Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kennyke04 írta:ugyan nem ismerlek, de megkukkoltam a képet és a jobbról 2. törökülésbe lévő hölgynek félreérthető dolog van a kezébe (legalábbis félreérthetőnek látszik), jót nevettem rajta
Első körben szívből gratulálok Neked és csapatodnak a kiváló eredményhez!!!Szandi írta: Nade, nem is ez a fontos, hanem, hogy egy fordulóval az u17es bajnokság vége előtt, a ma 4 órakor kezdődött meccsel, amit 8-0ra nyertünk a Nagykutas ellen ( lásd feljebb balhés csapatamúgy most egész korrektek voltak szóval tisztelet nekik), és és és mivel 4 pont előnyünk van és fú és áh
MEGNYERTÜK A BAJNOKSÁGOT ÉLÁÉLÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Kijelenthetem, hogy Magyarország legjobb u17es csapata a Ferencváros
![]()
Igen, valszeg nekem is ilyen arcom lenne... Amúgy grat.Szandi írta:Jóva megnéznélek téged azután, h 10 liter pezsgővel lelocsoltak, majd a tűző nappal szemben fotózni kezdenekÚgyhogy oltást abba lehet hagyni, kössz
Jóva megnéznélek téged azután, h 10 liter pezsgővel lelocsoltak, majd a tűző nappal szemben fotózni kezdenekSharky írta:Jézusom, milyen értelmes fejed van ezen a képen![]()
Én tervezem, hogy elkezdek járni spanyolra és olaszra.Etooka írta: Valaki jár innen olaszra?Én ebben az évben kezdtem, nagyon faja nyelv
Ilyen parasztok már nálunk is vannak. Sőt, még anno u15 (!)-ben is voltak balhék. A szülők elég erősen elkezdtek minket szidalmazni meg fenyegetni meg minden, jött a szokásos fradi oltás meg ilyesmi, aztán az egyik szurkolónk odament az egyikhez, aki igen erősen megígérte, h márpedig nekünk ezután bajunk lesz, és kissé meglegyintette, egyfajta: "haver térj magadhoz 15 éves lányokkal beszélsz" stílusban. Erre kiderült, h van köztük egy rendőr és akkor fel akartak minket jelenteni meg minden. Nade, nem is ez a fontos, hanem, hogy egy fordulóval az u17es bajnokság vége előtt, a ma 4 órakor kezdődött meccsel, amit 8-0ra nyertünk a Nagykutas ellen ( lásd feljebb balhés csapatmiihii írta: Ez tökéletesen igaz...![]()
És sajna a női bajnokságra is jellemző.Élénken él az emlékezetemben az első,edzőként megélt meccsem.Galambokon játszottunk anno a megye 2ben,és cirka 20 "színes egyéniség" volt a nézősereg hazai részről.Amit ott kaptunk meccs alatt tőlük,azt nem tettük ki az ablakba.Az egyik vezérhím (az egyik lány apja) átjött a mi zónánkba és elég ...ömmm, impulzív hangnemben emlegette a felmenőimet kiegészítve egy-két darabka levágásáról rólam és a Lányaim szexuális zaklatásáról.Na azt megállni szó nélkül...
De sajna ketten voltunk (plusz a sofőrünk) a kiccsalád ellen,így ne ugráltam.A mákunk az volt,h a spori nem volt egy bekaksi ember,valamint a hazai edző vissza tudta fogni a "fekete sereget".0:0 lett a vége és asszem az volt életem eddigi leghosszabb meccse![]()
Azóta is megvannak a hagyományosan tenyeres-talpas parasztok a bajnokságunkban (edző-csapat egykutya),de megtanultam kezelni a helyzetet.
Pedig nehéz néha.Az milyen már,h szombat du 15 órakor az ellenfél klubELNÖKE tajtrészegen üvölti be a pályára a playáimra,h "Megb***lak titeket egyenként a meccs után"?![]()
Szal az önuralmamat fejleszti ez a pozíció.De időnként egy hangyabokányira járnak tőle,h elboruljon az agyam...
![]()
![]()
De a játékvezetés sem az a nyugis meló,ezért "balesetmentes" sípmesteri munkálkodást kívánok nektek!
És ha már női foci:
NAGYON NEM MELLÉKESEN SZANDINAK ÉN IS SZERETNÉK VERY HAPPY NÉMDÉJT KÍVÁNNI!!!