Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az anri a csapos a soros reklámbolBoixos írta:ki az az anri?
Henrynak ki nem örülne?De sztem ő csak álom,de ha laporta elhatározta hogy mindenképp kell neki,na majd meglátjuk mi sül ki ebből!Zsolti írta:ez már csak abból az okból is érdekes,mert állítólag a Baptistával mi megállapodtunk mindenben,hogy jövőre itt folytatja.De henrynak jobban tudnék örülni!
Másik oldalról...nem tom mi igaz már ezekből téllegZsolti írta:honnan van ez a hír???Charlie írta:Baptistát vinné az Arsenal,és közben Laporta a Nou Campban tárgyal az Arsenal alelnökével HenryrólNincs még vége az igazolásoknak,úgy érzem...
C.
Ez viccCharlie írta:Baptistát vinné az Arsenal,és közben Laporta a Nou Campban tárgyal az Arsenal alelnökével HenryrólNincs még vége az igazolásoknak,úgy érzem...
C.
Hát remélem hogy csak baromság!Zsolti írta:mit szóltok ahhoz,hogy jövőre rá akarunk mocanni helguerára.sztem érdekes.
Hagyjuk már!Egyébként gondoltam hogy csak kamuzol!De ha te igy beszélsz a kedvanc csapatodról......Maxi írta:Engem nagyon hidegen hagy de látod Kitfisto még azt is elhiszi h 129.ek vagyunk!Zsolti írta:hagyjátok már ezt a hülye listát!nem érdemes foglalkozni vele