Morminho írta:Aki tud képgalériákat a meccsről, az ne szégyellje belinkelni!

NSO képgaléria:
KATT IDE
SPORT.es képgaléria:
KATT IDE
Nagyon jó mindkettő!
És akkor én is elkezdtem...
CAMPEOOOOONES, CAMPEOOOOONES OLLÉÉ OLLÉÉ ÁÓÓÓ!!!!
We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'CAUSE WE ARE THE CHAMPIONS - OF THE WORLD -
BARCAAA

BARCAAA

BAAAAARCAAAA
Leírhatatlanul boldog vagyok jelenleg, elmondani nem tudom! Nemtudok mást csak megköszönni a csapatnak ezt a tegnap estét és ezt az évet!
Így elverni a címvédő és Európa legjobbjának tartott MU-t...

A játék minden tekintetében felülmúltuk őket, csodálatosan játszottunk! Szavak nincsenek a tegnap esti teljesítményükre a srácoknak! ESZMÉLETLENNNN!!!
Eto'o, Xavi, Iniesta, Messi, Puyol, Piqué egy ISTEN! A futball legnagyobbjai!!! Mekkorát játszott az egész csapat! Még mindig nem tudom felfogni... csodálatos! A meccs után Gomez barátommal (Fevernova) az utcán ugráltunk és hallgattuk a Barca himnuszt és önfeledten énekeltünk! Azt megjegyzem, hogy gólnak/góloknak sem örültem még soha ennyire!

Előjött belőlem az áááálllat!
Még mindig nem tudom felfogni...áhh...TRIPLÁZTUNK! Köszönöm ezt az élményt a csapatnak, amivel egész évben megajándékoztak bennünket, ez valami csoda!
MÁS
Ma este 18:45-kor indul a nyitott tetős busz Barcelona belvárosában és egy jó 2 órás utat tesznek meg a városban, a végállomás a Camp Nou lesz, ahol 21:15-kor kezdődik a fieszta! Remélem a Sportklubbon leadják majd ezt is a BarcaTV keretein belül. 3 éve emlékszem amikor BL-t nyertünk akkor a Sport1 adott le egy 1 órás összefoglalót erről az ünneplésről és a Camp Nou beli fiesztáról. Bízzunk benne, hogy láthatjuk majd ezeket a képeket is...
Ha valaki netán hozzájutna majd a hétvége fele neten ehhez a Fiesztához is, akkor ne legyen rest és tegyen be egy letöltős linket!
AVE BARCA! VISCA EL BARCA! GRACÍAS!