehet rá számitani.Bátran, hiba nélkül játszott végig.
Sokan kritizálják őt, de megis csak 2xes BL győztes kapus![]()
Szép volt VV
Szerintem CR szabadrúgását, amikor védte,azt is bravúrnak lehet mondani, mert igen sok jó kapus benézte már ezeket, a szitálós lövéseit.lionelmessi19 írta:Megint védett egy nagyot a BL döntőben, közelről verhetetlen, csatárral szemben a világ legjobbja talán, és megint bizonyította ezt.