Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a link nem működik.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 38457.html?
Az öröm közé sajnos üröm is vegyült![]()
Nyugodjanak Békében!!!
Boixos írta:jó, silvio már nem mai gyerek, az ő korában azért el-elszunyókálnak a bácsik. a masszív hajfestés nem fiatalítja a sejteket, nála már az is eredmény, ha időben elér a klozettig...
Ja!!! érdekes hogy 5 (:!:Game90 írta:Ez a tegnapi este leírhatatlan volt.
Az első 10 perc a MU-é volt, de Eto'o gólja után uraltuk a meccset. A 2. félidőben hiába volt 4 MU támadó, egyszerűen nem kerültek helyzetbe, mert nálunk volt a labda.
Nem emelnék ki senkit sem, ez igazi csapatmunka volt!
Tripla!!!
Szerk.: Pep első szezonja kicsit jóra sikerült
Róma tökéletes hely egy ilyen dicső eseménymegrendezésére.recrea írta:ÁÁÁ...Bocelliről, a Gladiátorról meg az Enya számról örökre ez a BL győzelem fog eszembe jutni. Teljesen hiányérzetem van, hogy vége a szezonnak, a családtagommá vált ez a csapat. Mi lesz nyáron [auto_cenzúra]? A 2006-os győzelem jobban tetszett, a tegnapi viszont jobban a szívemhez nőtt, szerethetőbb focistáink vannak most. Elérzékenyültem...
Bocsi, ezt benéztem!Boixos írta:a döntőn elalvó silvio berlusconira gondoltam.Krojf írta:Én 38 évesen azért azt mondom, hogy ez így kissé meredek.Boixos írta:jó, silvio már nem mai gyerek, az ő korában azért el-elszunyókálnak a bácsik. a masszív hajfestés nem fiatalítja a sejteket, nála már az is eredmény, ha időben elér a klozettig...
A mellékelt ábra is mutatja, hogy ebben a korban is lehet nagyot
alkotni.
Dino Zoff 1982-ben a spanyol világbajnokságon 41 évesen lett
világbajnok például.
K.
a döntőn elalvó silvio berlusconira gondoltam.Krojf írta:Én 38 évesen azért azt mondom, hogy ez így kissé meredek.Boixos írta:jó, silvio már nem mai gyerek, az ő korában azért el-elszunyókálnak a bácsik. a masszív hajfestés nem fiatalítja a sejteket, nála már az is eredmény, ha időben elér a klozettig...
A mellékelt ábra is mutatja, hogy ebben a korban is lehet nagyot
alkotni.
Dino Zoff 1982-ben a spanyol világbajnokságon 41 évesen lett
világbajnok például.
K.
Én 38 évesen azért azt mondom, hogy ez így kissé meredek.Boixos írta:jó, silvio már nem mai gyerek, az ő korában azért el-elszunyókálnak a bácsik. a masszív hajfestés nem fiatalítja a sejteket, nála már az is eredmény, ha időben elér a klozettig...
Kit érdekel? Undorító az a fazon. Hányok tőle. Biztos azt súgta Cr7 nek tegnap hogy "gyere hozzánk". Szegény Cr.sasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Berlusconi elaludt a döntőn tegnap este........
Most mutatták a katalán tévében
Hát kirázott a hideg ettől a képtől! Hihetetlen! Frenky nagyon nagy arc, végtelenül szimpatikus!socio66 írta:
Óriási kép.
Imádom ezt az embert is,óriási respect és köszönet Neki is!