Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.28. 14:25:05

2 évig meg a mennyben voltunk! Szóval nem túlzás! Rijkaardot azért nem váltotta le, mert emberséges és kapott esélyt. De amikor el jött az idő a távozásra, távozott, lehet volt 2 sikertelen évünk, de volt 2 nagyon sikeres! Szóval, Laporta egy nagyszerű elnök! :wink:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.28. 14:07:44

Kamarilla írta:Legjobb elnök! Emberséges, példamutató és merész! Neki köszönhetjük főleg, hogy megnyertünk mindent! Övé a dicsőség egyik legnagyobb része! Ha ő nincs, Pep nem ült volna le a kispadra, ki tudja mi lett volna itt? :? Szóval mindenki megköszönheti neki is a dicsőséget! Brávó, nagy húzás volt, bejött, minden idők legeredményesebb elnöke lett tegnap! =D> Méltán fogjuk emlegetni a nevét évek, évtizedek múltán is! =D> Brávó! =D>
Némi túlzással is, de annyiban egyetértünk, hogy gratuláció Senor Laportának!!! Viszont 1-2 dologgal kicsit te voltál merész vele kapcsolatban :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.28. 13:57:20

Kamarilla írta:Legjobb elnök! Emberséges, példamutató és merész! Neki köszönhetjük főleg, hogy megnyertünk mindent! Övé a dicsőség egyik legnagyobb része! Ha ő nincs, Pep nem ült volna le a kispadra, ki tudja mi lett volna itt? :? Szóval mindenki megköszönheti neki is a dicsőséget! Brávó, nagy húzás volt, bejött, minden idők legeredményesebb elnöke lett tegnap! =D> Méltán fogjuk emlegetni a nevét évek, évtizedek múltán is! =D> Brávó! =D>
Azért a merész túlzás... 2 évig szenvedtünk Rijkaarddal...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.28. 13:54:27

Legjobb elnök! Emberséges, példamutató és merész! Neki köszönhetjük főleg, hogy megnyertünk mindent! Övé a dicsőség egyik legnagyobb része! Ha ő nincs, Pep nem ült volna le a kispadra, ki tudja mi lett volna itt? :? Szóval mindenki megköszönheti neki is a dicsőséget! Brávó, nagy húzás volt, bejött, minden idők legeredményesebb elnöke lett tegnap! =D> Méltán fogjuk emlegetni a nevét évek, évtizedek múltán is! =D> Brávó! =D>
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.28. 12:10:58

nézzétek meg, mit csinált Pep-pel a Presidente! :D (kb 4:54 körül kezdődik :D )

http://www.youtube.com/watch?v=N7lc29TtFEE
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.28. 11:36:05

Aki eddig nem tudta hirtelen, h Joan vagy Juan, sztem elintézte ezt a problémát. :wink:
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.05.28. 11:32:28

Hatlamas respekt az ELnök Úrnak!!! Visca Joan!!!
Elképesztő megérzései voltak mind Frank min Pep esetében :shock:
Nagyszerű, hogy ilyen ember irányítja a klubot és úgy gondolom ha leköszön majd, akkor se lehet okunk panaszra, mert Soriano és Rossel is nagyszerű emberek, méltó utódjai lehetnek! :D

De szépek ezek a napok, hetek Istenem! :)
"Ma lelkemet libegni bontom, mint zászlót zúgat szűzi szél..." Oléééé olééééééé! :D
Barcaaa mindörökké!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.28. 01:30:30

Te tavaly nyáron szidtad,illetve szezon végén is, mert végül nem esett le egy trófea sem, páran meg kritikát fogalmaztunk meg eto'oval szemben amikor aktuális volt szintén,amikor nem ment a játék neki,és nem jöttek a gólok. abban a 2-3hétben. Semmilyen mértékben nem vonatkozik rám,és a többi normálisan kritizáló userre az,h versenyszerűen szidtuk volna, bizalmunk mindig is megvolt felé, is döntőben élt is vele bőven.

Én az Barcelonához tartozó egyetlen egy személyre se írtam 3év alatt gusztustalant, obszcén szavakat, igyekeztem a rossz pillanataikban is normális kritikát megfogalmazni, és sikerült is. Azért is keltem minden egyes olyan játékosunk, elnök,v edző védelmére aki minősíthetetlen mód kapta a gusztustalanul megfogalmazott kritikákat. hiszen akkor is a Barca család tagja volt/van és ezért a csapatért küzd, a saját képességei szerint.

Laporta esetében is ez volt a helyzet, nem Rád vonatkozik teljes mértékben, de nevetségesnek tartottam,h 2.5 nagyon szép év után, két kevésbé jó év elég volt,h fejét követeljék,és ne adják meg neki az ISMÉTELT bizonyításra a bizalmat. szerencsére itt senki nem dönthet ezekről a dolgokról,és Joan bizonyított ismét, nem is akár hogyan. csak veszíthetünk a távozásával, és reménykedhetünk h ha jobb (ennél jobb nehezen lesz) nem is lesz valószínű,de rosszabb sem az utód.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.28. 00:41:02

ozsimiki írta:
Eto'o topikba nem ünneprontó előjönni vele? ok.

lezárom, inkább örülök csak úgy ennek a fantasztikus csapatnak elnököstül caceresig...

ezért érdemes bízni,mert meghálálják idővel.
Nem, mert ott 2-3 hete fórumerek tucatjai gyepálták, szidták versenyszerűen. Nem Rád vonatkozik teljes mértékben. Szidták érdemtelenül, és övön aluli módon.
Mindezt Senor Presidente esetében régen nem láttam.
A tavaly nyári véleményemet tartom. Az eredményeit elismerem, de...

FORCA BARCA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.27. 23:18:29

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:most írhatnám én is ide nagybetűkkel,h ki akarta elküldeni,leváltatni ezt az embert? az gondolkozzon el.

nagyon meghálálta a stábbal együtt a legtöbbünk bizalmát a két rosszabb év után, változtassanak szabályt!!!!

LAPORTA =D> =D> =D> \:D/
Itt vagyok. Bár nem hinném, hogy erre ez a legmegfelelőbb pillanat. Ünneprontó, és érdemtelen. Vagy szerinted, Laporta első gondolata az emelvényen az volt: "vajon akik tavaly le akartak váltani, most mit gondolnak?"
Nem hinném. Mint ahogy nincs is így.

Gratulálok az Elnök Úrnak is! Csodás estén bebizonyosodott, hogy rossz döntés lett volna elküldeni.

GRATULÁLOK SENOR LAPORTA!
Eto'o topikba nem ünneprontó előjönni vele? ok.

lezárom, inkább örülök csak úgy ennek a fantasztikus csapatnak elnököstül caceresig...

ezért érdemes bízni,mert meghálálják idővel.
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.27. 23:13:11

Köszönjük, KÖSZÖNÖM!!!
miihii
KHAL

2009.05.27. 23:03:45

Joan nagyszerű munkát végzett!Nagyon bátor ember és kiváló Elnök Ő.Én is támogatnám,ha változna a szabály (petícó? 8) ),és folytatódhatna a Laporta-éra!

Am nem tudom kinek tűnt fel esetleg,de a bajnoki cím átadásán,amikor Eto'o mond valamit Róla,és miután kimondta,h Presidente (és mutatott a lelátó felé Samu),jött a fütty gazdagon a lelátóról :? .
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.27. 23:02:01

ozsimiki írta:most írhatnám én is ide nagybetűkkel,h ki akarta elküldeni,leváltatni ezt az embert? az gondolkozzon el.

nagyon meghálálta a stábbal együtt a legtöbbünk bizalmát a két rosszabb év után, változtassanak szabályt!!!!

Itt vagyok. Bár nem hinném, hogy erre ez a legmegfelelőbb pillanat. Ünneprontó, és érdemtelen. Vagy szerinted, Laporta első gondolata az emelvényen az volt: "vajon akik tavaly le akartak váltani, most mit gondolnak?"
Nem hinném. Mint ahogy nincs is így.

Gratulálok az Elnök Úrnak is! Csodás estén bebizonyosodott, hogy rossz döntés lett volna elküldeni.

GRATULÁLOK SENOR LAPORTA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.27. 22:57:19

most írhatnám én is ide nagybetűkkel,h ki akarta elküldeni,leváltatni ezt az embert? az gondolkozzon el.

Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.27. 22:50:28

Minden idők legjobb Barca-ját hozta össze a stábbal! Köszönjük Presidente!! =D> =D> =D>

Laporta is beírta a nevét a Barca történelmébe!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.05.28. 01:36:17-kor.
miihii
KHAL

2009.05.19. 11:34:39

visca el barca írta:"...Puyollal is beszéltem most, mint kapitánnyal, és gratuláltam rajta keresztül mindenkinek..."

a minimum az lenne, hogy lemenne egy edzésre és mindenkinek gratulálna személyesen... :roll:
Azt írták a cikkben,h a villarreal-reál meccs után beszélgettek a Presidentével.Késő este valszeg nem edzettek már,uh gondolom ezért is telcsizett cs a Góré! :wink:
De biztos vagyok benne,h vasárnap gratulált a fiúknak élőben is.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.19. 11:12:41

"...Puyollal is beszéltem most, mint kapitánnyal, és gratuláltam rajta keresztül mindenkinek..."

a minimum az lenne, hogy lemenne egy edzésre és mindenkinek gratulálna személyesen... :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.17. 10:31:27

ha esetleg rosell nyerné meg a következő választást, akkor sem lesz semmiféle probléma, bár igencsak fel kellene kötnie a gatyeszát, ha a jelenleg már elért és a még elérhető eredményeket meg akarja tartani, v netán vmilyen szinten túlszárnyalni.
arról nem beszélve, h ez a mostani barca nem jöhetett volna létre, ha anno rosell nem teszi hozzá a tudását, a kapcsolatait és úgy általában mindenét ahhoz, h a gaspart-féle mocsárból kipiszkálják a Klubot.
az FC Barcelona mostanság minden szinten nagyon jó úton halad és biztos vagyok benne, h nem rosell lenne az, aki erről letérítené.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Replay
Director del Fútbol

2009.05.17. 10:16:54

Mindig is kitartottam az elnökünk mellett, a nehéz időkben is tudtam, hogy mi vezérli, és nagyon fogom sajnálni, hogy nem folytathatja majd.

Óriási sikereket ért el, gazdaságilag rendbe hozta a klubot, illetve kialakitott egy olyan képet a klubról, amire mindannyian büszkék lehetünk.
Mikor a nyáron mindenki neki támadt, kitartott elvei mellett.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy sikerült jó útra tériteni a csapatot.

Gratulálok Elnök Úr!

Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.17. 01:09:28

Fernando írta:Most nyertük meg a Kupát meg a Bajnokságot és van akinek az az első hogy a vezetőséget szidja...
Nem tudom rám céloztál-e, de utóbbi pár hszben zárójelesen én említettem meg Txikit negatívan.
1. Mondjuk ezt szidásnak nevezni is fogalomzavar, ami ráadásul zárójelben szerepel és az érvelés egyik pontját támasztja alá.
2. Legalább annyira örülök mindkét kupának mint itt bárki más.
3. Attól még, hogy a csapat fantasztikusan teljesít a homokba se szabad dugni a fejünket és mindenkit az egekbe magasztalni, igaz a kritikának se most van itt az ideje (egyszer majd kifejtem miért is ez a véleményem Txikiről), de ez nem állt fent.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.17. 01:01:31

Most nyertük meg a Kupát meg a Bajnokságot és van akinek az az első hogy a vezetőséget szidja...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.17. 00:58:22

Fecooo írta: nem a keretre gondoltam, hanem a háttérre... ( en bloc a stábra)
A stáb miatt se kell aggódni. Laporta alatt már 2x teljesen kicserélődött kb a stáb és mégse vettünk észre sok mindent belőle.
Meg Rosell példájánál maradva, ő üzletember, nagyszerű kapcsolatokkal, tehát a nem sportszakmai háttér magas színvonalára nagyon jó esély van, a sportszakmai hátteret pedig általában szakemberekre bízzák, de ennek jelentős része az edző személye, plusz ritkán lehet kifogni olyan áldást mint Mijatovic (mondjuk első hallásra is vicces volt :lol: ). Txiki se volt senki anno (szigorúan a mostani szakmájában), aztán mégis elvégezte a dolgát (bár én nem igazán kedvelem, ergo javulást várok el a jövőben ezen a poszton).
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.17. 00:49:42

Cooltiszo írta:A választás jövő nyáron lesz, addig még sok minden fog történni, fölösleges előre menni annyira.
Egyébként Soriano esélyei megcsappantak mikor szembeszállt Laportával, miközben Laporta megint egy sikeres csapatot hozott össze. Tehát nem igen mutat jól mint báb.
Hogy ki lesz jó elnök és ki nem, azt csak az idő dönti majd el, előzetesen lehet valakit várni, nem várni, attól ez még nem befolyásolja azt, hogy milyen elnök is lesz.

Viszont a szétrúgásos dologgal nem értek egyet. Rosell támogatta Guardiola kinevezését és mibe rúgná szét a keretet? Messi, Xavi, Ini, Piqué, Alves mozdíthatatlanok minden épeszű ember szemében. A többi meg jövő nyárig kialakul, de a csapat magja megmarad, ez biztos.
nem a keretre gondoltam, hanem a háttérre... ( en bloc a stábra)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.17. 00:47:24

A választás jövő nyáron lesz, addig még sok minden fog történni, fölösleges előre menni annyira.
Egyébként Soriano esélyei megcsappantak mikor szembeszállt Laportával, miközben Laporta megint egy sikeres csapatot hozott össze. Tehát nem igen mutat jól mint báb.
Hogy ki lesz jó elnök és ki nem, azt csak az idő dönti majd el, előzetesen lehet valakit várni, nem várni, attól ez még nem befolyásolja azt, hogy milyen elnök is lesz.

Viszont a szétrúgásos dologgal nem értek egyet. Rosell támogatta Guardiola kinevezését és mibe rúgná szét a keretet? Messi, Xavi, Ini, Piqué, Alves mozdíthatatlanok minden épeszű ember szemében. A többi meg jövő nyárig kialakul, de a csapat magja megmarad, ez biztos.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.17. 00:36:38

http://en.wikipedia.org/wiki/Sandro_Rosell

LG biztos vagy abban, amit írtál?
Lezárt