Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tévedsz. Mi itt abban bízunk, hogy lesz!R. Carlos írta:Amúgy látom, hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, de hagyjuk.Amúgy Perez látom szépen elintézte a választásokat. Egész véletlenül olyan hatalmas összeg volt a letét, amit egyetlen egy jelölt tudott mindössze kifizetni. Micsoda véletlenek vannak. Twisted Evil
Amúgy tudom, hogy ti itt abban bíztok, hogy nem lesz Realnál nagy csapatépítés, de ha jól emlékszem tavaly a barszával majdnem ugyanaz történt mint a Madriddal. Laporta ellen bizalmatlansági indítvány, meg széthullott, kiégett a csapat szezon végére, mégis pár igazolással és egy új edzővel sikerült rendbe rakni a csapatot. Nem hiszem, hogy a barszánál egy gazdagabb csapat(mert a Madrid az), egy kis meghurcolás után ne tudná ugyanúgy rendbe rakni magát... Ilyenekbe, hogy 1-2 nagyobb név se fog jönni hozzánk meg ne bízzatok, ha jól tudom Pereztől retteg egész Európa és eddig hivatalosan 1-2 edző a fizuemelésért mondta ki a nemet a klubváltásra, senki más. A játékosokról meg annyit, Maicon valószínűleg klubot vált, Xabi körül nagy a bizonytalanság, Kakát is el fogják küldeni(csapatépítés kell a milannak), CR-ről egyenlőre csak a média beszél, Ribery valószínűleg klubot fog váltani. Nem azt mondom, hogy az összes játékos mozdulni fog, vagy jönni a Realba, de nem 3 igazolásunk lesz a nyáron és ismét fel fog nőni a Real ahhoz a feladathoz, hogy sakkban tudja tartani a barszát, úgy mint a barsza azt tavaly tette.
Ezért lett volna okosabb megtartani Ramost. Pellegrini jó edző, de Riquelmét is elküldte(pontosan nem is tom miért), ha sztárokkal lesz körülvéve, nem lesz egyszerű kezelnie a helyzetet. Bár az biztos h a Real vele végre valszeg nem az utóbbi 2 évből megszokott antifocit fogja játszani.madridronie írta:Már csak azért, mert az edzői NAGYSÁGOK már mind beintettek a Madridnak, egyszerűen nem mernek leülni a padra, ami nem gyengén érthető.
Először is gratula a tegnapi szép győzelmetekhez, meg úgy unblock az egész idényetekhez. Tényleg le a kalappal. Remélem jövőre sokkal versenyképesebbek leszünk mi is és nem lesz ekkora különbség a 2 csapat között, mint ami most van.nulla tekintélye lesz. mi nt amennyi ramosnak. abszolut [auto_cenzúra] választás .
Jó edző az öreg Pellegrini, de nem tudom jobb-e, mint Juande?madridista.hu írta:Egyre valószínűbb, hogy Pellegrini lesz a Real Madrid új edzője. A chilei trénert 2010-ig szerződés köti a Villarrealhoz, ám minden bizonnyal tárgyalni fog a Real Madriddal. Az 55 éves, civilben mérnök nagyon ért a fiatalokhoz, Valdano jelöltje. Nagy valószínűség szerint kedden mutatják be a Bernabeuban.
Múltkor valamelyik Barca meccsen mondta a műsorvezető (Kaplár F. József), hogy a Spanyol Szuperkupáért a Barcelona, vagy az Athletic Bilbaoval játszik, vagy nem játszik senkivel, hanem egyből megkapja a trófeát! Azt is mondta, hogy ezt még az "okosok" eldöntik spanyol honban!cps46 írta:A 2 legutolsó duplázáskor a kupadöntő vesztese volt az ellenfél.Clark71 írta:NEM mivel mi nyertük a bajnokságot és a kupát is ezért a bajnoki 2.dikkal játszunk!!!Reallal
Spanyol labdarúgó-szuperkupa
Ettől függetlenül lehet, hogy neked van igazad, csak akkor érdekelne, hogy honnan van az infó.
A 2 legutolsó duplázáskor a kupadöntő vesztese volt az ellenfél.Clark71 írta:NEM mivel mi nyertük a bajnokságot és a kupát is ezért a bajnoki 2.dikkal játszunk!!!Reallal
És ez mióta van igy, megmondanád? Mert, h eddig nem igy volt, az 100%Clark71 írta:NEM mivel mi nyertük a bajnokságot és a kupát is ezért a bajnoki 2.dikkal játszunk!!!Reallal
Hát én nem tudom...Clark71 írta:NEM mivel mi nyertük a bajnokságot és a kupát is ezért a bajnoki 2.dikkal játszunk!!!Reallal
Nem a Bilbaoval játszuk? Hisz ők voltak a kupadöntősök?Clark71 írta: 2x is megmutattuk nekik ebben az idényben és még lesz két felvonás!!
(Spanyol szuperkupa döntő)
Ezt nem kell ilyen szempontból két részre osztani, kaká csak akkor megy el a Milánból, ha egyrészt el akarják adni, másrészt ha ő is el akar menni, mind a kettő feltétel kell! erre kevés esély van. Viszont ha ez lesz, akkor a Madridba fog jönni ez 99%!Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.
Ha a Milán akarja eladni akkor az csak pénzügyi okokból lehet sztem és akkor egyértelműen a több pénzt kináló csapatnak fogja odaadni.
Főleg ugy hogy Kaká is kijelentette hogy szeretne a PL-ben focizni.
Barcalon gondban volt, de más jellegűben, mint mi. Ott megvolt a megfelelő keret, gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal szárnyaltak idén, amivel bénáztak tavaly.Háááát nem tudom. Igazából szerintem az a bizalmatlansági indítvány Laporta ellen, meg a bajnoki 3. hely, akár hogy is nézzük, szerintem meg volt az is. De kitudtak lépni belőle hamar. Xavit és Iniestát rendesen helyre rakták fejben az EB-n(csak, hogy dicsérjem a saját neveléseket) Smile
Hát, a Madridban jelenleg inkább az a baj, hogy nincs aki játszon a zongorán...Szerintem a Madriddal leginkább az a baj hogy kevés az úgynevezett zongoracipelő játékos mint pl.: Xavi vagy hogy ne Barcásat említsek Essien!
na, szerintem perez nagyon jól tudja, h kb mik a lehetőségei manapság, amikor minden számottevő csapat vastagon levédte a sztárjait, és józanabbakat fog lépegetni, nem biztos, h működik ma is a mindennapraegyaranylabdás c. történet.
A következő szezon első 4 meccsét érinti még a dolog.én úgy emlékszem, h jóváhagyták az első körben megítélt 10 meccset, és azt hiszem, ezt a csomagot (vagyis a maradékát) továbbviszi a köv szezonra is.